© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

“Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” Yeni Müfredat Taslağı Hakkında Öğretmen ve Akademisyen Görüşleri Araştırması

“Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” Yeni Müfredat Taslağı Hakkında Öğretmen ve Akademisyen Görüşleri Araştırması

Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” yeni müfredat taslağı, “https://gorusoneri.meb.gov.tr/” adresinden 26 Nisan 2024 tarihinde saat 14:30 itibariyle kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüşlerin alınmasını planlayan bakanlığa Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi olarak derli toplu bir rapor sunabilmek amacıyla Ar-Ge kurulumuz, alanda akademik çalışmalar yapan hocalarımızla kurmuş olduğu komisyonlarla bu taslağı değerlendirmektedir. 

Bunun yanında “öğretmenler odası”nın, değerlendirmeleri “Türk Eğitimi” için çok kıymetlidir; görüşü ile öğretmenlerimizin, idarecilerimizin; program ile ilgili fikri olan akademisyenlerin ve kıymetli katılımcıların öneri ve değerlendirmelerini de bu çalışma ile toplayarak yeni öğretim programının ortak akıl ile oluşturulmasına katkı sunmak istiyoruz.

Türk Eğitim-Sen olarak hazırlayacağımız bu çalışmaya kıymetli değerlendirmelerinizle katkı sunacağınız için çok teşekkür ederiz. 

Ankete katılmak için tıklayınız.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER