© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Genel Müdürlüğümüzün K-Q TSE-ISO-EN 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi Yenilendi

Kalite Yönetim Sistemi Belge Yenileme Tetkiki Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 02-03 Nisan 2024 tarihlerinde Genel Müdürlüğümüzde gerçekleştirildi.

Genel Müdürlüğümüz, eğitimden üretime kalite anlayışı ile ülkemizin temel ekonomik hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Mesleki ve teknik eğitimde kalitenin artırılması hedefiyle ulusal ve uluslararası ortaklıklar yapılmakta ve mesleki eğitim programları, eğitim ortamları, öğretmenlerin mesleki gelişimine ilişkin çalışmalar devam etmektedir.

Genel Müdürlüğümüz uhdesindeki tüm çalışmaların, sistemli ve sistematik bir yönetim anlayışı ile sürekliliğinin sağlanması amacıyla 27.03.2018 tarihinde uluslararası geçerliliği olan "KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ" (K-Q TSE-ISO-EN 9001) belgesi alınmıştır. Bu tarihten itibaren her yıl yapılan tetkiklerle belgenin devamı ve yenilenmesi sağlanmıştır.

Kalite Yönetim Sistemi 2024 yılı Belge Yenileme Tetkiki 02-03 Nisan 2024 tarihlerinde; Kalite Yönetim Sistemi Temsilcisi, Daire Başkanları, Kalite Yönetim Kurulu Üyeleri ve TSE tarafından görevlendirilen tetkikçilerin de katılımıyla gerçekleştirilen açılış toplantısı ile başlamış ve tetkik çalışmaları iki gün boyunca devam etmiştir.

TSE tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün  "KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ" belgesinin geçerliliğinin devamı yönünde karar verilmiştir.

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ - Tıklayınız

SERTİFİKA - Tıklayınız

   

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER