Doğuş Üniversitesi Akademik İlan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğuş Üniversitesi Akademik İlan
Abone ol
2547 sayılı Yükseköğretim Kanununda belirtilen koşullar ile 09.11.2018 tarihli 30590 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” Hükümleri ve 17 Nisan 2020 Tarih ve 31102 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Yükseköğretim Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” maddesi uyarınca, ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ve ÖĞRETİM GÖREVLİSİ alınacaktır.

ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ İÇİN ARANAN KOŞULLAR:
1-ALES'ten en az 70 puan almış olmak.
2-En az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak veya lisans ve yüksek lisans derecesini birlikte veren programlardan mezun olmak.
3-Yabancı Diller Birimi için YDS’den veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu’nca kabul edilen bir sınavdan İngilizce puan türünde en az 85 puan veya muadili bir puan almış olmak.

ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ İÇİN ARANAN KOŞULLAR:
1-ALES sınavından en az 70 puan almış olmak
2-YDS’den veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu’nca kabul edilen bir sınavdan İngilizce puan türünde en az 50 puan veya muadili bir puan almış olmak (İngilizce eğitim veren bölümler için YDS’den veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan İngilizce puan türünde en az 85 almış olmak).
3-Araştırma görevlisi kadrosuna başvurabilmek için sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:
1-Başvuru Dilekçesi (Dilekçe, başvurulan kadro ve iletişim bilgilerini içeren ıslak imzalı olmalıdır.)
2-YÖK Formatında Türkçe Özgeçmiş
3-Öğrenim Belgeleri (Lisans-Yüksek Lisans -Doktora diploma ve Lisans transkript belgesinin aslı ya da onaylı örneği, öğrenci olanlardan Lisansüstü Eğitim gördüğüne dair öğrenci belgesi)
4-ALES Belgesi (ALES muafiyeti için, görev yapılan Yükseköğretim Kurumlarından alınacak hizmet belgesi ve atama olur yazısı)
5-YDS veya Eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu’nca Kabul Edilen Sınav Belgesi
6-Nüfus Cüzdan Fotokopisi
7-2 adet Vesikalık Fotoğraf (Son altı ay içerisinde çekilmiş olmalı)
8-SGK Hizmet Dökümü (e-Devlet üzerinden alınan barkodlu belge)
9-Adli Sicil Kaydı Belgesi

İLANIMIZIN;
Başvuru Tarihi            : 20.01.2023
Son Başvuru Tarihi       : 03.02.2023
Ön Değerlendirme Tarihi : 07.02.2023
Giriş Sınavı Tarihi      : 09.02.2023
Sonuç Açıklama Tarihi : 13.02.2023
-           Yurt dışından alınmış diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir.
-           Ön değerlendirme ve giriş sınavı sonuçları belirtilen sonuç açıklama tarihlerinde www.dogus.edu.tr adresinde yayımlanacaktır.
-           Belirtilen şartları taşıyanlar bölüm ile ilgili birimlere şahsen veya posta yoluyla başvurabilirler. Kargo veya postadan kaynaklı gecikmeler dikkate alınmayacak olup gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir. Başvuru evraklarının son başvuru zamanı olan 03.02.2023 Cuma günü saat 17:30’a kadar ilgili dekanlık veya müdürlüğe ulaştırılmış olması gerekmektedir.
 
BAŞVURU ADRESİ:
Mühendislik Fakültesi Dekanlığı /Meslek Yüksekokulu -Dudullu Yerleşkesi: Dudullu OSB Mah. Natoyolu Cad.N:265/1 34775 Ümraniye İstanbul Tel: 444 79 97 / www.dogus.edu.tr İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı- Bahçelievler, Bosna Blv No: 140, 34680 Üsküdar/İstanbul Tel: 444 79 97 /www.dogus.edu.tr
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Uluslararası İlişkiler (İngilizce)

Fakülte / YüksekokulBölüm/ Program
Unvan

Kadro

Ales
Ales Puan Türü
YDS

Özel Koşullar





















Mühendislik Fakültesi












Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)





Araştırma Görevlisi






1






70






SAY.






85
Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği/Eğitim Bilişim Uygulamaları, Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri veya Enformatik Ana Bilim Dallarından birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak.






Öğretim Görevlisi







1







70







SAY.







85
Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Uygulamaları, Bilişim Sistemleri, Enformatik, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği / Eğitimi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği veya Elektronik Mühendisliği Ana Bilim
Dallarından birinde doktora yapıyor olmak.





Yazılım Mühendisliği





Araştırma Görevlisi






1






70






SAY.






50
Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği / Eğitim Bilişim Uygulamaları, Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri veya Enformatik Ana Bilim Dallarından birinde
tezli yüksek lisans yapmış olmak.

İnşaat Mühendisliği

Araştırma Görevlisi

1

70

SAY.

50
İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olmak. İnşaat Mühendisliği Yapı alanında tezli yüksek lisans / doktora yapıyor olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Uluslararası İlişkiler (İngilizce)


Araştırma Görevlisi



1



70



EA.



85

Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler alanlarından birinde tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.






















Meslek Yüksekokulu




İç Mekân Tasarımı




Öğretim Görevlisi




1




70



Herhangi bir puan türü




_
Endüstri Ürünleri Tasarımı, Endüstriyel Tasarım alanlarının birinden lisans mezunu olup, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak. En az dört (4) yıl mesleki deneyim sahibi olmak ve Yükseköğretim Kurumlarında ders verme tecrübesine sahip olmak.





Anestezi




Öğretim Görevlisi





1





70



Herhangi bir puan türü





-
Hemşirelik lisans mezunu olmak ve Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği, İç Hastalıkları Hemşireliği veya Hemşirelik Esasları alanlarından birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak veya Tıp Fakültesi mezunu olup Anestezi ve Reanimasyon alanında uzmanlık yapmış olmak.






Tıbbi Görüntüleme Teknikleri







Öğretim Görevlisi







1







70






Herhangi bir puan türü







-

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Radyoloji veya Radyoterapi Ön lisans programlarından birinden mezun olmak ve Hemşirelik veya Sağlık Yönetimi alanında lisans ve tezli yüksek lisans yapmış olmak ve Tıbbi Görüntüleme Alanında en az iki (2) yıl belgelenebilir iş deneyimine sahip olmak veya Tıp Fakültesi mezunu olup Radyoloji veya Nükleer Tıp alanında uzmanlık yapmış olmak.



Eczane Hizmetleri



Öğretim Görevlisi




1




70


Herhangi bir puan türü




-
Eczacılık, Biyokimya, Kimya, Kimya Mühendisliği ve Uygulamalı Kimya lisans mezunu olmak ve alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak veya lisans ve yüksek lisans derecesini birlikte veren Eczacılık Fakültesi mezunu olmak.

 

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde açık bulunan kadrolarına 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 23. 24. ve 26. maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Öğretim Üyeleri alınacaktır.

-           Profesör kadrosu tam zamanlı statüde olup, başvuracak adayların başvurmak istedikleri Ana Bilim Dalı ile “Başlıca Araştırma Eserlerini” belirttiği dilekçesine YÖK Formatlı özgeçmişini, 2 adet vesikalık fotoğrafını, lisans, yüksek lisans, doktora diplomalarını ve noter tasdikli doçentlik belgesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 adet Flash bellek veya CD’yi ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde 03.02.2023 Cuma günü saat 17:30’a kadar posta ile ya da elden teslim etmek suretiyle Rektörlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

-           Doçent kadrosu tam zamanlı statüde olup, başvuracak adayların YÖK Formatlı özgeçmişini, lisans, yüksek lisans, doktora diplomalarını ve noter tasdikli doçentlik belgesini, 2 adet vesikalık fotoğrafını, Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını 4 adet Flash bellek veya CD’yi dilekçelerine ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde 03.02.2023 Cuma günü saat 17:30’a kadar posta ile ya da elden teslim etmek suretiyle Rektörlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

-           Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların YÖK Formatlı özgeçmişini, lisans, yüksek lisans, doktora belgesini, 2 adet vesikalık fotoğrafını, bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren 4 adet Flash bellek veya CD’yi dilekçe ekinde ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde 03.02.2023 Cuma günü saat 17:30’a kadar posta ile ya da elden teslim etmek suretiyle Fakülte Dekanlığı’na ve Yüksekokulu Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.

-           Kadrolara başvuracak adayların yukarıda belirtilen evraklarıyla beraber https://www.dogus.edu.tr/docs/default- source/yonergeler/yonergelerimiz/akademik-yukseltme- ve-atama-yonergesi.pdf?sfvrsn=3f20c77c_4 linkinde Ek 1’de yer alan puanlama tablosunu doldurarak teslim etmeleri gerekmektedir.

-           Yurtdışından alınmış diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.
-           Kargo veya postadan kaynaklı gecikmeler dikkate alınmayacak olup gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir. Başvuru evraklarının son başvuru zamanı olan 03.02.2023 Cuma günü saat 17:30’a kadar ilgili dekanlığa ulaştırılmış olması gerekmektedir.

BAŞVURU ADRESİ:
Doğuş Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi Dekanlığı / Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı / Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı / Sağlık Bilimleri Yüksekokulu-Dudullu Yerleşkesi: Dudullu OSB Mah. Natoyolu Cad.N:265/1 34775 Ümraniye/İstanbul
Tel: 444 79 97 / www.dogus.edu.tr
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı: Bahçelievler, Bosna Blv No: 140, 34680 Üsküdar/İstanbul
Tel : 444 79 97 /www.dogus.edu.tr

Fakülte /
Yüksekokul

Bölüm /
Program

Öğretim
Üyesi

Alanı

Ek
Açıklama






Sanat ve Tasarım Fakültesi

Endüstriyel
Tasarım

1

Endüstriyel Tasarım, Endüstri Ürünleri Tasarımı alanlarından birinde doktora
yapmış olmak.

Dr. Öğr.
Üyesi



Gastronomi ve Mutfak Sanatları


1

Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gıda Mühendisliği, Besin Hijyeni ve Teknolojisi, Beslenme ve Diyetetik veya Turizm İşletmeciliği Bölümlerinin herhangi birinden
lisans mezunu olup, aynı alanlarda doktorasını tamamlamış olmak.

Dr. Öğr. Üyesi


1

Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gıda Mühendisliği, Besin Hijyeni ve Teknolojisi, Beslenme ve Diyetetik veya Turizm İşletmeciliği Bölümlerinin herhangi birinden
doçent unvanı almış olmak.


Doçent



Mimarlık



1

Mimarlık, Planlama ve Tasarım Temel alanında doçent unvanına sahip olmak. Yükseköğretim Kurumlarında en az on (10) yıl Temel Tasarım alanıyla ilgili ders verme deneyimine sahip olmak. Temel Tasarım, Kent ve Konut alanlarında
çalışmalara sahip olmak.



Prof. Dr.






Fen Edebiyat Fakültesi



Psikoloji (İngilizce)

1

Psikoloji alanında doçent unvanı almış olmak. İngilizce ders verme yeterliğine
sahip olmak.

Prof. Dr.

1

Psikoloji alanında doçent unvanı almış olmak. İngilizce ders verme yeterliğine
sahip olmak.

Doç. Dr.

1

Psikoloji alanında doktora yapmış olmak. İngilizce ders verme yeterliğine sahip
olmak.

Dr. Öğr.
Üyesi



Psikoloji

2

Psikoloji alanında doçent unvanı almış olmak.

Prof. Dr.

1

Psikoloji alanında doçent unvanı almış olmak.

Doç. Dr.

1

Psikoloji alanında doktora yapmış olmak.

Dr. Öğr.
Üyesi












Mühendislik Fakültesi




Yazılım Mühendisliği

1

Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçent unvanı almış olmak.

Prof. Dr.

1

Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçent unvanı almış olmak.

Doç. Dr.




1

Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Uygulamaları, Bilgisayar Donanımı, Bilişim Sistemleri, Enformatik veya Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği/Eğitimi alanlarından birinde  doktora yapmış olmak. Bilgisayar
Bilimleri veya Bilgisayar Yazılım alanlarından birinde çalışmalara sahip olmak.



Dr. Öğr. Üyesi







Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce)

1

Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçent unvanı almış olmak. İngilizce
ders verme yeterliğine sahip olmak.

Prof. Dr.

1

Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçent unvanı almış olmak. İngilizce
ders verme yeterliğine sahip olmak.

Doç. Dr.




2

Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Uygulamaları, Bilgisayar Donanımı, Bilişim Sistemleri, Enformatik veya Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği / Eğitimi alanlarından birinde doktora yapmış olmak. İngilizce ders verme
yeterliğine sahip olmak.



Dr. Öğr. Üyesi


1

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği veya Elektronik Mühendisliği alanlarından
birinde doktora yapmış olmak. İngilizce ders verme yeterliğine sahip olmak.

Dr. Öğr. Üyesi

Sağlık
Bilimleri Yüksekokulu


Hemşirelik


2

Hemşirelik, Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği, İç Hastalıkları Hemşireliği veya
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği alanlarından birinde doktora yapmış olmak.

Dr. Öğr. Üyesi

İktisadi ve
İdari Bilimler Fakültesi

Uluslararası
İlişkiler (İngilizce)


1

Uluslararası İlişkiler alanında doktora yapmış olmak. İngilizce ders verme yeterliğine sahip olmak.

Dr. Öğr. Üyesi

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 117 Sözleşmeli Personel alacakÖnceki Haber

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 117 Sö...

Kapadokya Üniversitesi Öğretim Görevlisi alım ilanıSonraki Haber

Kapadokya Üniversitesi Öğretim Görevlisi...

Yorum Yazın

29 Mart Cuma önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (28 Mart 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemi
8-9 Nisan tarihlerinde okul yöneticileri izinli sayılacak mı?
Koruyucu Giyim Yardımı Hakkı Elimizden Alınamaz
Banka Maaş Promosyonlarının Günümüz Ekonomik Koşullarına Göre Güncellenmesi İçin Talepte Bulunduk
TEKNOFEST 2024 Çip Tasarım Yarışması Ön Tasarım Raporu Sonuçları Açıklanmıştır!
TEKNOFEST 2024 Dikey İnişli Roket Yarışması Ön Tasarım Raporu Sonuçları Açıklanmıştır!
Öğretici: Banka Promosyonu Adaletsizliği Son Bulmalıdır
Geleceğin Ekranı Projesi Gönüllü Öğretmenlerini Arıyor
Yurt Yedek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı
Üniversite İdari Personelinin Nakil Sorunları Çözülsün
Akademisyenlerimizin Ekonomik Koşulları İyileştirilsin
Veli Randevu Sistemi Öğretmenlerin İnisiyatifinde Yürütülmelidir.
Devletin Sözü Havada Bırakılamaz; Mülakat Kalkacak!
Ağzı Olan Konuşmasın! Türkiye’de Memur Sayısı Yetersizdir.
1 Nisanda Okullar Tatil Ek Dersler Ödenecek İşte Resmi Yazı
28 Mart Perşembe önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (27 Mart 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemi
Talip Geylan'dan eğitim gündemine dair önemli açıklamalar
Toplu Sözleşme Hükümleri 3. Tarafların Beyanıyla Engellenemez