AK Parti’de temayül yoklaması yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti’de temayül yoklaması yapıldı
Abone ol
AK Parti’de, 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Karabük’te aday belirleme işleminin ilk ayağı olan teşkilat temayül yoklaması yapıldı.

Karabük’te aday adaylığı için başvuru yapan mevcut milletvekilleri hariç 24 kişi için teşkilat temayül yoklaması Karabük Belediyesi Nikah Salonu’nda elektronik ortamda yapıldı.

 

 

Tüm aday adaylarının büyük bir heyecanla takip ettiği temayül yoklamasında oy kullanımları saat 16:00’ya kadar devam edecek.

 

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya, teşkilatların birlik ve beraberliği açısından önemli bir icra ettiklerini belirtti. Çetinkaya, "Teşkilat kademelerinin adayın belirlenmesi noktasında temayül oylarını kullanıyorlar. Güzel bir birlik ve beraberlik var. Tüm ilçeler bir arada, il yönetimimiz, ile genel meclisimiz, belediye meclisimiz bir arada. İnşallah teşkilatlarımız en doğru kararı verecektir. Burada çıkacak karar bizi Karabük’te 14 Mayıs 2023 seçimlerinde zirveye taşıyacaktır. Teşkilat hazır, liderimiz hazır, halkımız hazır. İnşallah 14 Mayıs’ta kutlu bir zafer bizi bekliyor. ’Durmak yok yola devam’ diyoruz, çalışmaya devam ediyoruz. Tüm halkımızın desteğini de tekrar istiyoruz" dedi.

 

 

Temayülün elektronik ortamda yapılmasını da değerlendiren Çetinkaya, "Geçmiş dönemlerde Adalet ve Kalkınma Partisi hem bu pandemi döneminde hem de teknolojiyle beraber kendini sürekli yenileyen, daha sağlıklı ortamlarda daha hızlı, teknolojik şekilde uygulamalar ortaya koyan bir parti. Bu noktada da bilgisayar ekranından seçenekler var daha sağlıklı daha teknolojik ve iyi bir şekilde oylarını kullanıyor teşkilatımız" diye konuştu.

 

 

Temayül yoklamasına; AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan, Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve AK Parti MKYK Üyesi Neslihan Ay katıldı.

 

 

Temayül yoklamasında; 625 kişi oy kullanırken, 206 kişi oy kullanmadı. Temayül yoklamalarından çıkacak sonuçlar, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinden oluşturulan ve 27 Mart’ta çalışmaya başlayacak alt komisyonlara sunulacak.

 

AK Parti’de temayül yoklaması yapıldı

 

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizli merkezli 7 ilde kara para aklama operasyonuÖnceki Haber

Denizli merkezli 7 ilde kara para aklama...

Tam 151 aday başvurdu: AFAD’a toplam 3 buçuk milyon bağış yaptılarSonraki Haber

Tam 151 aday başvurdu: AFAD’a toplam 3 b...

Yorum Yazın

60 saniyede bugün (02 Aralık 2023) Türkiye ve dünya gündeminin 60 saniyelik özeti.
3 Aralık Pazar önemli gündem başlıkları
Memur Sendikacılığında Sosyal Medyanın Kullanımı Ve Önemi Çalıştayımızı Tamamladık
Hükümetimizden; Memurlarımızın Sorunlarını İçeren Bir Torba Yasa (Memur Paketi) Bekliyoruz
İlkesel olarak alan değişikliğini doğru bulmuyorum!
MEB’den Cumhuriyetin 100. Yılına "Armağan"
Çocuk gelişimi ve okul öncesi öğretmenliği mezunları özel eğitim okullarında görev yapabilir mi?
2 Aralık Cumartesi önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (01 Aralık 2023) Türkiye ve dünya gündeminin 60 saniyelik özeti
Sakarya’dan başlayan “Filistin’e Özgürlük Yürüyüşü” Anadolu’ya yayılacak..
10 dakika teneffüs  
Memura Ocak Ayında Yeniden Değerleme Oranı Kadar; %58 Zam ve İlave %10 Refah Payı Verilmeli
4. Uluslararası Türk Dünyası Mühendislik ve Fen Bilimleri Kongresi Başladı
Bir Günde Bin Yıl Tarih ve Medeniyet Gezileri
İki Memur Maaşı Bile Yoksulluk Sınırını Geçemiyor
İstanbul Arel Üniversitesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Programlarının Başvuruları Devam Ediyor
MEB Ortaokullarda "Afet Bilinci" Dersinin Müfredatı Hazırlandı
Okul Aile Birliği Yönetmeliğinde neler değişti?
Deprem Bölgesinde Özel Okullarda Okuyan Öğrencilere Verilecek Eğitim Öğretim Desteği E-Kılavuzu Yayımlandı
Görevde yükselme yazılı sınav sonuçlarına göre yapılacak sözlü sınav takvimi belli oldu