© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Çorbada Bizim de Tuzumuz Olsun

ERZURUM / PALANDÖKEN - Nevzat Karabağ Anadolu Lisesi ,Çorbada Bizim de Tuzumuz Olsun

ÇORBADA BİZİM DE TUZUMUZ OLSUN

 

         "Okulumuz Sosyal Projeler Yürütme Komisyonumuz" ve öğrencilerimizden örnek bir proje. Öğrencilerimiz ve Proje Ekibimiz "Çorbada Bizim de Tuzumuz Olsun" diyerek Erzurum Şehir Hastanesi Yoğun Bakım üniteleri önünde bekleyen hasta yakınlarına çorba ikramında bulundu.  

Bu projemizin amacı öğrencilerimizin "Değerler Eğitimi" kapsamında paylaşma ve yardımlaşma kavramlarını yaşayarak içselleştirmelerini sağlamak ve hastanelerde yakınlarını bekleyen vatandaşlarımızın bir nebze de olsa yanında olduğumuzu hissettirmek ve onların sıkıntılarını paylaşmak.

Proje kapsamında Erzurum Şehir Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde yakınları bulunan hasta yakınlarına okulumuzda hazırladığımız çorbamız öğrencilerimiz tarafından ikram edildi. Yaklaşık 300 hasta yakınına çorba ikramında bulunuldu.

Nevzat Karabağ Anadolu Lisesi Müdürü Vasip ELBİL, "Çorbada Bizim de Tuzumuz Olsun" projemizin her ay vatandaşlarımızın yoğun olduğu yerlerde devam ettirileceğini belirterek bu şekilde öğrencilerimizin paylaşma ve yardımlaşma duygularını özümsemesine katkıda bulunacaklarını ifade etti.

Palandöken İlçe Kaymakamımız Sayın Uğur TUTKAN'a projemize katkılarından  dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum.

Etkinlik Video için tıklayınız

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER