İstanbul Atlas Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul Atlas Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı
Abone ol
Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır.Başvurular, ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde, Üniversitemiz İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı'na şahsen/posta yolu ile yapılabilir.

Postadaki gecikmeler, eksik belge ile yapılan veya süresi içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

İngilizce Programlara başvuru yapacak adayların, Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik kapsamında belirlenen yabancı dil (İngilizce) yeterliliğini sağlamaları gerekmektedir.

İlan Başlama Tarihi: 15.05.2023
İlan Bitiş Tarihi: 29.05.2023

Başvuru Yeri: Hamidiye Mah., Anadolu Cad., No:40/2 Kağıthane/İSTANBUL / 444 34 39
 

FAKÜLTE / BİRİMBÖLÜM / PROGRAMANABİLİM DALI / BİLİMDALIKADRO SAYISIKADRO UNVANIİLAN AÇIKLAMASI
Tıp FakültesiTemel Tıp Bilimleri BölümüAnatomi Anabilim Dalı1Prof. Dr.Anatomi Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiTemel Tıp Bilimleri BölümüAnatomi Anabilim Dalı1Doç. Dr.Anatomi Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiTemel Tıp Bilimleri BölümüAnatomi Anabilim Dalı1Dr. Öğr. ÜyesiAnatomi Anabilim Dalında uzmanlığını almış olmak.
Tıp FakültesiTemel Tıp Bilimleri BölümüFizyoloji Anabilim Dalı2Prof. Dr.Fizyoloji Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp Fakültesi (İngilizce)Temel Tıp Bilimleri BölümüFizyoloji Anabilim Dalı1Dr. Öğr. ÜyesiFizyoloji Anabilim Dalında uzmanlığını almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüEnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı2Prof. Dr.Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüEnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı1Doç. Dr.Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüEnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı1Dr. Öğr. ÜyesiEnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalında uzmanlığını almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüNöroloji Anabilim Dalı1Prof. Dr.Nöroloji Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüNöroloji Anabilim Dalı1Doç. Dr.Nöroloji Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüNöroloji Anabilim Dalı2Dr. Öğr. ÜyesiNöroloji Anabilim Dalında uzmanlığını almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüRuh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı1Prof. Dr.Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüRuh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı1Doç. Dr.Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüRuh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı2Dr. Öğr. ÜyesiRuh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlığını almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüNükleer Tıp Anabilim Dalı1Prof. Dr.Nükleer Tıp Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüNükleer Tıp Anabilim Dalı1Doç. Dr.Nükleer Tıp Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüNükleer Tıp Anabilim Dalı1Dr. Öğr.
Üyesi
Nükleer Tıp Anabilim Dalında uzmanlığını almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüTıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı1Prof. Dr.Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüÇocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı1Doç. Dr.Çocuk Nörolojisi alanında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüÇocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı1Dr. Öğr. ÜyesiÇocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlığını almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri Bölümüİç Hastalıkları Anabilim Dalı1Doç. Dr.Gastroenteroloji alanında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüGöğüs Hastalıkları Anabilim Dalı1Prof. Dr.Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüGöğüs Hastalıkları Anabilim Dalı1Doç. Dr.Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüGöğüs Hastalıkları Anabilim Dalı1Dr. Öğr.
Üyesi
Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlığını almış olmak.
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleri BölümüFiziksel Tıp ve Rehabilitasyon
Anabilim Dalı
1Dr. Öğr. ÜyesiFiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalında uzmanlığını almış olmak.
Tıp FakültesiCerrahi Tıp Bilimleri BölümüKulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı1Prof. Dr.Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiCerrahi Tıp Bilimleri BölümüTıbbi Patoloji Anabilim Dalı1Prof. Dr.Tıbbi Patoloji Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiCerrahi Tıp Bilimleri BölümüTıbbi Patoloji Anabilim Dalı1Doç. Dr.Tıbbi Patoloji Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiCerrahi Tıp Bilimleri BölümüTıbbi Patoloji Anabilim Dalı1Dr. Öğr. ÜyesiTıbbi Patoloji Anabilim Dalında uzmanlığını almış olmak.
Tıp FakültesiCerrahi Tıp Bilimleri BölümüGöğüs Cerrahisi Anabilim Dalı1Prof. Dr.Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiCerrahi Tıp Bilimleri BölümüGöğüs Cerrahisi Anabilim Dalı1Doç. Dr.Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalında doçentliğini almış olmak.
Tıp FakültesiCerrahi Tıp Bilimleri BölümüGöğüs Cerrahisi Anabilim Dalı1Dr. Öğr.
Üyesi
Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalında uzmanlığını almış olmak.
Tıp FakültesiCerrahi Tıp Bilimleri BölümüAnesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı1Dr. Öğr. ÜyesiAnesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalında uzmanlığını almış olmak.
Tıp FakültesiCerrahi Tıp Bilimleri BölümüPlastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı2Dr. Öğr. ÜyesiPlastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalında uzmanlığını almış olmak.
Tıp FakültesiCerrahi Tıp Bilimleri BölümüOrtopedi ve Travmatoloji Anabilim
Dalı
1Dr. Öğr. ÜyesiOrtopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında uzmanlığını almış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiBilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Bölümü 1Prof. Dr.Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri, Bilişim Uygulamaları, Bilgisayar Donanımı, Enformatik alanlarından birinde doçentliğini almış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiBilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Bölümü 1Dr. Öğr. ÜyesiBilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri, Bilişim Uygulamaları, Bilgisayar Donanımı, Enformatik alanlarından birinde doktora yapmış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiBilgisayar Mühendisliği Bölümü 2Dr. Öğr. ÜyesiBilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri, Bilişim Uygulamaları, Bilgisayar Donanımı, Enformatik alanlarından birinde doktora yapmış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiElektrik- Elektronik Mühendisliği (İngilizce) Bölümü 1Prof. Dr.Elektrik Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği ya da eşdeğer bir anabilim dalında
doçentliğini almış olmak.
1Doç. Dr.Elektrik Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği ya da eşdeğer bir anabilim dalında
doçentliğini almış olmak.
2Dr. Öğr. ÜyesiElektrik Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği ya da eşdeğer bir anabilim dalında doktora yapmış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiBiyomedikal Mühendisliği (İngilizce) Bölümü 2Dr. Öğr. ÜyesiBiyomedikal Mühendisliği (Tıp Mühendisliği) veya Biyoteknoloji alanında doktora yapmış olmak.
1Prof. Dr.Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak.
1Dr. Öğr. ÜyesiElektrik-Elektronik Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak.
1Dr. Öğr. ÜyesiMakine Mühendisliği alanında doktora yapmış olmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiYazılım Mühendisliği (İngilizce) Bölümü 1Dr. Öğr. ÜyesiBilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri, Bilişim Uygulamaları, Bilgisayar Donanımı, Enformatik alanlarından birinde doktora yapmış olmak.
Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelik (İngilizce) Bölümü 1Dr. Öğr. ÜyesiHemşirelik esasları, Hemşirelikte yönetim, İç hastalıkları hemşireliği, Çocuk sağlığı ve hastalıkları hemşireliği, Doğum ve kadın hastalıkları hemşireliği veya Cerrahi hastalıklar/ ameliyathane hemşireliği alanlarından birinde doktora yapmış olmak.
Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelik Bölümü 2Dr. Öğr. ÜyesiKadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Hemşirelik Esasları, Hemşirelikte Yönetim, İç Hastalıkları Hemşireliği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği veya Cerrahi Hastalıklar/ Ameliyathane Hemşireliği alanlarından birinde doktora yapmış olmak.
Diş Hekimliği
Fakültesi (İngilizce)
Klinik Bilimler BölümüDiş Hastalıkları ve Tedavisi Anabilim Dalı1Dr. Öğr. ÜyesiDiş Hastalıkları ve Tedavisi Anabilim Dalında doktora ya da uzmanlık eğitimini tamamlamış olmak.
Diş Hekimliği FakültesiKlinik Bilimler BölümüDiş Hastalıkları ve Tedavisi Anabilim Dalı1Dr. Öğr. ÜyesiDiş Hastalıkları ve Tedavisi Anabilim Dalında doktora ya da uzmanlık eğitimini tamamlamış olmak.
Diş Hekimliği FakültesiKlinik Bilimler BölümüProtetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı1Dr. Öğr. ÜyesiProtetik Diş Tedavisi Anabilim Dalında doktora ya da uzmanlık eğitimini tamamlamış olmak.
Diş Hekimliği
Fakültesi (İngilizce)
Klinik Bilimler BölümüProtetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı1Dr. Öğr. ÜyesiProtetik Diş Tedavisi Anabilim Dalında doktora ya da uzmanlık eğitimini tamamlamış olmak.
Diş Hekimliği FakültesiKlinik Bilimler BölümüEndodonti Anabilim Dalı1Dr. Öğr. ÜyesiEndodonti Anabilim Dalında doktora ya da uzmanlık eğitimini tamamlamış olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi (İngilizce)Klinik Bilimler BölümüEndodonti Anabilim Dalı1Dr. Öğr. ÜyesiEndodonti Anabilim Dalında doktora ya da uzmanlık eğitimini tamamlamış olmak.
Diş Hekimliği FakültesiKlinik Bilimler BölümüAğız Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı1Dr. Öğr. ÜyesiAğız Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalında doktora ya da uzmanlık eğitimini tamamlamış olmak.
Diş Hekimliği Fakültesi (İngilizce)Klinik Bilimler BölümüAğız Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı1Dr. Öğr. ÜyesiAğız Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalında doktora ya da uzmanlık eğitimini tamamlamış olmak.
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesiİşletme (İngilizce) Bölümü 1Prof. Dr.Muhasebe veya Finans alanında doktora veya doçentliğini almış olmak.
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesiİşletme (İngilizce) Bölümü 1Doç. Dr.Muhasebe veya Finans alanında doktora veya doçentliğini almış olmak.
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesiİşletme (İngilizce) Bölümü 1Doç. Dr.İşletme alanında doktora veya doçentliğini almış olmak.
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesiİşletme (İngilizce) Bölümü 1Dr. Öğr. Üyesiİşletme alanında doktora yapmış olmak.
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesiİşletme (İngilizce) Bölümü 1Dr. Öğr. ÜyesiMuhasebe veya Finans alanında doktora yapmış olmak.
İnsan ve Toplum Bilimleri FakültesiPsikoloji Bölümü 1Doç. Dr.Klinik Psikoloji alanında doçentliğini almış olmak.
İnsan ve Toplum Bilimleri FakültesiPsikoloji (İngilizce) Bölümü 1Dr. Öğr. ÜyesiPsikoloji lisans mezunu olup, Uygulamalı Psikoloji/Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans yapmış olmak ve Klinik Psikoloji alanında doktora yapmış olmak.
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesiİngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü 2Dr. Öğr. Üyesiİngilizce Mütercim ve Tercümanlık, Çeviribilim (İngilizce) veya Diller ve Kültürlerarası Çeviribilim programlarının birinde doktora yapmış olmak.
İnsan ve Toplum
Bilimleri Fakültesi
İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü 2Dr. Öğr.
Üyesi
İngiliz/Amerikan Dili ve Edebiyatı alanında doktora yapmış olmak
Meslek YüksekokuluBilişim Güvenliği Teknolojisi Pr. 1Dr. Öğr. ÜyesiBilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Uygulamaları, Bilgisayar Donanımı, Bilişim Sistemleri alanlarından birinde doktora yapmış olmak.

 


BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER:
• 
Başvuru Dilekçesi
• Başvuru Formu
• YÖK Formatında Özgeçmiş
• Diploma Fotokopileri
 Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Belgesi, Uzmanlık veya Sanatta Yeterlilik Belgesi, Doçentlik Belgesi (Doçent adaylar için),
• Yurt dışından alınan diploma var ise, Üniversitelerarası Kurulca onaylanan Denklik Belgesi
• Nüfus Cüzdan Fotokopisi
• Fotoğraf (2 Adet)
• Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını Kapsayan, Profesör İçin: 6 (Altı) takım dosya (1'i matbu 5'i CD),
• Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi İçin: 4 (Dört) takım dosya (1'i matbu 3'ü CD)
• Akademik Unvana Atanma Yazıları Profesör, Doçent, Dr. Öğretim Üyesi Atama Yazıları (Varsa)
• Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi KPDS/YDS veya Eşdeğerliliği YÖK Tarafından Onaylanan Yabancı Dil Sınavına İlişkin Belge (Varsa)
• Vukuatlı Nüfus Kaydı ve Adli Sicil Kaydı (e-Devletten alınabilir) 

 

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gençlik merkezleri öğrencilerin eğitim yuvası olduÖnceki Haber

Gençlik merkezleri öğrencilerin eğitim y...

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanıSonraki Haber

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğre...

Yorum Yazın

Bakan Tekin: ”Öğretmene şiddet hadiselerine yönelik idari ve adli süreçlerin takipçisi olacağız”
26 Nisan Cuma önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (25 Nisan 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemi
“Öğretim Programlarının Değerler Yönünden İncelenmesi: Tespit ve Öneriler” raporumuzu kamuoyuyla paylaştık
Dilimizde tüy bitti; Öğretmenle birlikte kaybettiğimiz, toplumun geleceğidir
Öğretmene yapılan bu zorbalığın hesabını soracağız
Müfredatta Ortak Akıl önerilerinizi bekliyoruz
42 farklı ilde, DENEYAP Teknoloji Atölyeleri tarafından düzenlenen Eğitmenlik Başvuru Alım Süreci Başladı!
3 Adım Soru Bankası
Boğazlardan Mostar’a 
Öğretmen Atamaları İhtiyaca Göre Belirlenmeli, Atamalarda Mülakat Uygulamasına Son Verilmelidir!
Memur-Sen, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nı Protesto Etti
Öğretici: İyi Öğretmenleri Öğrencileri İle Buluşturmanın Yolu Mülakat Olamaz!
Erken Çocukluk Aylık Aile Eğitim Bülteni Yayımlandı
Ülke Geneli Ortak Yazılı Sınavların Sonuçları Açıklandı
Açık Öğretim Kurumları 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 3. Dönem Yazılı Sınav Duyurusu ile 3. Dönem e-Sınav Duyurusu
Okul Sporları Duyuruları
Üretken Yapay Zeka ile Etkili Ders Uygulamaları
Bakan Tekin, Yeni Müfredat Taslağının Yarın Askıya Çıkarılacağını Açıkladı
Öğrencilerin geliştirdiği bu proje ile binalar 8 şiddetindeki depreme dayanıyor