© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Buldanlı minik Berin su tasarrufu projesiyle özel ödülün sahibi oldu

Denizli Buldan’da 4. sınıf öğrencisi Berin Yılmaz, hazırladığı ‘Suyun Sonsuzluğu’ projesiyle DENİB tarafından düzenlenen yarışmada özel ödülün sahibi oldu.

 

 

 

Buldan Güngör Cerit Cumhuriyet İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Berin Yılmaz, Denizli Valiliğinin himayelerinde Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğinde bu yıl altıncısı gerçekleşen İnovatif Fikirler Yarışmasında ‘DENİB Özel Ödülünü’ alarak ailesini ve Buldan’ı gururlandırdı.

 

 

 

 

Minik buluşçu Berin Yolmaz, ödül alan "Suyun Sonsuzluğu” projesi ile tatlı su kaynaklarının korunmasının, kreş ve anaokulundaki çocuklarda farkındalık oluşturmasını hedefliyor. İlerleyen zamanlarda aktif şekilde tasarlanırsa tüm okullara entergre edilecek sistem ile su tasarrufunda zirve noktaya ulaşılmayı amaçlıyor.

 

 

 

 

Başarılı öğrenci Berin Yılmaz, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Dede Korkut Öykülerinden hareketle yeni bir öykü yazma yarışmasında da, tüm ildeki ilkokul öğrencileri arasında il birincisi olarak ailesi ve öğretmenlerini gururlandırmıştı.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER