Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sonunda bay bay Kemal!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sonunda bay bay Kemal!
Abone ol
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın aday belirleme ilişkin sürece yönelik değerlendirmelerde bulunurken, "Sonunda Bay bay Kemal bizimle er meydanında yarışacak cesareti gösterdi" dedi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasını deprem yıkıntıları arasında başlatmasını 'siyasi utanmazlık' olarak değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'nın aday belirleme ilişkin sürece yönelik değerlendirmelerde bulunurken, "Sonunda Bay bay Kemal bizimle er meydanında yarışacak cesareti gösterdi" dedi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasını deprem yıkıntıları arasında başlatmasını 'siyasi utanmazlık' olarak değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Konuşmasına Şanlıurfa ve Adıyaman'da yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dileyerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgede bakanlar ve ekiplerin çalışmaları koordine ettiğini kaydetti.

"VATANDAŞLARIMIZ SERZENİŞLERİNDE HAKLI"

"Depremzedeler için yeni bir gelecek kurma çabamızda milletimiz yanımızdadır" diyen Erdoğan, depremden en çok etkilenen 11 ilde 14 milyon insanın gıda ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak için etkin bir organizasyon kurduklarını söyledi. Erdoğan, 35 bini aşkın arama kurtarma personelinin, 272 bin kamu görevlisi ve gönüllülerle yaklaşık yarım milyon insan depremzedelerin yardımına koştuğunu kaydetti.

Erdoğan, "Buna rağmen yıkıntılar altında kalan vatandaşlarımız ve yakınları serzenişlerinde sonuna kadar haklıdır. Acılarını yürekten paylaşıyor, kollarımızı ve kalbimizi kendilerine açıyoruz" dedi.

DEPREMZEDELER SEÇİMLERDE HAK KAYBINA UĞRAMAYACAK... ADRES KAYIT UYARISI!

Depremin ardından adres kayıtlarını gittikleri yere aldıran vatandaşlar herhangi bir hak kaybına uğramayacağını belirten Erdoğan, depremzedelerin 14 Mayıs seçimlerinde oy kullanabilmeleri için ikametgah kayıtlarını gittikleri yere aldırmaları gerektiğini söyledi.

SİYASİ UTANMAZLIK!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay’da yaptığı konuşmaya Meclis’teki grup toplantısında geniş yer verdi.

"Deprem bölgesine seçim kampanyası başlatmaya gidenler bizim oradaki insanlarımızla aramızdaki sevgi ve güven ilişkisini anlayamaz" diyen Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasını deprem yıkıntıları arasında başlattığını ve "siyasi utanmazlık" yaptığını savundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz kendimizi asla hiçbir sorumluluk üstlenmeden ortada dolaşan, sadece konuşan, yalanlarını, kinlerini tekrarlayan deprem turistleriyle kıyaslayamayız." dedi.

Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayını belirleme sürecine ilişkin de değerlendirmeler de bulundu. Meral Akşener’in masadan bir süre kalkmasına ilişkin yaşanan süreci, kavga olarak niteleyen ve “demokrasi tarihimizde eşi yoktur” diyen Erdoğan, “Sonunda Bay Kemal bizimle er meydanında yarışacak cesareti gösterdi. İnşallah 14 Mayıs'a kadar 6'lı koalisyonun adayı ile demokratik bir şekilde yarışacak, ondan sonra da inşallah kendisine gereken koltuğu vereceğiz” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "önce vatanım" diyen herkesle beraber çalışılabileceğini söyledi.

 

 

Kaynak:IGFA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrenci servislerine denetimÖnceki Haber

Öğrenci servislerine denetim

Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği gönüllü eğitimleri tamamladıSonraki Haber

Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale D...

Yorum Yazın

20 Nisan Cumartesi önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (19 Nisan 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemi
4688 Sayılı Kanun’a İlişkin Hazırladığımız Rapor Seti
Devletimize, Milli Birliğimize Ve Ay Yıldızlı Bayrağımıza Yönelik Bu Hain Girişimleri Şiddet Ve Nefretle Kınıyoruz
Açık Öğretim Okulları 3. Dönem Sınavları İçin Kayıt Yenileme Duyurusu
Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar Konferansı Başvuru Sonuçları Açıklandı
OGM Materyal YKS Çıkmış Sorular Çözüm Videoları
Okul Sporları Duyuruları
GSB Medya Kampı Katılımcı Listesi
2023 Yılı Merkez ve Taşra Teşkilatı Memur, Şef, Sayman ve İl/İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürü Kadroları İçin Görevde Yükselme Suretiyle Atama Sonuçları
Can Ataklı'ya Karşı Hukuk Mücadelemiz Sürüyor
ÖRS:Ortak Ve Senaryolu Sınavlar Kaldırılmalı
BİLSEM'lerde Bireysel Değerlendirme Uygulamaları 27 Mayıs'ta Başlayacak
MEB’den Dört Beceride Türkçe Dil Sınavı
Toplu sözleşme ikramiyesi kanun teklifi bakana sunuldu
Yalçın toplu sözleşme ikramiyesi talebini Bakan Işıkhan'a iletti
Banka promosyon sözleşmesinin güncellenmesine dair Ombudsman’dan tavsiye kararı
19 Nisan Cuma önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (18 Nisan 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemi
e-YÖKDİL Başvuruları Alınıyor