© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

MİT, 5-14 Yaş Arası Çocuklar İçin Yaratıcı Bir Yarışma Başlatıyor

MİT, 5-14 Yaş Arası Çocuklar İçin Yaratıcı Bir Yarışma Başlatıyor

 

Türkiye İstihbarat Teşkilatı (MİT), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak adına özel bir etkinliğe imza atıyor.

Hayal Gücünü Kullanarak Resim Yapın veya Mektup Yazın

MİT’in internet sitesinde yapılan duyuruya göre, 5-14 yaş arasındaki çocuklar, hayal güçlerini konuşturacakları bir yarışmaya davet ediliyor. Çocuklardan, MİT’in görev alanını tanımlayan **”güvenlik”**, **”istihbarat”** ve **”gizli ajan”** kelimelerinden ilham alarak resim yapmaları ya da mektup yazmaları isteniyor.

Seçilen Eserler MİT’in Resmi İnternet Sitesinde Yayınlanacak

Çocuklar, hayal dünyalarında canlandırdıkları **”gizli ajan”** karakterini resmedebilecekleri gibi, **”istihbarat”** veya **”güvenlik”** kavramlarını anlatacakları bir mektup da yazabilecekler. Gönderilen resim ve mektuplardan seçilenler, MİT’in resmi internet sitesinde yayınlanacak.

23 Nisan 2024’e Kadar Gönderimler Devam Edecek

Aileler, çocuklarının hazırladığı eserleri 23 Nisan 2024 tarihine kadar **”23nisan@mit.gov.tr”** elektronik posta adresine gönderebilecekler. Bu özel yarışma, çocukların hayal dünyalarını keşfetmelerine ve MİT’in çalışma alanını anlamalarına yönelik keyifli bir etkinlik olarak dikkat çekiyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER