Deprem bölgesinde dezenfeksiyon seferberliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deprem bölgesinde dezenfeksiyon seferberliği
Abone ol
Depremin yaralarını sarmak için yüzlerce iş makinesi, araç ve personeliyle deprem bölgesinde çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, salgın hastalıklara karşı da dezenfeksiyon seferberliği başlattı.

Depremin yaralarını sarmak için yüzlerce iş makinesi, araç ve personeliyle deprem bölgesinde çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, salgın hastalıklara karşı da dezenfeksiyon seferberliği başlattı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sürdürdüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Depremin yaralarını sarmak için yüzlerce iş makinesi, araç ve personeliyle Hatay’ın İskenderun ilçesinde görev yapmayı sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi risk taşıyan salgın hastalıklara karşı da vatandaşların ortak yaşam alanlarında dezenfeksiyon çalışması başlattı. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Hatay’ın İskenderun ilçesinde çadır kentler ve ortak yaşam alanlarında dezenfeksiyon ve temizlik çalışması yapıyor. Ekipler İskenderun ilçesindeki Millet Bahçesi, Yunus Emre Mahallesi Salı Pazarı ve Dörtyol Mahallesi çadır kentlerini Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfekte ediyor. Düzenli olarak yapılmaya devam edilen dezenfeksiyon işlemlerinin yanı sıra deprem sonrası denizin yükselmesiyle mil ile kaplanan İskenderun Sahil Yolu Caddesi başta olmak üzere Şehit Ömer Salık ve Şehit Ferhat Gedik alt geçitlerinde de temizlik çalışması yapılıyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için Büyükşehir Belediyesi olarak gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Hatay’ın Antakya ilçesinde yaptıkları çalışmaların ardında tüm ekipleriyle İskenderun ilçesinde seferber olduklarını ifade eden Başkan Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak İskenderun’da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bölgede ne yapılması gerekiyorsa, yapmaya devam edeceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, ülkemizi, milletimizi ve tüm insanlığı afet ve belalardan korusun. Emek veren başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:IGFA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremzede çiftçilere yem desteğiÖnceki Haber

Depremzede çiftçilere yem desteği

TIR’lar depremzedeler için duşa dönüştüSonraki Haber

TIR’lar depremzedeler için duşa dönüştü

Yorum Yazın

20 Nisan Cumartesi önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (19 Nisan 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemi
4688 Sayılı Kanun’a İlişkin Hazırladığımız Rapor Seti
Devletimize, Milli Birliğimize Ve Ay Yıldızlı Bayrağımıza Yönelik Bu Hain Girişimleri Şiddet Ve Nefretle Kınıyoruz
Açık Öğretim Okulları 3. Dönem Sınavları İçin Kayıt Yenileme Duyurusu
Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar Konferansı Başvuru Sonuçları Açıklandı
OGM Materyal YKS Çıkmış Sorular Çözüm Videoları
Okul Sporları Duyuruları
GSB Medya Kampı Katılımcı Listesi
2023 Yılı Merkez ve Taşra Teşkilatı Memur, Şef, Sayman ve İl/İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürü Kadroları İçin Görevde Yükselme Suretiyle Atama Sonuçları
Can Ataklı'ya Karşı Hukuk Mücadelemiz Sürüyor
ÖRS:Ortak Ve Senaryolu Sınavlar Kaldırılmalı
BİLSEM'lerde Bireysel Değerlendirme Uygulamaları 27 Mayıs'ta Başlayacak
MEB’den Dört Beceride Türkçe Dil Sınavı
Toplu sözleşme ikramiyesi kanun teklifi bakana sunuldu
Yalçın toplu sözleşme ikramiyesi talebini Bakan Işıkhan'a iletti
Banka promosyon sözleşmesinin güncellenmesine dair Ombudsman’dan tavsiye kararı
19 Nisan Cuma önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (18 Nisan 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemi
e-YÖKDİL Başvuruları Alınıyor