© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Kadın Komisyonumuzdan Yaşlılarımıza Ziyaret

Türkiye Kamu-Sen Kadın Komisyonumuz, Etimesgut İl Bilge Hatun Erinç Evi ve Türk Tarih Müzesi’ni ziyaret etti.

İl Bilge Hatun Erinç Evi Ziyaret Edildi

Etimesgut’ta bulunan İl Bilge Hatun Erinç yaşlı bakımevi ziyaret edilerek yaşlılarımızın hayır duaları alındı.

Erinç evinde ikamet eden yaşlılarımıza hediyeler sunan komisyon üyelerimiz onlarla yakından ilgilenerek sohbet ettiler.

Leyla Polat: Her Zaman Yaşlılarımızın Yanında Olacağız

Kadın Komisyonu Başkanımız Leyla Polat, Türkiye Kamu-Sen konfederasyonunun her daim yaşlılarımızın sıkıntı ve problemleriyle alakadar olduğunun altını çizerken, her genç insanın bir gün yaşlanacağını bu nedenle yaşlılarımızın duygu ve düşüncelerinin, hissiyatlarının son derece önemli olduğuna vurgu yaptı.

Polat, yaşlılarımızın hayatlarının sonbaharında tüm istek ve arzularını karşılamanın, onları mutlu etmenin her vatandaşın sorumluluğu olduğuna dikkat çekerek, tüm vatandaşlarımızı yaşlı bakım evlerini sık sık ziyaret etmeye davet etti.

Çınarlarımıza sağlıklı sıhhatli yaşlar dileyen Türk Eğitim-Sen Kadın Komisyonları Genel Koordinatörümüz Serap Gül ise, “ Çınarlarımızı ziyaret ederek, hayır dualarını aldık. Bilindiği gibi bu yıl emeklilerimiz ve çalışan memurlarımız aynı zam oranını alamadı. Devletimize hizmet etmiş emeklilerin hayat standardını korumak, açlık sınırının üstünde bir maaşla huzur içinde yaşamasını sağlamak devletimizin öncelikleri arasında olmalıdır. Bu noktada 8 bin 77 TL’lik seyyanen artışın emekli maaşlarına yansıtılmasını talep ediyoruz” diye konuştu.

Kadın Komisyonu Başkanımız Leyla Polat ve sendikalarımızın Kadın Komisyonları Başkan ve Yöneticilerinin yer aldığı heyet daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Satılmış eşliğinde Türk Tarih Müzesini ziyaret etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER