© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Depremzedeler için yardım kampanyasını tamamladı

ANTALYA / ALANYA - Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi, Depremzedeler için yardım kampanyasını tamamladı

Depremzedeler için yardım kampanyasını tamamladı

Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri depremzedeler için yardım kampanyasını tamamladı.

Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi Mahmutlar'a gelen depremzede ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçti. Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerin iş birliği ile hazırlanan yardımlar ailelere ulaştırıldı.

Öğretmen, öğrenci ve veliler yardımıyla toplanan .  Çocuk bezi, giyim eşyası, kışlık kıyafet , gıda, kırtasiye ve hijyen seti Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi'ne gelerek kayıt yaptıran öğrencilerin ailelerine ve çevrede ikamet eden depremzede ailelere doğrudan iletildi. Toplanan eşyaların büyük bir kısmı ise AFAD'a teslim edilerek diğer ihtiyaç sahibi depremzedelere ulaştırıldı.

Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yılmaz KISA "Değerli velilerimiz ve öğrencilerimiz, Hepimizin malumu ülkemizin güneydoğusunda yaşanan büyük depremden dolayı o bölgede yoğun bir şekilde temel yaşam malzemeleri ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi ailesi olarak yaşanan bu ihtiyacın giderilmesi amacıyla okul çapında AFAD ve yerel kuruluşlarla koordineli bir şekilde yardım kampanyası başlattık.  Çocuk bezi, giyim eşyası, kışlık kıyafet , gıda, kırtasiye ve hijyen seti gibi acil ihtiyaç malzemelerini okulumuzca temin etmeye çalıştık. Emeği geçen bütün öğrenci, öğretmen, veli ve personelimize teşekkür ederiz. Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi ailesi bu dayanışma ve yardımlaşma gününde bugüne 105 koli çocuk bezi, 20 koli ıslak mendil, 175 koli gıda ve hijyen kolisi, 30 adet kırtasiye seti, 30 adet okul forması ve giyim eşyası malzemesiyle depremzede kardeşlerinin yanındaydı." diye konuştu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER