© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Hiç kıvırmayın!

Hiç kıvırmayın!

Hiç kıvırmayın!

Kamu yönetimindeki ağababaları ve emir erleri işbirliğiyle yıllarca mülakatlar marifetiyle çatır çatır kul hakkı yiyenler, şimdi göğüsleyemedikleri tepkiler karşısında mülakata karşıy-mış gibi kıvırıyorlar!

Yemezler beyleer!

Yönetici atamalarında, görevde yükselmelerde ve hatta bir dönem ilk atamalarda şımarık ve arsız edalarla elinizde listelerle mülakat komisyonlarının tepesine çöreklendiğinizi kimse unutmadı!

Yediğiniz haltların hesabını huzur-u ilahide zaten vereceksiniz.

İnşallah bu rezilliklerin müsebbipleri ve bu ahlaksızlıklara göz yumanların, adaletin terazisinde de hak ettikleriyle muhatap olduklarını dünya gözüyle de görürüz.

2016’da mülakatlı ve çakılı sözleşmeli istihdam hayata geçirildiğinde, hangi sendikalar İPTALİ için YARGIYA başvurmuştur?

Kamu yönetiminde adeta paralel bir otorite kuracaksınız, devletin makamlarını babanızın çiftliği gibi arsızca kullanacaksınız, yıllarca mülakatlarda her türlü ahlaksızlığı sergileyeceksiniz, mülakat uygulamalarına karşı yıllarca tek kelam etmeyeceksiniz, mülakatı getiren düzenlemelerin iptali için yargıya dahi başvurmayacaksınız; ama kamuoyundaki tepkiler artık göğüslenemeyecek düzeye gelince ve özellikle Sayın Cumhurbaşkanı mülakatı kaldıracağız tavrını sergileyince -mış gibi yaparak mülakata karşı edalarına soyunacaksınız!

Komik oluyorsunuz.

İnanın bunu, koşulsuz biat ettirdikleriniz dahi yemez!

Talip GEYLAN

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER