© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Talentforbız Nedir?

Talentforbız Nedir?

TALENTFORBIZ NEDİR?

TalentforBIZ, Türkiye’nin dünya çapındaki yetenekler için bir cazibe merkezi haline gelmesini destekleyen ve eğitimini yurt dışında yürüten veya yurt dışında yaşayan gençlerimizin uluslararası alanda faaliyet gösteren Türk firmalarından ve kariyer fırsatlarından haberdar edilmesi amacıyla dünyanın önemli merkezlerinde düzenlenen kariyer etkinlikleridir.

AMACI NEDİR?

TalentforBIZ, uluslararası alanda faaliyet gösteren ülkemizin değerli markalarına her milletten yetenekler ile buluşma fırsatı sağlamayı hedeflemektedir. Türk kurum ve kuruluşları bu etkinliklerde genç yetenekler ile mülakat ve atölye çalışması gibi etkinliklerde bir araya gelmekte ve genç yetenekleri kariyer fırsatlarından haberdar etmektedir. 

TAMAMLANAN ORGANİZASYONLAR

TalentforBIZ, 2019 yılında Almanya, İngiltere, Özbekistan ve Güney Afrika'da; 2020 yılında ise Özbekistan, Pakistan ve Kazakistan'da gerçekleştirilmiştir. 2020 yılında planlanan diğer etkinlikler COVID-19 sebebiyle iptal edilmiş ve 2021’de de küresel pandemi nedeniyle gerçekleştirilememiştir. 2022 yılında Hollanda, İngiltere, Almanya, Özbekistan ve Malezya’da düzenlenmiştir. 2023 yılının ilk etkinliği ise Endonezya’da gerçekleştirilecektir. 

GELECEK ORGANİZASYONLAR

Gelecek organizasyonlara ilişkin bilgi almak için aşağıda yer alan etkinlik takvimini inceleyebilirsiniz.

Talentforbız Etkinlik takvimine ulaşmak için tıklayınız.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER