Hayırseverlerin eğitime desteği devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hayırseverlerin eğitime desteği devam ediyor
Abone ol
Vali Ersin Yazıcı, hayırsever Nevzat İnan ile yapımı devam eden 8 sınıflı anaokula “Mesude İnan Anaokulu” adı verilmesine dair protokol imzaladı.

 

 

Antalyalı hayırseverlerin eğitime katkısı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Ersin Yazıcı, Doğa Etiket ve Ambalaj Sanayi Ticaret AŞ adına hayırsever Nevzat İnan ile nakdi yardım karşılığında Kepez Duraliler Mahallesinde yapımı devam eden 8 sınıflı anaokula “Mesude İnan Anaokulu” adı verilmesine dair protokol imzaladı. Antalya Valiliği’nde imzalanan protokol törenine Vali Yazıcı’nın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, hayırsever Nevzat İnan ve eşi Mesude İnan katıldı.

 

 

 

“Allah sizin gibi gönlü güzel insanların sayısını arttırsın”

 

 

 

Antalyalı hayırseverlerin eğitime çok büyük katkılar sunduğuna değinerek sözlerine başlayan Vali Yazıcı; “Antalya’da göreve başladığım günden bu yana daha önce karşılaşmadığım kadar hayırseverle karşılaştım. Turizmin başkenti Antalya aynı zamanda hayırseverlerinde başkenti. Bu şehir gönlü bol insanların yaşadığı bir başkent adeta. Bu iş sadece para işi değil. Aynı zamanda gönül işi. Sizin gibi gönlü güzel insanların başardığı bir iş. Değerli katkılarınızdan dolayı tekrardan çok teşekkür ediyorum. Allah sizin gibi gönlü güzel insanların sayısını artırsın. Rabbim hayrınızı kabul etsin” dedi.

 

 

 

“Yapılan bu destekler geleceğimiz için çok önemli”

 

 

 

Eğitime çok önem veren biri olarak eğitimle ilgili konuların kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Vali Yazıcı şunları kaydetti: “Ülkemizi ve milletimizi daha da ileriye taşıyacak yegâne güç çocuklarımızdır. Onların iyi bir eğitim alıp, dürüst insanlar olarak topluma kazandırmak bizlerin en önemli görevidir. Bunu da ancak ve ancak eğitimle yapabiliriz. Çocuklarımızı iyi bir eğitimden geçirerek ülkemizin yarınlarına hazırlamalıyız. Bu aşamada da hayırseverlerimizin desteği bizleri çok mutlu ediyor. Eğitim kalitemizin artması noktasında Antalyalı hayırseverlerimizin katkısı çok büyük. Desteklerinden dolayı tekrardan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki yapılan bu destekler geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimine önemli katkılar sunuyor.”

 

 

 

“Meslek liselerimizi kıymetlendirmeli ve önem kazandırmalıyız”

 

 

 

Antalya’nın turizm cenneti olduğunu ve her yıl rekor üstüne rekor kırdığını belirten Vali Yazıcı; “Otellerimiz ciddi sayıda insana iş olanağı sağlıyor. Dolayısıyla sadece Turizm Meslek Liselerine değil normal meslek liselerine de çok ihtiyacımız var. Çünkü otellerde pek çok farklı iş kolu oluyor. Bu elemanların yetiştirilebilmesi içinde ciddi manada Meslek Liselerine ihtiyacımız var. Meslek Liselerimizi kıymetlendirmeli ve önem kazandırmalıyız” şeklinde konuştu.

 

 

Protokole desteklerinden dolayı Vali Yazıcı’ya teşekkür ederek sözlerine başlayan hayırsever Nevzat İnan ise; “Öncelikle protokolün imzalanmasındaki katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Eğitime ne kadar önem veren bir vali olduğunuzu bu süreçte bir kez daha yakından gördüm. Protokolümüz, çocuklarımız için ülkemiz için ve Antalya’mız için hayırlı olsun” diye konuştu.

 

 

Okul Protokolü’nün imzalanmasının ardından Vali Ersin Yazıcı hayırsever Nevzat ve Mesude İnan çifti ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Hayırseverlerin eğitime desteği devam ediyor

 

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hastanede tedavi olan Ömer Halis, Galatasaraylı futbolcular ile görüştüÖnceki Haber

Hastanede tedavi olan Ömer Halis, Galata...

Sağlık memuru otomobilin içerisinde ölü bulunduSonraki Haber

Sağlık memuru otomobilin içerisinde ölü...

Yorum Yazın

Kamu yönetiminin, liyakat ve ehliyet yerine, mensubiyetler üzerinden tanzim edilmesi, doğrudan KUL HAKKI YEMEKTİR!
Avrupa Kupası Şampiyonu: Aybüke KILINÇ!
Afet ve acil durumlarda psikososyal destek hizmeti eğitimleri eğitimi uzaktan eğitim kapısında paylaşıma açıldı
Deneyap Kart Akademi Eğitimleri - 2 Başlıyor!
İşte Depremle ilgili yalan haberler ve gerçekler
Deprem Bölgesinde Açılan Halk Eğitimi Kurslarından 79 Bin 162 Vatandaş Yararlandı
Meclisteki Torba Kanuna; 1. Dereceye Yükselen Tüm Kamu Görevlilerine 3600 Ek Gösterge Verilmesi Eklenmeli Ve Memura Bayram İkramiyesi Unutulmamalıdır
YKS Sınavına girecek okul birincileri sisteme işlenecek
TEKNOFEST 2023 Ulaşımda Yapay Zeka Yarışması Çevrimiçi Yarışma Simülasyonu Sonuçları Açıklanmıştır!
TEKNOFEST 2023 Tarım Teknolojileri Yarışması Proje Detay Raporu Sonuçları Açıklandı!
Torba Kanunda SGK Çalışanları Unutulmasın!
Sadâ Kültür Sanat Ve Edebiyat Programı Proje Başvuruları Başlıyor
Memura Bayram İkramiyesi Torbaya Girsin
MEB, Özellikle Lgs Ve Yks'ye Hazırlanan Öğrenciler İçin Sınıf Rehberlik Programlarını Destekleyici Ve Kariyer Danışmanlığı El Kitapları Hazırladı
KPSS-2023/4 Tercih Kılavuzu yayımlandı
45 Bin Öğretmen Alımına İlişkin Atama Takvimi Ve Branş Bazında Kontenjan Dağılımı Açıklandı
Yurtiçi geçici görev yolluğu taleplerinde dikkat edilecek hususlar
Üniversite Kapısında Yığılma Nasıl Önlenir?
Şube müdürlerimizin yetki ve sorumluluklarıyla mütenasip özlük ve ekonomik hakları bir an önce sağlanmalıdır
Deprem bölgesinde 27 Martta eğitim öğretime başlayacak il ve ilçeler açıklandı