© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Ersin Tatar: "Kıbrıs nerede, Avrupa Birliği nerede ama Kıbrıs Türkiye'nin dibinde; sabah kalktığımızda Torosları görüyoruz." 

Ersin Tatar: "Kıbrıs nerede, Avrupa Birliği nerede ama Kıbrıs Türkiye'nin dibinde; sabah kalktığımızda Torosları görüyoruz." 

KKTC’nin 40. Kuruluş Yıldönümünde “Esaretten İstiklale, Kıbrıs Türklüğü” temalı oturumumuzun onur konuğu KKTC Cumhurbaşkanı Sn. Ersin Tatar”ı  teşkilat yöneticilerimizle birlikte ağırladık. İstişare toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran Cumhurbaşkanımız Sn. Ersin Tatar’a Türkiye Kamu-Sen camiası adına teşekkür ediyorum. Şunu herkes bilmelidir ki, Kıbrıs Türk'ün öz be öz yurdudur. Kıbrıs, Türklüğün haklı davasıdır. Asla vazgeçmeyiz, Kıbrıs Türlüğünü dünyalara değişmeyiz. “Ne Lefkoşa’dan vazgeçeriz ne Girne’den, ne Gazimağusa’dan geçeriz ne de Lefke’den… Kıbrıs Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetimizin 40. Yılı Kutlu olsun”

Önder Kahveci

 

 

Türkiye Kamu Sen Şube Başkanları İstişare Toplantımızın ikinci oturumunda KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’ı ağırladık. KKTC’nin 40. Kuruluş Yıldönümünde “Esaretten İstiklale, Kıbrıs Türklüğü” temalı oturumda bir konuşma yapan Sayın Cumhurbaşkanımıza teşkilatımız adına teşekkür ediyoruz.

​​​​​​​Talip Geylan

 

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: "Kıbrıs nerede, Avrupa Birliği nerede ama Kıbrıs Türkiye'nin dibinde; sabah kalktığımızda Torosları görüyoruz." @ErsinrTatar

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER