© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

'Kalemimde Umut Var' Diyerek Çıktık Yola

ÇANAKKALE / MERKEZ - Çanakkale Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sosyal Bilimler Lisesi, 'Kalemimde Umut Var' Diyerek Çıktık Yola

'KALEMİMDE UMUT VAR' DİYEREK ÇIKTIK YOLA.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok ilimizde hissedilen deprem sonrası, bölgede bulunan ve depremden etkilenen öğrenci kardeşlerimiz için Çanakkale T.O.B.B SOSYAL BİLİMLER LİSESİ ailesi olarak öğrenci kardeşlerimizin okul, kırtasiye ihtiyaçlarına bir damla katkı sunabilmek için KALEMİMDE UMUT VAR! diyerek çıktığımız bu yolda bizden desteğini esirgemeyen tüm öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve tüm okul personelimize teşekkür ederiz.

'KALEMİMDE UMUT VAR' DİYEREK ÇIKTIK YOLA.    Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve birçok ilimizde hissedilen deprem sonrası, bölgede bulunan ve depremden etkilenen öğrenci kardeşlerimiz için Çanakkale T.O.B.B SOSYAL BİLİMLER LİSESİ ailesi olarak öğrenci kardeşlerimizin okul, kırtasiye ihtiyaçlarına bir damla katkı sunabilmek için KALEMİMDE UMUT VAR! diyerek çıktığımız bu yolda bizden desteğini esirgemeyen tüm öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve tüm okul personelimize teşekkür ederiz. Heyecanla yürüttüğümüz kırtasiye destek kampanyamız 14.03.2023 tarihi itibariyle nihayete ulaşmış; gelen tüm kırtasiye malzemeleri, üniversiteye hazırlık kitapları, etkinlik kitapları, romanlar, kalemler, boyalar ve daha sayamadığımız yüzlerce malzeme; Okul Müdürümüz Salim EKER, Kültür Edebiyat Kulübü Danışman Öğretmenimiz Sevgi SARI, Meslek Tanıtım Kulübü Danışman Öğretmenimiz Hilal KARAEFE UĞUR, Coğrafya Öğretmenimiz Zuhal İÇÖZ, Okul Memurumuz Suna ÖZKAN ve bir çok öğrencimizin yardımı ile tasnif edildi, kutulandı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz vasıtasıyla deprem bölgesindeki kardeşlerimize teslim edilmek üzere yola çıkmıştır. Acınız, acımızdır... Yüreğimiz hep sizlerle, bu büyük felakette vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz. Ülkemize geçmiş olsun.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER