© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Eğitim Sen’den “Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı”

Eğitim Sen “Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı”, 7-8 Ocak 2023 tarihlerinde, Genel Merkezimizin konferans salonunda yapıldı.

Genel Başkanımız Prof. Dr. Nejla Kurul’un açılış konuşmasıyla başlayan çalıştayın ilk gününde, araştırma görevlisi Şadiye Can Gül okul öncesi, Prof. Dr. Ali Ekber Şahin ilkokul, Doç. Dr. Mehmet Karakuş ortaokul, Doç. Dr. Erdal Küçüker genel liseler, Yardımcı Doç. Dr. Zafer Kiraz mesleki teknik liseler, özel eğitim uzmanı Şuğayip Vayiç özel eğitim kurumları, MYK üyemiz Simge Yardım rehberlik ve araştırma merkezleri, Prof. Dr. Meral Uysal yetişkin eğitimi ve Demengül Kocalar genel idari, teknik ve yardımcı hizmet personeli hakkında sunumlar gerçekleştirdi. Çalıştayın ilk gününde ayrıca, tüm eğitim kademelerinde atölye çalışmaları yapıldı.

“Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı”nın ikinci gününde, atölye çalışmalarında oluşturulan birleştirilmiş raporlar sunuldu ve bu raporlar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Çalıştay, Genel Yükseköğretim ve Eğitim Sekreterimiz Sinan Muşlu’nun değerlendirme ve Genel Başkanımız Nejla Kurul’un kapanış konuşmasıyla sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER