Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alım ilanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alım ilanı
Abone ol
Üniversitemiz Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri özel Bütçeden karşılanmak üzere; 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” uyarınca KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara toplam 2 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

ALINACAK SÖZLEŞMELİ PERSONELİN

 

PozisyonAdetCinsiyetGörev
Yeri
KPSS
Türü
Açıklama
Büro Personeli1Erkek / KadınErmenekKPSS (P93)Yükseköğretim    Kurumlarının    Sosyal    Güvenlik, Sağlık  Kurumları  İşletmeciliği,  İşletme  Yönetimi, Muhasebe  ve  Vergi  Uygulamaları,  Büro  Yönetimi ve   Yönetici   Asistanlığı   önlisans   programlarının
birinden mezun olmak.
Programcı1Erkek / KadınMerkezKPSS (P3)-Yükseköğretim          Kurumlarının          Bilgisayar Mühendisliği,   Bilgisayar   Bilimleri   Mühendisliği, Bilgisayar     Bilimi     ve     Mühendisliği,     Bilişim Sistemleri  Mühendisliği,  Bilgisayar  ve  Enformatik Mühendisliği,  Kontrol  ve  Bilgisayar  Mühendisliği, Yazılım    Mühendisliği,    Bilgisayar    ve    Yazılım Mühendisliği,    Endüstri    Mühendisliği,    Makine Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi Öğretmenliği, Bilgisayar  ve  Kontrol  Öğretmenliği,  Bilgisayar  ve Öğretim  Teknolojileri  Öğretmenliği,  Bilgisayar  ve Öğretim   Teknolojileri   Öğretimi,   Bilgisayar   ve Öğretim  Teknolojileri   Eğitimi,   Matematik,   Fizik veya İstatistik lisans programlarının birinden mezun olmak.
-Bilgisayar    programcılığı    alanına    ilişkin    ders aldığını  belgelendirmek   veya   bu   alanda   Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sahibi olmak.
-En  az  D  düzeyinde  YDS  veya  dengi  yabancı  dil bilgisine sahip olmak.


A- GENEL ve ÖZEL ŞARTLAR:
1- Başvuracak adayların yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak.
2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
3- Adayın başvurduğu unvan niteliğine göre KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak Önlisans mezunları için 2022 KPSS (P93) ve lisans mezunları için 2022 KPSS (P3) puan türü esas alınacaktır.
4- 18 yaşını doldurmuş olup 01 Ocak 1993 ve sonrasında doğmuş olmak,

5- Başvuracak adayların “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1. Maddesinin (b) fıkrasına eklenen “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca  sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.

6- Kamu görevinden ihraç edilenler başvuru yapamayacaklardır.

B- BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI:
1- Başvuru yapacak adayların, https://www.kmu.edu.tr/ web adresinde “Duyurular” kısmında bulunan Başvuru Formunu indirerek eksiksiz bir şekilde doldurması, istenilen belgelerle birlikte ilanın Resmî Gazete’ de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde;
Büro personeli pozisyonu için; Seyran Mah. Muzaffer Tutar Cad. No: 15 Ermenek/KARAMAN adresindeki Ermenek Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne,
Programcı pozisyonu için; Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesi Rektörlük Binası 1. Kat Personel Daire Başkanlığına, mesai saatleri (08:00-17:00) içerisinde şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Posta veya kargo yolu ile  gönderilen başvurular geçersiz sayılacak olup işleme alınmayacaktır. Bu kişilere ayrıca bilgilendirme yapılmayacaktır.
2- Mazereti sebebiyle şahsen başvuruya gelemeyecek olanlar adına, noterden başvuruya esas vekâlet verilmesi suretiyle yakınlarının şahsen başvuru yapmalarına olanak sağlanacaktır.
3- Adaylar birden fazla pozisyona başvuru yapamayacaktır.

C- BAŞVURU SIRASINDA İSTENİLECEK BELGELER:
1- Başvuru Formu, (İlan başvuru tarihleri içinde, http://www.kmu.edu.tr/ web adresinde “Duyurular” kısmından temin edilecektir)
2- Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi ya da barkodlu e-Devlet çıktısı,
3- Kimlik kart fotokopisi,
4- KPSS (B) grubu puanını gösterir barkodlu ÖSYM sonuç belgesi,
5- SGK Tescil ve Hizmet Dökümü (Barkodlu e-Devlet çıktısı)
6- Programcı pozisyonuna başvuru yapacaklar için açıklama bölümünde istenilen belgeler
(YDS ve dengi yabancı dil belgesi, transkript, sertifika vb.),
7- 1 adet fotoğraf (Son 6 ayda çekilmiş olacak ve başvuru formuna yapıştırılacak).

D- BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI

1- KPSS puan sıralaması sonrasında asil ve yedek adaylar belirlenecektir. KPSS puanlarının eşit olması halinde doğum tarihi önce olana, doğum tarihlerinin aynı olması halinde mezuniyet tarihi önce olan adaya öncelik tanınır. Asil ve yedek adaylar ile  programcı pozisyonu yazılı ve/veya sözlü sınavıyla ilgili bilgiler (istenecek belgeler ve teslim tarihi, teslim edilme yeri) başvuru süresinin bitiminden itibaren 1 ay içerisinde Üniversitemiz www.kmu.edu.tr web adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından adaylara ayrıca yazılı ve/veya sözlü bir tebligat yapılmayacaktır.

2- İlan edilen her bir pozisyonun üç katı kadar yedek aday belirlenecektir. Asil olarak atanmaya hak kazanan adayların başvuru yapmadığı, feragat ettiği veya adayın şartları taşımadığının tespit edilmesi halinde yerine ilan edilen yedek adaylardan sırasıyla atama yapılacaktır.
3- Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır. Atamaları yapılmış olsa bile atamaları iptal edilecek kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.
4- İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri uygulanır.

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mudanya Üniversitesi MYO Öğretim Görevlisi alım ilanıÖnceki Haber

Mudanya Üniversitesi MYO Öğretim Görevli...

Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ABD Öğretim Üyesi alım ilanıSonraki Haber

Tıp Fakültesi İç Hastalıkları ABD Öğreti...

Yorum Yazın

20 Nisan Cumartesi önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (19 Nisan 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemi
4688 Sayılı Kanun’a İlişkin Hazırladığımız Rapor Seti
Devletimize, Milli Birliğimize Ve Ay Yıldızlı Bayrağımıza Yönelik Bu Hain Girişimleri Şiddet Ve Nefretle Kınıyoruz
Açık Öğretim Okulları 3. Dönem Sınavları İçin Kayıt Yenileme Duyurusu
Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar Konferansı Başvuru Sonuçları Açıklandı
OGM Materyal YKS Çıkmış Sorular Çözüm Videoları
Okul Sporları Duyuruları
GSB Medya Kampı Katılımcı Listesi
2023 Yılı Merkez ve Taşra Teşkilatı Memur, Şef, Sayman ve İl/İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürü Kadroları İçin Görevde Yükselme Suretiyle Atama Sonuçları
Can Ataklı'ya Karşı Hukuk Mücadelemiz Sürüyor
ÖRS:Ortak Ve Senaryolu Sınavlar Kaldırılmalı
BİLSEM'lerde Bireysel Değerlendirme Uygulamaları 27 Mayıs'ta Başlayacak
MEB’den Dört Beceride Türkçe Dil Sınavı
Toplu sözleşme ikramiyesi kanun teklifi bakana sunuldu
Yalçın toplu sözleşme ikramiyesi talebini Bakan Işıkhan'a iletti
Banka promosyon sözleşmesinin güncellenmesine dair Ombudsman’dan tavsiye kararı
19 Nisan Cuma önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (18 Nisan 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemi
e-YÖKDİL Başvuruları Alınıyor