© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Plastiksiz Okullar Hareketi Projesi'nin Kapanış Konferansı Gerçekleştirildi

Genel Müdürlüğümüzün ortağı olduğu Plastiksiz Okullar Hareketi Projesi kapsamında "Kültürel Göç Okulu ve Sosyal Göç" temasıyla düzenlenen kapanış konferansına Avrupa Birliği (AB) ve Projeler Koordinasyon Daire Başkanımız Dr. Müberra Öztürk başkanlığındaki Genel Müdürlüğümüz heyeti, Milano Eğitim Ataşesi Tolga Erdoğan ve Mardin Kızıltepe İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri katılım sağladı.

Plastiksiz Okullar Hareketi Projesi çerçevesinde İtalya'nın Verona şehrinde düzenlenen altı farklı Avrupa ülkesinden öğrenci takımlarının yarıştığı "Genç Bilim İnsanları Dünyayı Kurtarıyor" yarışmasında 21 ilin birincilerinin arasından ülke birincisi olarak dereceye giren Mardin Kızıltepe İlkokulu öğrencileri gerçekleştirdikleri başarılı sunumla ülkemizi temsil ettiler. Özverili çalışmaları için öğrencilerimize ve öğretmenimize ödülleri takdim edildi.

Konferansta AB ve Projeler Koordinasyon Daire Başkanımız Dr. Müberra Öztürk, "Okul ve Çevre Koruma" oturumunda "Çevre Kirliliği ile Mücadele için Eğitim Nasıl Olmalı?" konusunda bir sunum gerçekleştirdi. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER