Çarpışan arabaları seyreden zihinsel engelli adamın mutluluğu yürekleri ısıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çarpışan arabaları seyreden zihinsel engelli adamın mutluluğu yürekleri ısıttı
Abone ol
Düzce’de lunaparka giderek çarpışan arabaları izleyen zihinsel engelli Osman Zengin’in görüntüleri, sosyal medyada milyonlar tarafından izlendi. Çarpışan arabaları uzun süre seyrettiğini gören bir vatandaş, kendi çocuklarını indirerek Osman Zengin’i bindirdi. Yürekleri ısıtan görüntüler vatandaşlar tarafından çekildi.

Düzce’de bir lunaparka giden zihinsel engelli Osman Zengin (56), bir köşede oturarak çarpışan arabalara binen çocukları izledi. Osman Zengin’in uzun süre çarpışan arabaları izlediğini fark eden Asım İncekara, kendi çocuklarını çarpışan arabadan indirerek zihinsel engelli vatandaşı bindirdi. Çarpışan arabaya binerek gönlünce eğlenen Osman Zengin’in mutluluğu vatandaşların kamerasına yansıdı. Olayı anlatan Asım İncekara, “Biz çocuklarımızı eğlendirmek için lunaparka götürmüştük. O gün çok kalabalıktı. Herkes bir arabalara saldırıyor, binmeye çalışıyordu. Bizde kızlarımızı bindirdik daha sonra masum bir amca dikkatimizi çekti. Lunaparktaki çarpışan otolara binmeye çalışıyordu. Kızlarımı bindirdim o amcanın yanına gittim. Ona çarpışan otoya mı binmek istiyorsun dediğimde konuşamadığını gördüm. Onu bindireceğime dair söz verdim. Kızlarıma da yerlerinden kalkmamalarını, amcamızı yerlerine bindireceğimi söyledim. Onlar bindikten sonra amcamızı onların yerine bindirdik” dedi.

 

 

 

“Jeton verdiğimdeki mutluluğu dünyalara değerdi”

 

 

Asım İncekara, çarpışan otoya binmesine yardım ettiği Osman Zengin’in mutluluğunu görünce dünyaların kendisinin olduğunu belirterek, “Daha jetonu verdiğimde öyle bir mutluluk hissettim ki. Onun bana gülümsemesi, verdiği reaksiyon beni çok mutlu etti. Kendi çocuğumu izliyormuş gibi izledim onu. Hatta gittim daha jeton aldım ayrıca birkaç jeton daha hediye ettim kendisine baya mutluydu. O mutlu olunca bizde mutlu olduk” dedi.

 

 

“Sosyal medyada 12 milyon izlendi”

 

 

Sosyal medyada yoğun ilgi gördüğünü belirten Asım İncekara; “Sosyal medyada 10 milyon izlendi. İnstagram’da kendi sayfamızda 2 milyon 200 bin kez izlendi. Birçok sayfada paylaşıldı. Videoyu biz beğenmiştik ama bu kadar izleneceğini tahmin etmedik. Birkaç defa izledik paylaşmadan önce ama bu kadarını tahmin etmemiştik. Ancak bizim tahminlerimizden daha fazla izlendi. Gelen yorumların ise çok büyük kısmı çok iyi, güzel. İçlerinde kötüler de çıkıyor ama çok büyük beğeni aldı video” dedi.

 

 

Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler milyonlar tarafından izlendi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Soylu: Ana muhalefet lideri istihbarat oyununa düşmektedirÖnceki Haber

Bakan Soylu: Ana muhalefet lideri istihb...

250 kişinin katıldığı deprem tatbikatı yapıldıSonraki Haber

250 kişinin katıldığı deprem tatbikatı y...

Yorum Yazın

10 Aralık Pazar önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (09 Aralık 2023) Türkiye ve dünya gündeminin 60 saniyelik özeti
İlave Ek Ödeme (8.077 Tl) Memur Emekli Maaşına Yansıtılmalıdır. Aksi Halde 65 Yaşından Önce Hiç Bir Memur Emekli Olamaz
Alan Değişikliği Kılavuzundaki Eksikler Giderilmeli!
9 Aralık Cumartesi önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (08 Aralık 2023) Türkiye ve dünya gündeminin 60 saniyelik özeti
Köşe Yazılarındaki İfadelerle İftira Suçuna İstinaden Hapis Cezasına Hükmedilmesi İfade ve Basın Özgürlüklerinin İhlal Eder
"Nehirden Denize Özgür Filistin" geri dönüşüm tasarım yarışması
Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı sonuçları açıklandı
MEB Günlük Program
8 Aralık Cuma önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (07 Aralık 2023) Türkiye ve dünya gündeminin 60 saniyelik özeti
NATO DIANA Mentor ve Uzman Havuzu Başvuruları Açıldı
DEMİREL: "Memurların 5 Aylık Enflasyon Zararı 7.212 Liradır."
Norm Fazlası Öğretmenlere “Resen Atama” Kararı Kabul Edilemez!
Okul Öncesi Öğretmenlerinin Acil Çözüm Bekleyen Sorunları MEB’e İletildi
Birinci Dereceye Gelen Memurların Ek Göstergesini 3600’e Yükselten Düzenleme Yeni Yıldan Önce TBMM’ye Gelmelidir
Türkiye'deki Öğrenciler, Dijital Öğrenmeye OECD Ülkelerindeki Akranlarından Daha Fazla Hazır
Öğretmen ve Okul Müdürlerine Resmi Tatiller ile Bayram Tatillerinde Ödenecek ve Ödenmeyecek Ek Ders Tablosu
Olgunlaşma Enstitüleri İle Halk Eğitim Merkezleri Gazze'deki Çocuklar İçin Giysi Ve Battaniye Üretiyor