© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

“Kınama Yetmez Şiddet Yasası İstiyoruz” diye haykıracağız

“Kınama Yetmez Şiddet Yasası İstiyoruz” diye haykıracağız

 

Ali YALÇIN

@_aliyalcin_

Şiddete Karşı Sesimizi Yükseltiyor, Yasal Adım İçin Hükümeti Zorluyoruz! İbrahim Oktugan müdürümüze rabbimden rahmet diliyorum. Öğretmenler olarak canımızı almaya kadar varan şiddete sessiz kalamayız. 9 Mayıs/Perşembe 11.30’da 81 ilde “Basın Açıklaması” ile sesimizi yükseltiyor, şiddete karşı caydırıcı yasal düzenleme için 10-17 Mayıs arası “İmza Kampanyası” düzenliyoruz.

Acımız Büyük İstanbul’da özel bir lisede okuldan uzaklaştırılan öğrencinin okuldan uzaklaştırılmasına duyduğu öfkeyle silahla ağır yaraladığı okul müdürümüz İbrahim Oktugan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İbrahim Oktugan müdürümüze Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, İstanbul eğitim camiamıza başsağlığı diliyoruz.

ÖS 10:57 · 7 May 2024

Eğitim-Bir-Sen

Gönderi

Yeni gönderileri gör

Sohbet

Eğitim-Bir-Sen

Eğitim çalışanlarına yönelen ve ölümle sonuçlanan saldırılar tahammül edilmez bir noktaya gelmiştir. Eğitim-Bir-Sen olarak bu ağır can yakan ve can alan sorunumuzu 3. sayfa haberi ve reyting malzemesi olmaktan çıkarmak için başta TBMM olmak üzere herkesi göreve çağırıyoruz. Bu amaçla perşembe günü 11.30’da Ankara’da TBMM’den, diğer illerde valilikler önünden “Kınama Yetmez Şiddet Yasası İstiyoruz” diye haykıracağız.

Eylem Kararımız

Eğitim çalışanlarına yönelik artan şiddet olaylarını önleyecek, failleri caydırıp cezalandıracak ve mağdur eğitim çalışanlarına hukuki koruma sağlayacak bir yasal düzenlemenin yapılmasını sağlamak üzere kararlılığımızı yineliyor, eylem takvimimizi yeniliyoruz.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER