© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Memur-Sen’den Deprem Bölgesine Ziyaret

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Esen ve Hacı Bayram Tonbul ve Mehmet Bayraktutar, Türkiye’yi sarsan depremden etkilenen Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye’yi ziyaret ederek incelemeler ve istişarelerde bulundu.

İlk olarak Malatya’yı ziyaret eden Memur-Sen heyeti, Malatya İl Temsilciliğini ziyaret ederek bölgedeki son durum hakkında bilgi aldı. Kadınlar Komisyonu tarafından organize edilen Kadınlardan Kadınlara Dayanışma Kampanyası kapsamında Bingöl İl Temsilciliği tarafından hazırlanan paketlerin teslim edildiği ziyaretin ardından heyet Adıyaman’a geçti.

Malatya’nın ardından Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep’e geçen heyet burada da Memur-Sen İl Temsilciliklerini ziyaret ederek teşkilata geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve bölgedeki koordinasyon hakkında bilgi aldı. Gaziantep’te depremden en çok etkilenen Nurdağı ve İslahiye’de kurulan Çadır Kent’leri ziyaret eden Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları koordinasyon merkezlerinden bölgedeki durum hakkında bilgi aldı.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Esen, Hacı Bayram Tonbul ve Mehmet Bayraktutar, son olarak Hatay ve Osmaniye Memur-Sen İl Temsilciliği’ni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hatay’daki ziyarette Afyon, Bilecik, Eskişehir ve Kütahya İl Temsilcileri de hazır bulundu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER