© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Yalçın’dan Sendikalara Hayırlı Olsun Ziyareti

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın,7. Olağan Genel Kurullarını tamamlayarak yeni döneme başlayan sendikalara hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak Sağlık-Sen Genel Başkanlığına seçilen Mahmut Faruk Doğan ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Sağlık-Sen’in emek mücadelesinde en önemli taşıyıcı unsurlardan biri olduğunu belirten Yalçın, yeni dönemin enerjisiyle Sağlık-Sen’in örgütlülüğünü daha da büyüteceğine inandığını söyledi.

Yalçın daha sonra güven tazeleyerek yeniden seçilen Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu’yu ziyaret etti. Bem-Bir-Sen’in özellikle son yerel seçimlerden sonra işten çıkarılan ve sendikal baskıya maruz kalan belediye çalışanları için gösterdiği mücadeleyle örgütlülüğün gücünü gösterdiğini ifade etti.

7. Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyen Toç Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk’ü de ziyaret eden Yalçın, orman yangınları ve sonrasındaki çalışmalarda önemli görevler üstlenen tarım ve orman çalışanlarının Toç Bir-Sen şemsiyesi altında örgütlenmesinin önemine dikkat çekti.

Ardından 7. Olağan Genel Kurul’da güven tazeleyen Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak’ı ziyaret eden Yalçın, önemli kazanımlara imza atan Birlik Haber-Sen’in özellikle pandemi sürecinde vatandaşlara hizmet götüren PTT çalışanları elde ettiği kazanımların sendikal bir başarı olduğunu söyledi.

Yalçın hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından Kahramanmaraş merkezli depremlerde yakınlarını kaybeden Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan’a taziye ziyaretinde bulundu. Yalçın’ın ziyaretleri sırasında Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları da hazır bulundu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER