© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Depremde Yakınını Kaybeden Kamu Görevlileri 6 Şubat’ta İdari İzinli Sayılsın

6 Şubat 2023’te yaşadığımız ve tüm milletimizi yasa boğan Asrın Felaketinin 1. yıldönümü yaklaşıyor. Depremler, 50 bin dolayında insanımızın can kaybına yol açtı. Bölgede yaşayan neredeyse herkes bir yakınını bu afette kurban verdi. Felaketin yıl dönümünde pek çok kamu çalışanı, depremde kaybettiği yakınlarını mezarı başında anmak, hatıralarını yad etmek ve kayıplarımız için dua etmek isteyecektir.

Bu seneye mahsus olmak üzere bölgede görev yapan ve depremde yakınını kaybeden kamu çalışanlarının yakınlarını mezarları başında anabilmeleri amacıyla 6 Şubat günü idari izinli sayılmaları yerinde bir karar olacaktır.

Kayıplarımızı geri getirmek mümkün değil ancak yakınlarının acılarını hafifletmek ve onlarla birlikte olmak önemli. Bu acı günün yıl dönümünde depremde yakınını kaybeden bölge çalışanları için 6 Şubat gününde isteyenlere idari izin verilmesini sağlayarak devletimiz, kamu çalışanlarının yanında olduğunu göstermelidir.

Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza bir kere daha Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER