İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, araçları yolda bırakmıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, araçları yolda bırakmıyor
Abone ol
Günlük yaşamın tamamen değişime uğradığı deprem bölgesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri aksayan tüm hizmetleri yerine getirmek için farklı birimleriyle çalışmalarını sürdürüyor. 

 

Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, zaman zaman yolda kalan vatandaşlara da teknik destek sunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesinde gölge belediyecilik anlayışıyla tüm birimleriyle hizmet vermeye devam ediyor. Büyükşehir’in Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı bünyesindeki ekipler, Hatay’da gün içinde arızalanan sivil veya kamuya ait araçlara tamir desteği de veriyor. Bölgede kamyon araç tamircisi olarak görev yapan Hayri Serçekuş, ekibiyle 100’ün üzerinde araca müdahale ederek teknik destek verdiklerini ifade ederek, “Burada sırf kendi araçlarımız değil, sivil araçlar da dâhil olmak üzere belediyeler de ne talep ederse koşturmaya çalışıyoruz” dedi.  

“Faydalı oluyorsak ne mutlu bize”
Deprem iletişim grubu kurduklarını belirten Serçekuş, “Arızalanan araçların bilgileri şefimize veya bir şekilde bize geliyor. Görüyoruz ve müdahale ediyoruz. Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş’ta araçlarımız var. Bize telefon geldiği takdirde herkese yetişemeye çalışıyoruz. Öncelikle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’den ve diğer amirlerimizden Allah razı olsun. Buradaki ihtiyacı olan insanlara katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize. Çünkü depremdeki insanları görünce evimizde yemek yiyemiyorduk. Buraya gönüllü geldik” diye konuştuk.


 

Kaynak:BYZHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Soylu’dan Bursa için flaş açıklama! Kamu görevlileri açığa alındı!Önceki Haber

Bakan Soylu’dan Bursa için flaş açıklama...

İzmir’de başkanlar Osmaniye için toplandı Soyer: “Osmaniye ile kuracağımız ilişki uzun soluklu ve kalıcı olacak”Sonraki Haber

İzmir’de başkanlar Osmaniye için topland...

Yorum Yazın

Bakanlık alan değişikliği bekleyen meslektaşlarımızı daha ne kadar bekletecek?
Deprem Sonrasında MEB Tarafından Atılan Politika Adımları
MTSK Direksiyon eğitimi dersi uygulama sınavları ertelendi
Deprem Bölgesinden Diğer İllere Nakil Olan 14 Bin 73 Öğrenci, Kendi İllerine Geri Döndü
TEKNOFEST 2023 Roket Yarışması Kritik Tasarım Rapor Sonuçları Açıklandı!
İşte Depremle ilgili yalan haberler ve gerçekler
TEKNOFEST İstanbul Spotter Kule Başvuruları Başladı!
Deprem nedeniyle eğitime ara verilen günlerde hangi ek ders ücretleri ödenir?
Memura Refah Zammı Verilmelidir
Sosyal Araştırmalar ve Yenilik Enstitüsü Protokolü YÖK’te imzalandı
AES: MEB becayiş uygulamasını hayata geçirmelidir
Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’na katıldık
Rehber Öğretmenlerin Normu Bulunmayan Okullara İkinci Görev Niteliğinde Görevlendirilme Uygulamasına Dava Açtık
Afet bölgesi eğitim faaliyetleri hakkında bakanlıktan açıklama
Öğretici: Torba Kanuna Çalışanların Sorunları Da Eklenmelidir
TEKNOFEST 2023 Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması Proje Detay Raporu Sonuçları Açıklandı!
TEKNOFEST 2023 2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı!
TEKNOFEST 2023 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı!
TEKNOFEST 2023 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı!
Torba kanunla eksiklikler tamamlanmalıdır