© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkartıyoruz

Emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkartıyoruz

 

 

 

Recep Tayyip Erdoğan

SSK ve Bağ-Kur emeklisi aylıklarına ilave %5 daha artış yapacağımızın müjdesini vermek istiyorum. Ayrıca emekli maaşı alt sınırını 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkartıyoruz. Emeklilerimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

Prof. Dr. Vedat Işıkhan

SSK ve Bağkur emeklilerimizin Ocak 2024 yılı itibarıyla maaş artış oranını %5 ilave artışla %37,6’dan %42,6’ya yükseltiyoruz. Kıymetli emeklilerimize hayırlı olsun.

Prof. Dr. Vedat Işıkhan

En düşük emekli aylığını 10.000 liraya yükseltiyoruz. Emeklilerimizin hayat kalitesini artıracak, sosyal haklarını genişletecek yeni hizmetler için çalışmaya devam edeceğiz. Milletimize, tüm emeklilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.

Prof. Dr. Vedat Işıkhan

???? ??????̇??? ???? ??????? ????? Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan ’ın takdirleriyle 2024 senesi Emekliler Yılı olarak ilan edildi. Bu kapsamda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızın koordinasyonunda, 2024 yılı boyunca emeklilerimizin yaşam kalitesini artırmak, sağlıktan ulaşıma, sosyal imkanlardan kültürel faaliyetlere kadar geniş bir yelpazede haklarını genişletmek ve onlara özel hizmetler sunmak amacıyla çalışmalar başlatacağız. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmeleri dileğiyle; 2024’ün emeklilerimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER