© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Genel Müdürlüğümüz Kurumsal İletişim Strateji Belgesi Yayımlandı

Genel Müdürlüğümüzün kurumsal iletişim stratejisini belirlemek ve bu doğrultuda sorumluluklarını ve iletişim stratejisini belgelemek amacıyla hazırlanan "DÖGM Kurumsal İletişim Strateji Belgesi" yayımlandı.

"DÖGM Kurumsal İletişim Strateji Belgesi" yoğun bir çalışmanın ürünü olarak ortaya konulmuştur. Çalışma sürecinin ilk etabında akademisyen, sosyal medya uzmanı, sanatçı, yazar ve öğretmenlerden oluşan geniş yelpazeli bir katılımın sağlandığı "Kurumsal İletişim Stratejisi ve Dijital İçerik Geliştirme Çalıştayı" gerçekleştirilmiştir. Burada uzmanların ileri sürdüğü görüş ve önerilerden hareketle "DÖGM Kurumsal İletişim Strateji Belgesi" için çalışmalara başlanmış ardından gerek Bakanlığımıza bağlı kurumların gerekse farklı kurumların benzer nitelikteki çalışmaları, yayınları gözden geçirilerek belge taslağı oluşturulmuştur. Bu taslak üzerinden kurum uzmanlarımızın da görüşleri de alınarak çalışma tamamlanmıştır.

Genel Müdürlüğümüz için bir ilk olma özelliği de taşıyan Kurumsal İletişim ve Strateji Belgemiz, Genel Müdürlüğün kurumsal yapısı temelinde kurumsal iletişim ve ilgili birimlerin çalışmaları temelinde kurumsal iletişim olmak üzere iki temel esas üzerine kurulmuştur. Bu esaslarla birlikte faaliyet alanları ve DÖGM sosyal medya politikası Strateji Belgemizin ana başlıklarını oluşturmaktadır. Bu başlıklar altında konu kapsamındaki her detay itinayla ele alınmış ve titiz bir çalışma sonucu belgemiz ortaya konulmuştur.

Kurumların hedeflerine ulaşmasında, yürütülen çalışmaların ve faaliyetlerin yönetiminde ve bütün bunların kamuoyu ile çeşitli şekillerde paylaşılmasında kurumsal iletişim stratejisi büyük önem arz etmektedir. Bu bağlamda hem ihtiyaca cevap verecek hem de daha sonra yapılacak benzer çalışmalara ışık tutacak olan "DÖGM Kurumsal İletişim Strateji Belgesi" Genel Müdürlüğümüze ve tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun.

"DÖGM Kurumsal İletişim Strateji Belgesi"ne ulaşmak için TIKLAYIN

"Kurumsal İletişim Stratejisi ve Dijital İçerik Geliştirme Çalıştayı" videosuna ulaşmak için TIKLAYIN

   

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER