© ogretmenler.net I Copyright © 2022. Her hakkı saklıdır

Yiyecek Yardımı Yönetmeliği için toplandılar

Yiyecek Yardımı Yönetmeliği için toplandılar

TOPLU SÖZLEŞME KOMİSYONUMUZ YİYECEK YARDIMI YÖNETMELİĞİ GÜNDEMİYLE TOPLANDI

Türkiye Kamu-Sen Toplu Sözleşme Komisyonumuz Türk Büro-Sen Genel Başkanı ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Türkeş Güney başkanlığında toplanarak yiyecek yardımı yönetmeliğine ilişkin çalışmalarda bulundu.

Komisyonumuz, 2023 Yılı Toplu Sözleşme Görüşmeleri sonucunda başvurulan Kamu Görevlileri Hakem Kurulunun kararının 58. maddesindeki “Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliğinin 2024 yılı içerisinde güncel koşullar çerçevesinde gözden geçirilmesine” yönelik hükmü gereğince günün ihtiyaçlarına cevap verecek bir Yiyecek yardımı Yönetmeliği hazırlamak üzere toplandı. Toplantıda, yiyecek yardımına ilişkin olarak kurumlarda yaşanan sorunlar ve kamu görevlilerimizin beklentileri ele alınırken,

Türkiye Kamu-Sen’in Yiyecek Yardımı Yönetmeliği üzerinde yapılmasını talep ettiği değişiklikler görüşüldü. Komisyonumuz, toplantılarına ileriki günlerde de devam edecek ve en kısa sürede kamu çalışanlarının beklentilerini karşılayacak bir Yiyecek Yardımı Yönetmeliği teklifi hazırlanarak ilgililere sunulacak.

 

Türkeş Güney

TÜRK BÜRO-SEN GENEL BAŞKANI - TÜRKİYE KAMU-SEN TOPLU SÖZLEŞMEDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER