Endüstriyel reklamcılar konteyner kent kurmak için seferber oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Endüstriyel reklamcılar konteyner kent kurmak için seferber oldu
Abone ol
Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği (ARED), 11 şehri etkileyen deprem felaketinden sonra sektör dayanışmasıyla bölgeye yönelik bir seferberlik başlattı.

 

Sektörde başlatılan kampanya ile ilk etapta çadır kurulumu yapan ARED, konteyner kent için de çalışmalarını hızlandırdı. Hızla üretilen 36 yaşam konteynerlerinin 14’ü bölgeye ulaştırıldı…

Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği (ARED), sektör paydaşlarıyla 11 şehri etkileyen deprem felaketine yönelik seferberlik başlattı. ‘Konteyner Kentlerimizi Birlikte İnşa Edelim’ kampanyasıyla ilk etapta çadır kurulumu yapan ARED, konteyner kent için de çalışmalarını hızlandırdı. Hızla üretilen 36 yaşam konteynerinin 14’ü bölgeye ulaştırıldı.

Hızla kampanya başlattı

“Ülkemizin Kahramanmaraş ilinde gerçekleşen ve 11 ili etkileyen deprem felaketi nedeniyle kaybımız ve acımız çok büyük” diyen ARED Başkanı Şahin Acar, kampanya hakkında şöyle konuştu: “Hızla ihtiyaç sahibi bölgelere gönderilmesi için çadır projemizi ortaya koyarak üyelerimizden, müşterilerimizden, dostlarımızdan, yurt dışındaki paydaşlarımızdan bağışlar topladık, 8 Şubat 2023 tarihinde, AFAD koordinasyonunda Malatya’ya ilk parti çadırlarımızı sevk ettik ve kurduk. Aynı gün deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için ‘Konteyner Kentlerimizi Birlikte İnşa Edelim’ bağış kampanyamızı başlattık. Halihazırda bölgedeki depremden etkilenmiş vatandaşlarımıza daha uzun süreli bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla konteyner kent projemiz için bağış topluyoruz. Bir yandan konteynerlerimizin üretimi ve bölgeye sevki için hazırlıklarımızı gerçekleştiriyoruz. İlk partinin içerisindeki 14 adet yaşam konteynerinin üretimi tamamlanarak AFAD koordinasyonuyla Hatay-Antakya Üçgedik Konteyner kent alanına ulaştırıldı. Depremzede meslektaşlarımızın işlerini eski günlerine döndürmelerine destek sağlayacak yeni projelerimiz üzerinde de çalışıyoruz ve çok yakında açıklayacağız.”

FESPA’dan ARED’e uluslararası destek

Şahin Acar, felaket günlerinde, bağış projesine koşulsuz ve tüm imkanlarıyla katkıda bulunan paydaşlara teşekkür ederken desteklerinin de kesintisiz olarak süreceğini vurguladı.

Her yıl ARED ile birlikte İstanbul’da düzenlenen Avrasya Bölgesi’nin en büyük baskı sektörü buluşması FESPA Eurasia fuarının ortağı FESPA da kampanyaya destekte bulundu. FESPA CEO’su Neil Felton, “Bu trajik felaketten etkilenen herkese içten taziyelerimizi sunuyoruz. ARED tarafından başlatılan proje, etkilenenlere hayati koruma sağlıyor ve FESPA, topluluk temelli çabalarını desteklemek için ARED ile çalışmaya devam edecek. Bu hayati çabaya katkıda bulunabileceğini hisseden uluslararası topluluğumuzdaki herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Kaynak:BYZHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay Defne’deki Büyükşehir Hastanesi hasta kabulüne başladıÖnceki Haber

Hatay Defne’deki Büyükşehir Hastanesi ha...

Enkaz çalışmalarında bu noktalara dikkat!Sonraki Haber

Enkaz çalışmalarında bu noktalara dikkat...

Yorum Yazın

Dersler Cepte, Uygulama Marketleri Eğitim Kategorisinde En Çok İndirilen Uygulamalar Arasında Yerini Aldı
2022 Yılı Eğitim, Koordinasyon ve Proje Faaliyet Raporu Yayımlandı!
Depremzede Öğrenciler, LGS ve YKS'ye "Yüzen Okul"da Hazırlanacak
Lisansüstü Öğrenim Gören İdarecilerin Artırımlı Ek Ders Ücreti Mağduriyeti İçin Dava Açtık
İşte Depremle ilgili yalan haberler ve gerçekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'da Emekli aylığı açıklaması!
Kamu Sen Heyeti Tarafından Kamu Çalışanlarının Acil Olarak Çözüm Bekleyen Sorunları Hakkındaki Rapor Vedat Bilgin’e Sunuldu
Depremde Hayatını Kaybeden Eğitim Çalışanlarımız Hakkari/Çukurca'da Dualarla Anıldı
TEKNOFEST 2023 Turizm Teknolojileri Yarışması Proje Detay Raporu Sonuçları Açıklandı!
Türkiye’nin Festivali TEKNOFEST’ten Eğitime Destek
Öğretici: Deprem Bölgesinde Eğitimin Sağlıklı Sürdürülebilmesi İçin Gerekli Tedbirler Alınmalıdır
Eğitim-Bir-Sen 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi
Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Deprem Bölgesinde
Depremden En Çok Etkilenen 4 İlde Eğitim Öğretime Kademeli Olarak Başlanacak
Ortaokul Öğretmenlerine Dersinin En Az Olduğu Güne Nöbet Görevi Verilemez Sedat DEĞER Açıklık Getirdi
E-Sınav görevlileri yüz tanıma sistemi ile sisteme giriş yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 45 Bin Öğretmen Atama Müjdesi
4 İldeki Özel Takviye Kursları Da Bugünden İtibaren Açılabilecek
Bakan Özer: Deprem Bölgesinde 500 Çelik Konstrüksiyon Yeni Okul Yapılacak
12. Sınıfların stajları hakkında bakanlık görüş yayınladı