© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Eminiz ki, birileri, geride bıraktığımız yıl da olduğu gibi, yine bir dahaki kariyer sınavına kadar dönüp ÖMK’ya bakmayacaklar

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Eminiz ki, birileri, geride bıraktığımız yıl da olduğu gibi, yine bir dahaki kariyer sınavına kadar dönüp ÖMK’ya bakmayacaklar” dedi.

Öğretmenlik Meslek Kanunu çalıştayımız yedi ayrı başlıkta toplanan komisyon çalışmalarıyla tamamlandı. 81 ilden gelerek, iki gün boyunca yüksek bir disiplin ve ciddiyetle emek sarfeden meslektaşlarıma ve akademisyenlerimize çok teşekkür ediyorum.

ÖMK sürecinin başladığı 2018’den itibaren, yaklaşık dört yıl boyunca, öğretmenlerin beklentilerine uygun şekilde bir kanunun çıkarılması için her türlü gayreti ortaya koyan Türk Eğitim-Sen, bundan sonraki süreçte de ÖMK’nın içeriğinin zenginleştirilmesi için gayretten geri durmayacaktır.

 Eminiz ki, birileri, geride bıraktığımız yıl da olduğu gibi, yine bir dahaki kariyer sınavına kadar dönüp ÖMK’ya bakmayacaklar bile. Ama Türk Eğitim-Sen, sorumlu sendikal anlayışının gereği, istismar ve suistimale meydan vermeden meslektaşlarımızınhak ve kazanımları için samimiyetle mücadelesini sürdürecektir.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER