© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Memur-Sen’den AK Parti’ye Ziyaret

Memur-Sen’den AK Parti’ye Ziyaret

 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın beraberindeki heyet ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şen, Fatma Betül Sayan Kaya, Hasan Basri Yalçın ve Belgin Uygur’u ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Genel Başkan Yalçın’ın yanı sıra Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Öztürk ve Soner Can Tufanoğlu da hazır bulundu. Filistin’deki insanlık dramına ve bölgenin durumuna ilişkin istişarelerin gerçekleştirildiği görüşmelerde Yalçın, “Katil İsrail’in bölgede gerçekleştirdiği saldırıları hiçbir vicdan kaldırmaz. Yıllardır süregelen bu canice tutum şiddetini git gide artırdı. Memur-Sen teşkilatı olarak bizler saldırıların alevlendiği ilk günden itibaren gerçekleştirdiğimiz mitingler, yürüyüşler, basın açıklamaları ve eylemler ile kamuoyunun dikkatinin Filistin üzerinde kalması için çaba sarf ettik” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yalçın, son olarak Siyonist İsrail’i protesto etmek amacıyla 81 ildeki kamu kurumlarında kokartlı eylem gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Binlerce kamu görevlisinin yakalarına yapıştırdığı “Filistin’de Soykırıma Dur De” yazılı kokart ile işbaşı yaptığını belirten Ali Yalçın; Mustafa Şen, Fatma Betül Sayan Kaya, Hasan Basri Yalçın ve Belgin Uygur’a da kokartlardan hediye etti.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER