Karaman’da gönüllü öğretmenlerden oluşan eğitim ekibi Hatay’a gitti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaman’da gönüllü öğretmenlerden oluşan eğitim ekibi Hatay’a gitti
Abone ol
Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda oluşturulan 12 kişilik eğitim ekibi deprem bölgesinde açılacak olan okulların hazırlanmasında aktif rol almak için Hatay’a gönderildi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin akabinde harekete geçen Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün deprem bölgesindeki çalışmaları sürüyor. Çalışmalar çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda okul müdürleri ile öğretmenlerden oluşan 12 kişilik eğitim ekibi Hatay’a gönderildi. Eğitim ekibi, deprem sonrası bölgede açılacak okulların eğitim öğretime hazırlanmasında bölgedeki eğitimcilerle koordineli bir şekilde çalışacak. Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasından Hatay’a gönderilen ekibi uğurlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, deprem bölgesinde açılacak okulların hayatın normalleşmesi açısından önemli olduğunu dile getirdi.

 

Çalışkan, “Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında afetin açtığı yaraları sarmak için ilk andan itibaren bölgede bulunan AKUB ekibimiz, psikososyal destek ekibimiz ve mobil mutfaklarımızla kurum olarak elimizden geldiğince insani, ayni ve nakdi yardımlarımızı bölgeye ulaştırmaya çalıştık. Bildiğiniz gibi Kahramanmaraş depremlerinin ardından Adana, Şanlıurfa, Diyarbakır, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Malatya, Adıyaman ve Hatay’da eğitim öğretime ara verildi. Bakanlığımızın yaptığı çalışmalar neticesinde deprem bölgesinde açılacak okulların eğitim öğretime hazırlanması için gönüllü okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimizden oluşan eğitim ekibimizi Hatay’a gönderdik. Ekibimiz bölgedeki eğitimcilerle birlikte koordineli bir şekilde çalışacak. Bu çalışmada yer alan idareci ve öğretmenlere teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
18 göçmen kurtarıldıÖnceki Haber

18 göçmen kurtarıldı

İskenderun’da konteyner kentlerin altyapısını Denizli Büyükşehir yapıyorSonraki Haber

İskenderun’da konteyner kentlerin altyap...

Yorum Yazın

Dersler Cepte, Uygulama Marketleri Eğitim Kategorisinde En Çok İndirilen Uygulamalar Arasında Yerini Aldı
2022 Yılı Eğitim, Koordinasyon ve Proje Faaliyet Raporu Yayımlandı!
Depremzede Öğrenciler, LGS ve YKS'ye "Yüzen Okul"da Hazırlanacak
Lisansüstü Öğrenim Gören İdarecilerin Artırımlı Ek Ders Ücreti Mağduriyeti İçin Dava Açtık
İşte Depremle ilgili yalan haberler ve gerçekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'da Emekli aylığı açıklaması!
Kamu Sen Heyeti Tarafından Kamu Çalışanlarının Acil Olarak Çözüm Bekleyen Sorunları Hakkındaki Rapor Vedat Bilgin’e Sunuldu
Depremde Hayatını Kaybeden Eğitim Çalışanlarımız Hakkari/Çukurca'da Dualarla Anıldı
TEKNOFEST 2023 Turizm Teknolojileri Yarışması Proje Detay Raporu Sonuçları Açıklandı!
Türkiye’nin Festivali TEKNOFEST’ten Eğitime Destek
Öğretici: Deprem Bölgesinde Eğitimin Sağlıklı Sürdürülebilmesi İçin Gerekli Tedbirler Alınmalıdır
Eğitim-Bir-Sen 7. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi
Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Deprem Bölgesinde
Depremden En Çok Etkilenen 4 İlde Eğitim Öğretime Kademeli Olarak Başlanacak
Ortaokul Öğretmenlerine Dersinin En Az Olduğu Güne Nöbet Görevi Verilemez Sedat DEĞER Açıklık Getirdi
E-Sınav görevlileri yüz tanıma sistemi ile sisteme giriş yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 45 Bin Öğretmen Atama Müjdesi
4 İldeki Özel Takviye Kursları Da Bugünden İtibaren Açılabilecek
Bakan Özer: Deprem Bölgesinde 500 Çelik Konstrüksiyon Yeni Okul Yapılacak
12. Sınıfların stajları hakkında bakanlık görüş yayınladı