© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Öğretmenlerimiz, Öğretmen Buluşmaları Semineri Kapsamında Diyarbakır'da Bir Araya Geldi

Öğretmenlerimizin mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla Bakanlığımızca tematik eğitimler kapsamında düzenlenen seminerlerin 4.sü, 2 Şubat tarihinde Diyarbakır'da başladı.

81 ilden 1-5 hizmet yılı olan 279 öğretmenin katıldığı programda Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Cevdet Vural, Daire Başkanı Abdürrahim Yığman, Diyarbakır İl Millî Eğitim Müdürü Murat Küçükali ve eğitim görevlileri yer aldı.

Diyarbakır İl Millî Eğitim Müdürü Murat Küçükali,programın açış konuşmasında öğretmen buluşmalarına ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını belirtti.

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Cevdet Vural ise ülkemizin dört bir yanından gelen öğretmenlerimizi selamlayarak başladığı konuşmada Bakanlığımızın öğretmen yetiştirmeye dönük gerçekleştirmiş olduğu çalışmalardan ve yeni uygulamalardan bahsetti.

Öğr. Gör. M. Fatih AKBABA'nın "İletişim ve Kurum Aidiyeti", Psikolog Ferhat YABANCI'nın "Etkili İletişim ve Sınır Çizebilme", Dr. İsmet KAYA'nın "Eğitimin Geleceği, Geleceğin Eğitimi" konulu sunumlarıyla katkı sunduğu seminer; 3 Şubat Cuma günü geçekleştirilen kültür programlarıyla sona erecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER