© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Yapay Zeka 101 Eğitimi   

Yapay Zeka 101 Eğitimi   

Yarını Kodlayanlar Projesi Yapay Zeka 101 Eğitimi   

Habitat Derneği ve Türkiye Vodafone Vakfı ortaklığında yürütülen Yarını Kodlayanlar Projesi kapsamında, gönüllü eğitmenlerimiz yönetiminde, 14-17 yaşları arasındaki gençler için çevrim içi Yapay Zeka 101 Eğitimi  veriyoruz.    

Sen de dijital dünyanın önemli alanlarından biri olan yapay zeka konusunda kendini geliştirmek istiyorsan eğitimimize HEMEN BAŞVUR!  

Eğitim İçeriği 

Yapay zeka kavramı  Dijital dönüşüm ve Endüstri 4.0  Toplum 5.0  Yapay zeka tarihçesi, etiği, günümüz kullanım şekilleri  R dili ve programlama kavramları Yapay zeka için kullanılabilecek algoritmalar Pyhton dili eğitimi Yapay zeka uygulamaları 

Kimler başvuruda bulunabilir?   

Eğitim yapay zeka hakkında bilgi sahibi olmak ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen 14-17 yaşları arasındaki gençlerin katılımına açıktır.    

Eğitiminin detayları nelerdir?  

Eğitimimiz uygulamalı bir eğitim olacağı için gençlerin izler değil yapar pozisyonda olmaları beklenmektedir. Bunun için gençlerimizin eğitimde bilgisayar kullanmaları zorunludur.    Eğitime gelmeden önce bilgisayarınıza Anaconda isimli programı kurmanız gerekmektedir. Programı link üzerinden indirebilirsiniz. Eğitimler çevrim içi gerçekleşecektir. Eğitimimiz kontenjanla sınırlı olup yalnızca olumlu durumda dönüş sağlanacaktır. 

Eğitim Tarihleri ve Süresi: 

27 Nisan 2024  saat 14:00  18:00

Son Başvuru Tarihi:

25 Nisan 2024 saat 23:59

Eğitime dair her türlü sorunuzun cevabını almak için yk@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz.

Proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Başvuru İçin Tıklayın

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER