Havalar ısındı, balık fiyatları düştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Havalar ısındı, balık fiyatları düştü
Abone ol
DÜZCE (İHA) – Düzce’de havaların ısınmasıyla birlikte balık fiyatları düştü. Geçtiğimiz hafta kilosu 100 liradan alıcı bulan hamsinin fiyatı 20 liraya geriledi.

Son günlerde havaların ısınmasıyla birlikte balık tezgahlarında fiyatlar düştü. Geçtiğimiz günlerde kilosu 200 liraya çıkan istavrit 80, 80 liradan satılan mezgit 50, 100 liradan alıcı bulan hamsi ise 20 liraya kadar düştü.

 

Tezgahlarda çeşitliliğin fazla olduğunu söyleyen balıkçı Hülya Kılıç, "Geçen hafta fiyatlarımız çok yüksekti. Bu hafta hemen hemen yarı yarıya düştü. Havanın kötü olması ve balığa çıkılamaması haliyle fiyatları etkiliyor. Bu hafta tezgahlarımız gayet iyi durumda. Hamsinin kilosu 20 lira, istavrit geçen hafta 200 liraydı, bu hafta ise 80 lira oldu. Mezgitin kilosu 80 liraydı, bu hafta 50 lira oldu. Çupralar ve levrekler var" dedi.

 

Palamudun az miktarda çıktığını, hamsinin de sezonunun bitmek üzere olduğunu ifade eden Kılıç, "Hamsinin artık dönemi bitecek. Bence bitmeden bol bol hamsinin tüketilmesi gerekiyor. Tezgahımızdaki balıkların her birini öneririm, her biri çok lezzetli" diye konuştu.

 

Havalar ısındı, balık fiyatları düştü

Havalar ısındı, balık fiyatları düştü

Havalar ısındı, balık fiyatları düştü

Havalar ısındı, balık fiyatları düştü

Havalar ısındı, balık fiyatları düştü

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kars gece eksi 21’i gördüÖnceki Haber

Kars gece eksi 21’i gördü

Depremzede çocuklar için film etkinliği düzenlendiSonraki Haber

Depremzede çocuklar için film etkinliği...

Yorum Yazın

Deprem nedeniyle eğitime ara verilen günlerde hangi ek ders ücretleri ödenir?
Memura Refah Zammı Verilmelidir
Sosyal Araştırmalar ve Yenilik Enstitüsü Protokolü YÖK’te imzalandı
AES: MEB becayiş uygulamasını hayata geçirmelidir
Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’na katıldık
Rehber Öğretmenlerin Normu Bulunmayan Okullara İkinci Görev Niteliğinde Görevlendirilme Uygulamasına Dava Açtık
Afet bölgesi eğitim faaliyetleri hakkında bakanlıktan açıklama
Öğretici: Torba Kanuna Çalışanların Sorunları Da Eklenmelidir
TEKNOFEST 2023 Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması Proje Detay Raporu Sonuçları Açıklandı!
TEKNOFEST 2023 2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı!
TEKNOFEST 2023 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı!
TEKNOFEST 2023 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı!
Torba kanunla eksiklikler tamamlanmalıdır
Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programını Başvuru Sonuçları Açıklandı
Meclis Kapanmadan Kamu Çalişanlarinin Sorunlari Torba Yasaya Girmeli!
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 16 Haziran'da Tamamlanacak, Uzatma Yapılmayacak
Gaziantep’te deprem nedeniyle idari izinli sayılan öğretmenlere ek ders ücreti ödenir mi?
Kamu yönetiminin, liyakat ve ehliyet yerine, mensubiyetler üzerinden tanzim edilmesi, doğrudan KUL HAKKI YEMEKTİR!
Avrupa Kupası Şampiyonu: Aybüke KILINÇ!
Afet ve acil durumlarda psikososyal destek hizmeti eğitimleri eğitimi uzaktan eğitim kapısında paylaşıma açıldı