Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı
Abone ol
Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Kanunun 24. ve 26. maddeleri, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Üniversitemiz Senatosunca belirlenen Öğretim Üyesi Kadrolarına Başvuru, Görev Süresi Uzatımı, Atanma ve Yükseltilme Kriterleri (https://personel.comu.edu.tr/mevzuatlar/akademik-kadro-atama-kriterleri-r7.html) uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Adayların ilanda açıklama olarak belirtilen şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.
Başvurular ilanın Resmi Gazete'de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde sadece online olarak (https://ilan.comu.edu.tr/) adresinden kabul edilecek ve bu link üzerinden işlemler yürütülecektir. Sistem üzerinden tamamlanmayan taslak durumundaki başvurular, belirtilen şartları taşımayan, eksik bilgi/belgesi olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. (Online olarak yapılan başvurular için istenen tüm bilgi ve belgeler gerektiğinde Rektörlüğümüzce adaylardan fiziksel olarak istenebilecektir.)

1. Profesör ve Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracak adayların anabilim dallarını belirten dilekçelerini, özgeçmişlerini, diplomalarının tasdikli örneğini, onaylı kimlik kartını, bilimsel çalışma ile yayınlarını, Doçentlik Belgelerini, kamu hizmetinde bulunanların hizmet belgelerini, adli sicil kayıtlarını, Sigortalı çalışanlar için Sosyal Güvenlik Kurumundan alınmış hizmet döküm belgelerini online olarak (https://ilan.comu.edu.tr/) adresine yüklemeleri gerekmektedir. Adayların Rektörlüğe hitaben yazdıkları başvuru dilekçelerinde başvurdukları birim ve anabilim dalı ile ilanın açıklama kısmında ifade edilen ek şart ve çalışma alanlarına ait yeterlikleri sağladıklarını belirtmeleri ve bunları belgelendirmeleri gerekmektedir.
2. Başvuran adayların koşullarının sonradan uygun olmadığının anlaşılması halinde atamaları yapılmayacak ve/veya iptal edilecektir.
3. Sadece bir kadroya başvuru yapılabilir. Birden fazla kadroya başvuran adayın tüm başvuruları iptal edilir.
4. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.
5. Erkek adayların dosyalarına askerlik durum belgelerini eklemeleri gerekmektedir.
6. Üniversitemiz gerekli durumlarda ilanda iptal ve/veya ilanda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

 

BİGA İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

 

İLAN NOBÖLÜMANABİLİM DALIPROF.DOÇ.DER.AÇIKLAMA
1ÇALIŞMA EKO. VE ENDÜSTRİYEL İL.İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ1--Doçentlik unvanını sosyal politika bilim alanında almış olmak. COVİD-19 ve uzaktan öğretim, yaşamboyu öğrenme, Dijitalleşme ve işgücü ve Endüstri 4.0 ve işgücü alanlarında alışmaları bulunmak.
BİGA UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
İLAN NOBÖLÜMANABİLİM DALIPROF.DOÇ.DER.AÇIKLAMA
2FİNANS VE BANKACILIKFİNANS VE BANKACILIK1--Doçentliğini makro iktisat alanında almış olmak. Finansal krizler, bilgi ve iletişim teknolojileri, ticari açıklık, döviz kuru, bankaların türev ürün kullanımını etkileyen faktörler, indikatörlerin standart parametreleri konularında çalışma yapmış olmak.
3ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİKULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK1--Yönetim ve Strateji alanında doçent unvanı almış olmak. Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Prososyal Davranışlar, Örgütsel Davranış, Zihinsel Kayıplar ve İşletmecilik Tarihi alanında bilimsel çalışmalar yapmış olmak.
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
İLAN NOBÖLÜMANABİLİM DALIPROF.DOÇ.DER.AÇIKLAMA
4KLİNİK BİLİMLERPERİODONTOLOJİ1--Periodontal estetik ve plastik cerrahide trombositten zengin fibrin ürünleri kullanımı, düşük doz lazer uygulaması ve peri-implantitis tedavisinde implant yüzey detoksifikasyonu konularında çalışmalar yapmış olmak.
MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ
İLAN NOBÖLÜMANABİLİM DALIPROF.DOÇ.DER.AÇIKLAMA
5PEYZAJ MİMARLIĞIPEYZAJ TEKNİKLERİ-13Doçentliğini Mimarlık, Planlama ve Tasarım Temel Alanı Peyzaj Mimarlığı bilim alanında almış olmak.
Kentsel tasarım ve kalite ölçütleri, mekân kullanımı, kentsel kimlik ve peyzaj tasarım katmanları ile ilgili konular üzerine bilimsel çalışmalar yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
İLAN NOBÖLÜMANABİLİM DALIPROF.DOÇ.DER.AÇIKLAMA
6BİYOMÜHENDİSLİKDOKU MÜHENDİSLİĞİ1--Kolesterol ve üre tayini için tek kullanımlık biyosensörler ve zararlı gazların tespiti için gaz sensör uygulamaları üzerine çalışmalar yapmış olmak.
7ELEKTRİK- ELEKTRONİK MÜHEN.ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ1--Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bilim Alanında Doçent unvanı almış olmak. Ayrık olay sistemleri ve fonksiyonel güvenlik ile ilgili çalışmalar yapmış olmak.
8ELEKTRİK- ELEKTRONİK MÜHEN.ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ-13Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bilim Alanında Doçent unvanı almış olmak. Elektrikli araçlar, enerji yönetimi ve yenilenebilir enerji kaynakları ile ilgili çalışmalar yapmış olmak.
9GIDA MÜHENDİSLİĞİGIDA TEKNOLOJİSİ-13Gıda Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçentlik unvanını almış olmak. Boza, tahin helvası, salgı balı ve toplama tank sütlerinin kalite özellikleri üzerine çalışmalar yapmış olmak.


 

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Atlas Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanıÖnceki Haber

İstanbul Atlas Üniversitesi Öğretim Üyes...

Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Öğretim Üyesi alıyorSonraki Haber

Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve A...

Yorum Yazın

Deneyap Kart Akademi Eğitimleri - 3 Başlıyor!
Bu okullarımıza artık köy yaşam merkezi diyoruz
Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Kapsamında Sıkça Sorulan Soruların Cevapları Yayımlandı
Uzman Öğretmenlik Ve Başöğretmenlik Eğitim Programı İçin Başvurular Başladı
İşte haftanın yalan haberleri
2023 İlköğretim Ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuruları Alınmaya Başlandı
MEB’de Görevde Yükselme Sınavı İçin Yazılı Sınav İnternet Başvuru Ve Onay Süreci Başladı
2023 DGS Başvuru Kılavuzu Yayımlandı
Bilim ve sanat merkezlerimiz, TÜBİTAK'a damgasını vurmaya devam ediyor
Mesleki Ve Teknik Eğitimde Fikri Ve Sınai Mülkiyet Atılımı
Bakan Özer'den Müjde: Her Okula Rehber Öğretmen Atanacak
Depremde annesi veya babası ya da vasisi vefat eden öğrencilere yardım yapılacak
2023-2024 Eğitim öğretim yılı rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri programı
İşte eğitim alanında yapılanlar
2023 Yılı Bilsem Öğretmen Alımı Kapsamında Bölge Sözlü Sınav Randevuları Yayınlandı
MEB, YSK’ye hazırlanacak meslek liselilere "akademik destek" programını başlatıyor
29 Mayıs pazartesi günü okullar tatil edildi
Millî Eğitim Bakanlığı Personeline Başarı, Üstün Başarı Belgesi ve Ödül Verilmesine Dair Yönergede Değişiklik Yapıldı
MEB Eğitim Platformları
TEÇ-SEN'den MEB 2023 GYS Sınavları Hazırlık İçin Dev 5 adım