Kırıkkale Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi, Öğretim Üyesi alım ilanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırıkkale Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi, Öğretim Üyesi alım ilanı
Abone ol
Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri uyarınca ve “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alınacaktır.

BAŞVURUDA ARANACAK GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR
1-         657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
2-         ALES'ten en az 70 puan almış olmak.
-           Araştırma Görevlisi kadrolarına başvuracak adaylar, ilan edilen bölüm/anabilim dalı/program hangi alandan öğrenci alıyorsa o alandaki ALES puan türünü; özel yetenekle öğrenci alan programlar ile yabancı dil puanı ile öğrenci alan programlardan mezun olanlar ise başvurularında herhangi bir ALES puan türünü tercihen kullanabileceklerdir.
-           Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuracak adaylar, lisans mezuniyeti hangi alanda ise o alandaki ALES puan türünü ya da ilan edilen bölüm/anabilim dalı/program hangi alandan öğrenci alıyorsa o alandaki ALES puan türünü tercihen kullanabileceklerdir.
3-         Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.
4-         Araştırma Görevlisi kadrolarına başvuracak adayların, giriş sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibariyle otuz beş yaşını doldurmamış olmaları gerekir.
5-         Devlet yükseköğretim kurumlarının araştırma görevlisi kadrolarına başvurularda tezli yüksek lisans, doktora veya sanatta yeterlik eğitimi öğrencisi olmak şartı aranır.
6-         Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak adaylarda en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak veya lisans ve yüksek lisans derecesini birlikte veren programlardan mezun olmak şartı aranır.
7-         Yurtdışından alınan diplomaların denkliğinin Üniversitelerarası Kurul tarafından onaylanmış olması gerekir.
8-         Ön Değerlendirme ve Nihai Değerlendirme aşamalarında 4’lük ve 5’lik not sistemleri ile lisans mezuniyet notu bulunan adayların, 100’lük not sistemine eşdeğerliği “Yükseköğretim Kurulu Not Dönüşüm Tablosu” ile hesaplanır.
9-         Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 07.03.2017 tarihli toplantısında alınan karar gereği, 06.02.2013 tarihli ve 28551 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Lisansüstü Eğitim Yönetmeliği’nde tanımlanan azami öğrenim süresini dolduran ancak, 2016-2017 güz yarıyılından itibaren, azami öğrenim süresi yeniden başlayan öğrenciler ile 20.04.2016 tarihinden itibaren 2017 güz dönemine kadar geçen sürede azami sürelerinin dolması sebebiyle kadrolarıyla ilişikleri kesilen ve 2016-2017 güz döneminde azami öğrencilik süreleri yeniden başlayan araştırma görevlileri, ilan edilen araştırma görevlisi kadro ilanlarına başvuramazlar.

MUAFİYET
1-         Doktora veya tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış olanlarda, 7’nci maddenin 4’üncü ve 5’inci fıkraları kapsamındaki öğretim görevlisi kadrosuna atanacak olanlarda, yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarında çalışmış veya çalışmakta olanlarda merkezi sınav şartı aranmaz. Merkezi sınav muafiyetinden yararlanmayı talep edenlerin ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında ALES puanı 70 olarak kabul edilir.
2-         Meslek yüksekokullarının, ilgili yönetmeliğin 6’ncı maddesinin 4’üncü fıkrası kapsamındaki öğretim görevlisi kadroları haricindeki öğretim elemanı kadrolarına yapılacak başvurularda yabancı dil şartı aranmaz.

İSTENİLEN BELGELER
1-         Başvuru Dilekçesi (Dilekçe örneğine https://personel.kku.edu.tr/Idari/Sayfa/Index?Sayfa=FormVeDokumanlar internet adresinden ulaşılabilir.) *
2-         Özgeçmiş (Fotoğraflı)
3-         ALES Sonuç Belgesi *
4-         Yabancı Dil Sınavı Sonuç Belgesi *
5-         Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi **
6-         Vesikalık Fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş)
7-         Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmadığına dair, Askerlik Durum Belgesi *
8-         Adli Sicil Kaydı Belgesi *
9-         Lisans Transkripti **
10-       Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda çalışan veya daha önce kamu kurumlarında hizmeti olanlar için.) ***
11- SGK Hizmet Dökümü (Sigortalı hizmeti bulunanlar için) ***
12- Nüfus Cüzdanı, T.C. Kimlik Kartı veya E-Devlet üzerinden alınmış Nüfus Kayıt Örneği *
13- Öğrenci Belgesi **

*  (Başvuru Açıklamaları 6’ncı, 8’inci ve 10’uncu maddelere bakınız.)
** (Başvuru Açıklamaları 7’nci, 8’inci ve 10’uncu maddelere bakınız.)
*** (Başvuru Açıklamaları 10’uncu maddesine bakınız.)

BAŞVURU VE DİĞER AÇIKLAMALARI
1-         İlana başvuru süresi; ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 16 Ocak 2023 tarihi mesai saati bitimine kadar olup, süresi içinde yapılmayan başvurular geçerli kabul edilmeyecektir.
2-         İlanda belirtilen kadrolara başvurular, ilanın yayım tarihi itibariyle saat 08.30’dan, ilan son başvuru tarihi mesai saati bitimi olan saat 17.30’a kadar ilan detaylarının da belirtildiği https://pdbilan.kku.edu.tr/ web adresinden çevrim içi olarak yapılacak olup, şahsen ve posta ile başvuru kabul edilmeyecektir.
 
3-         Adaylar ilanda yer alan kadrolardan sadece birine başvurabilecek olup, aynı ilan dönemi içerisinde birden fazla kadroya başvurduğu tespit edilen adayların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır.
4-         Başvuru platformundaki belge yükleme alanları yalnızca PDF formatındaki dosyaların yüklenmesine izin vermektedir.
5-         Adayların ilanda başvuracakları pozisyon için istenilen belgeleri, eksiksiz olarak başvuru platformunda her belge için belirlenmiş alana yüklemeleri ve çoklu belge yüklemeyi gerektiren alanlara, PDF dosyalarının birleştirilmesi suretiyle yükleme yapmaları gerekmektedir.
6-         İstenilen belgelerden; ALES Sonuç Belgesi, Yabancı Dil Sınavı Sonuç Belgesi, Askerlik Durum Belgesi, Adli Sicil Kaydı Belgesi ve Nüfus Kayıt Örneğinin üzerinde doğrulama kodu/karekod bulunması gerekmektedir.
7-         Lisans, Tezli Yüksek Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgeleri ve Transkriptler ile Öğrenci Belgelerinin, E- Devletten alınan doğrulama kodu/karekodu bulunan belge olması veya resmi kurumlarca onaylanmış ıslak imzalı mühürlü belge olması ve yurtdışından alınan diplomalarının denkliğinin onaylanmış olmaları gerekmektedir.
8-         Eksik belge veya ilan şartlarını değerlendirmeye engel olacak şekilde eksik bilgi bulunan belge ile yapılan, karekodu olmayan/okunamayan, doğrulanamayan ve imzasız “Başvuru Dilekçesi” ile yapılan başvurular geçerli kabul edilmeyecektir.
9-         İlan edilen Araştırma Görevlisi kadrolarına atamalar, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun Ek 38’inci maddesi hükümlerine istinaden 50/d maddesi uyarınca yapılacaktır.
10-       E-Devletten alınan belgelerin başvuru takvimi içerisinde alınmış, güncel tarihli olması gerekmektedir.
11-       İlan şartlarına uygun olmadığı anlaşılan başvurular ile yanlış beyanda bulunduğu sonradan tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve hiçbir hak talep edemeyeceklerdir.
12-       Başvuru, değerlendirme, yerleştirme ve atanma süreçlerine ilişkin Üniversitemiz web sayfasından yapılacak olan tüm duyurular tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
13-       Üniversitemiz zorunlu hallerde ilan ve sınav takviminde değişiklik yapma ve ilanı her aşamasında iptal etme hakkını saklı tutar.
14-       İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat hükümleri uygulanır.

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADRO DETAYLARI

PROGRAMI

KADRO

AÇIKLAMALAR

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ / BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ

Fransızca Mütercim Tercümanlık
A.B.D.

Araştırma
Görevlisi

Fransızca Mütercim Tercümanlık Bölümü lisans mezunu olmak. Fransızca
Mütercim Tercümanlık alanında yüksek lisans yapıyor olmak.

VETERİNER FAKÜLTESİ / KLİNİK BİLİMLER BÖLÜMÜ

Veterinerlik İç Hastalıkları A.B.D.

Araştırma
Görevlisi

Veteriner Fakültesi mezunu olmak. Veterinerlik İç Hastalıkları alanında
doktora yapıyor olmak.

VETERİNER FAKÜLTESİ / ZOOTEKNİ VE HAYVAN BESLEME BÖLÜMÜ

Veterinerlik Zootekni A.B.D.

Araştırma
Görevlisi

Veteriner Fakültesi mezunu olmak. Veterinerlik Zootekni alanında doktora
yapıyor olmak.

TOPLAM:

3

 


ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADRO DETAYLARI

PROGRAMI

KADRO

AÇIKLAMALAR

KIRIKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU / ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ

Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı

Öğretim Görevlisi

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak. Elektrik- Elektronik Mühendisliği alanında yüksek lisans yapmış olmak.

KIRIKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU / ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ

Elektronik Teknolojisi Programı

Öğretim
Görevlisi

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak. Elektrik-
Elektronik Mühendisliği alanında yüksek lisans yapmış olmak.

KESKİN MESLEK YÜKSEKOKULU / MUHASEBE VE VERGİ BÖLÜMÜ

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları
Programı

Öğretim
Görevlisi

İşletme Bölümü lisans mezunu olmak. İşletme alanında yüksek lisans
yapmış olmak.

KESKİN MESLEK YÜKSEKOKULU / PAZARLAMA VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ

Pazarlama Programı

Öğretim Görevlisi

İşletme Bölümü lisans mezunu olmak. İşletme alanında yüksek lisans yapmış olmak.

KESKİN MESLEK YÜKSEKOKULU / ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

Çocuk Gelişimi Programı

Öğretim
Görevlisi

Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü lisans mezunu olmak. Bilgi ve Belge
Yönetimi alanında yüksek lisans yapmış olmak.

TOPLAM:

5

 


SINAV TAKVİMİ

İlan Tarihi

31.12.2022

Giriş Sınavı Tarihi

31.01.2023

Son Başvuru Tarihi

16.01.2023

Nihai Değerlendirme Sonuçlarının İlan Tarihi

03.02.2023

Ön Değerlendirme Sonuçlarının İlan Tarihi

25.01.2023

Sonuçların ilan edileceği internet adresi

https://kku.edu.tr/Anasayfa


BAŞVURU İLETİŞİM BİLGİLERİ

Fen-Edebiyat Fakültesi

(0 318) 357 42 42 – 4008

[email protected]

Veteriner Fakültesi

(0 318) 357 42 42 – 6006, 6009

[email protected]

Kırıkkale Meslek Yüksekokulu

(0 318) 357 42 42 – 3016, 3017

[email protected]

Keskin Meslek Yüksekokulu

(0 318) 515 41 51 – 4528, 4546, 4547

[email protected]

 

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu’nun ilgili maddeleri, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterleri’nde belirtilen esaslar çerçevesinde ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesindeki şartları taşımak koşulu ile öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren, 15 gündür.

İlanda belirtilen kadrolara başvurular, ilanın yayım tarihi itibariyle saat 08.30’dan, 15’inci günün sonunda mesai saati bitimi olan saat 17.30’a kadar ilan detaylarının da belirtildiği https://pdbilan.kku.edu.tr/ web adresinden on-line olarak yapılacak olup, şahsen ve posta ile başvuru kabul edilmeyecektir.

 

BÖLÜM / A.B.D. / A.S.D.

PROF.

DOÇ.

DR. ÖĞR. ÜY.

AÇIKLAMALAR

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ / KLİNİK BİLİMLER BÖLÜMÜ



Restoratif Diş Tedavisi A.B.D.

 



1

 

Doçentlik unvanını Restoratif Diş Tedavisi alanında almış olmak. Bulk-fill kompozitlerin klinik olarak değerlendirilmesi ve derin evrişimli sinir ağı ile
aproksimal çürüklerin teşhisi konularında çalışmalar yapmış olmak.


Ortodonti A.B.D.

 


1

 

Doçentlik unvanını Ortodonti alanında almış olmak.
Dudak damak yarıkları ve fonksiyonel ortodontik tedavileri konularında çalışmalar yapmış olmak.

EĞİTİM FAKÜLTESİ / EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ


Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme alanında yapmış olmak. Bilgisayar tabanlı testlerde cevap değişimi ve STEM eğitiminde ölçme
konularında çalışmalar yapmış olmak.



Eğitim Programları ve Öğretim A.B.D.

 



1

 

Doçentlik unvanını Eğitim Bilimleri (Eğitim Programları ve Öğretim) alanında almış olmak. Öğretmen eğitiminde öğretmenlik meslek bilgisi derslerinin değerlendirilmesi ve program
değerlendirme konularında çalışmalar yapmış olmak.

EĞİTİM FAKÜLTESİ / TEMEL EĞİTİM BÖLÜMÜ



Okul Öncesi Eğitimi A.B.D.

 

 



1

Doktorasını Okul Öncesi Eğitimi alanında yapmış olmak. Annelerin duygu sosyalleştirme davranışları, resimli çocuk kitaplarındaki matematiksel içerik ve mizahi unsurların incelenmesi konularında çalışmalar
yapmış olmak.


Sınıf Eğitimi A.B.D.

 


1

 

Doçentlik unvanını Temel Eğitim (Sosyal Bilgiler Eğitimi) alanında almış olmak. Eğitim hukuku, çocuk hakları ve eğitimi konularında çalışmalar yapmış
olmak.


Sınıf Eğitimi A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Sınıf Öğretmenliği alanında yapmış olmak. İlkokul beden eğitimi ve oyun dersi öğretim programına yönelik hizmet içi eğitim konularında
çalışmalar yapmış olmak.

EĞİTİM FAKÜLTESİ / TÜRKÇE VE SOSYAL BİLİMLER EĞİTİMİ BÖLÜMÜ


Türkçe Eğitimi A.B.D.

 


1

 

Doçentlik unvanını Yeni Türk Edebiyatı alanında almış olmak. Edebi mecmualar, eleştiri yöntemleri ve Cumhuriyet dönemi Türk romanı ve şiiri konularında
çalışmalar yapmış olmak.

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ / AKTÜERYA BİLİMLERİ BÖLÜMÜ


Aktüerya Bilimleri A.B.D.

 


1

 

Doçentlik unvanını İstatistik alanında almış olmak. Standart  iki  yönlü  güç  dağılımında  gerilme-
mukavemet     güvenilirliği     ve     sansürlü                       veriler konularında çalışmalar yapmış olmak.

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ / BİYOLOJİ BÖLÜMÜ


Moleküler Biyoloji A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Biyoloji alanında yapmış olmak. Çevre
biyoteknolojisi ve tatlı sularda mikroplastikler konularında çalışmalar yapmış olmak.



Zooloji A.B.D.



1

 

 

Doçentlik unvanını Biyoloji alanında almış olmak. Protein kodlayan gen dizilerinde seleksiyon analizi ve yaban tavşanları üzerine mikrosatelit lokuslarında alelik varyasyon konularında çalışmalar yapmış
olmak.

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ / DOĞU DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ


Arapça Mütercim Tercümanlık A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Çeviri ve Kültürel Çalışmalar alanında yapmış olmak. Arapça-Türkçe çeviri estetiği ve hukuk çevirilerine çevirmenin etkisi konularında çalışmalar
yapmış olmak.

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ / FİZİK BÖLÜMÜ



Katıhal Fiziği A.B.D.

 

 



1

Doktorasını Fizik alanında yapmış olmak. Yoğunluk fonksiyonel teorisi kullanarak düşük boyutlu malzemelerde elektrostatik yük yükleme ile faz dönüşümleri, nano malzemelerde elektronik ve
manyetik özellikler konularında çalışmalar yapmış olmak.

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ / KİMYA BÖLÜMÜ


Organik Kimya A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Kimya alanında yapmış olmak. Karbonhidrat içeren aziridin diastereomerlerinin, şeker-skuaramit türevlerinin sentezleri ve biyolojik
aktiviteleri konularında çalışmalar yapmış olmak.

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ / MATEMATİK BÖLÜMÜ



Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi A.B.D.

 

 



1

Doktorasını Uygulamalı Matematik alanında yapmış olmak. Üstel fonksiyonları koruyan operatörlerin yaklaşım özellikleri ve integrallerin ağırlıklı ortalama
toplanabilme metotları konularında çalışmalar yapmış olmak.


Geometri A.B.D.


1

 

 

Doçentlik unvanını Matematik alanında almış olmak. Holonomi grupları, minimal homotetik ışıksı grafları ve sabit skalar eğrilikli öteleme hiperyüzeyleri
konularında çalışmalar yapmış olmak.


Topoloji A.B.D.

 


1

 

Doçentlik unvanını Matematik alanında almış olmak. P-büzülme ve F-büzülme dönüşümlerinin sabit noktaları ile zayıf Picard operatörler konularında
çalışmalar yapmış olmak.

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ / PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ


Deneysel Psikoloji A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Adli Psikoloji alanında yapmış olmak.
Alkol ve madde bağımlılığı konularında çalışmalar yapmış olmak.

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ / SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ


Uygulamalı Sosyoloji A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Sosyoloji alanında yapmış olmak. Gündelik hayatta mekân, toplumsal cinsiyet ve kültür
konularında çalışmalar yapmış olmak.

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ / TARİH BÖLÜMÜ


Yakınçağ Tarihi A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Tarih alanında yapmış olmak. Osmanlı iktisat düşüncesi ve Osmanlı siyaset düşüncesi
konularında çalışmalar yapmış olmak


Yeniçağ Tarihi A.B.D.

 


1

 

Doçentlik unvanını Yeniçağ Tarihi alanında almış
olmak. XV. yüzyıl Osmanlı ilmiyesi, vakıflar ve şehir tarihi konularında çalışmalar yapmış olmak.

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ / MÜZİK BÖLÜMÜ


Müzik Bilimleri A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Müzik Eğitimi  alanında yapmış  olmak.
Müzikte üstün yetenekliler ve müzik öğretim yöntemleri konularında çalışmalar yapmış olmak.


Müzik Bilimleri A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Müzik Bilimleri alanında yapmış olmak. Müziğin tarih yazımı ve Osmanlıca çevirileri
konularında çalışmalar yapmış olmak.


Müzik Bilimleri A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Müzikoloji ve Müzik Teorisi alanında yapmış olmak. Mevlevî âyinleri ve Türk Mûsikîsi Rebab ve Viyolonsel icra konularında çalışmalar
yapmış olmak.

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ / RESİM BÖLÜMÜ


Resim A.S.D.

 


1

 

Doçentlik unvanını Plastik Sanatlar alanında almış olmak. Özel yetenekli/üstün zekâlı sanat alanı ile ilgili araştırmalar ve bilinçaltı manzara resimleri
konularında çalışmalar yapmış olmak.

HUKUK FAKÜLTESİ / KAMU HUKUKU BÖLÜMÜ


Milletlerarası Hukuk A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Kamu Hukuku alanında yapmış olmak. Uluslararası antlaşmalara halefiyet ve uluslararası yatırım anlaşmalarının yorumlanması konularında
çalışmalar yapmış olmak.

HUKUK FAKÜLTESİ / ÖZEL HUKUK BÖLÜMÜ


Medeni Hukuk A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Özel Hukuk alanında yapmış olmak. Hakkın kötüye kullanılması yasağı ve çocuk hukuku konularında çalışmalar yapmış olmak.


Ticaret Hukuku A.B.D.


1

 

 

Doçentlik unvanını Ticaret Hukuku alanında almış olmak. Limited şirketlerde bilgi alma hakkı ve ticaret hukukunda zorunlu arabuluculuk konularında
çalışmalar yapmış olmak.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ / EKONOMETRİ BÖLÜMÜ


İstatistik A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Ekonometri   alanında   yapmış   olmak.
Sağlık istatistikleri, yeşil büyüme ve ekonomik performans konularında çalışmalar yapmış olmak.


Yöneylem Araştırması A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Ekonometri   alanında   yapmış   olmak.
Enerji ekonomisi, firma üretkenliği ve güven endeksleri konularında çalışmalar yapmış olmak.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ / İKTİSAT BÖLÜMÜ

İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat A.B.D.

 


1

 

Doçentlik unvanını Makro İktisat alanında almış olmak. Küresel finansal mimari ve uluslararası gıda
fiyatları konularında çalışmalar yapmış olmak.


İktisat Politikası A.B.D.

 

 


1

Doktorasını     İktisat     alanında     yapmış                          olmak. Yenilenebilir     enerji   ve                       doğal              tekel   piyasası
konularında çalışmalar yapmış olmak.


İktisat Teorisi A.B.D.


1

 

 

Doçentlik unvanını Makro İktisat alanında almış
olmak.  Ekonomik  teşvikler, turizm ve çevre ekonomisi konularında çalışmalar yapmış olmak.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ / İŞLETME BÖLÜMÜ


Muhasebe ve Finansman A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Muhasebe ve Finansman alanında yapmış
olmak. Sürdürülebilirlik ve muhasebe manipülasyonu konularında çalışmalar yapmış olmak.


Yönetim ve Organizasyon A.B.D.

 

 


1

Doktorasını İşletme alanında yapmış olmak. İşyeri mutluluğu ve iş performansı konularında çalışmalar
yapmış olmak.

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ / SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ


Siyaset ve Sosyal Bilimler A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yapmış olmak. Cumhuriyet dönemi Türk siyasal düşüncesi ve çağdaş siyasal akımlar
konularında çalışmalar yapmış olmak.

İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ / FELSEFE VE DİN BİLİMLERİ BÖLÜMÜ


İslam Felsefesi A.B.D.


1

 

 

Doçentlik unvanını Felsefe ve Din Bilimleri alanında almış olmak. Fârâbi felsefesi ve mantığı ve bilim
tarihi konularında çalışmalar yapmış olmak.

İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ / TEMEL İSLAM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ


Arap Dili ve Belagatı A.B.D.

 


1

 

Doçentlik unvanını Temel İslam Bilimleri alanında almış olmak. Kur’an-ı Kerim’in teori ve pratiği arasında tefsirde yenilik ve Kur’an-ı Kerim ışığında
kamu yönetimi konularında çalışmalar yapmış olmak.


Fıkıh A.B.D.

 


1

 

Doçentlik unvanını Temel İslam Bilimleri alanında almış olmak. İslâm iktisadı ve helal ürün sertifikaları
konularında çalışmalar yapmış olmak.


Fıkıh A.B.D.

 

 


1

Doktorasını İslam Hukuku alanında yapmış olmak.
İslam hukukunda fetva, ifta kurumları ve engelliler fıkhı konularında çalışmalar yapmış olmak.

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ


Sağlık Yönetimi A.B.D.

 

 


1

Doktorasını Sağlık Yönetimi alanında yapmış olmak. Sağlık harcamaları, sağlık kurumlarında maliyet/finans ve kronik hastalık yönetimi
konularında çalışmalar yapmış olmak.

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR BÖLÜMÜ


Beden Eğitimi ve Spor A.B.D.


1

 

 

Doçentlik unvanını Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi alanında almış olmak. Serbest zaman eğitimi ve serbest zaman okuryazarlığı ile beden eğitimi dersi
konularında çalışmalar yapmış olmak.

TIP FAKÜLTESİ / CERRAHİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ

Çocuk Cerrahisi A.B.D.

 

 

1

Uzmanlığını Çocuk Cerrahisi alanında yapmış olmak.

TIP FAKÜLTESİ / DAHİLİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ


Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları A.B.D.

 

 


1

Uzmanlığını Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında yapmış olmak. Çocuk Endokrinolojisi alanında yan
dal uzmanlık eğitimi yapmış olmak.

Enfeksiyon Hastalıkları A.B.D.

 

 

1

Uzmanlığını Enfeksiyon Hastalıkları alanında yapmış
olmak.

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları A.B.D.

 

1

 

Doçentlik unvanını Ruh Sağlığı ve Hastalıkları alanında almış olmak.

TIP FAKÜLTESİ / TEMEL TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ



Biyofizik A.B.D.

 

 



1

Doktorasını Biyofizik alanında yapmış olmak. Nöröblastoma hücrelerinde Cisplatin elektro- kemoterapisinin etkisi ve meme kanseri hücreleri östrojen reseptörlerine Tamoxifen uygulamasının
elektroporasyonu konularında çalışmalar yapmış olmak.

VETERİNER FAKÜLTESİ / ZOOTEKNİ VE HAYVAN BESLEME BÖLÜMÜ


Hayvan Sağlığı Ekonomisi ve İşletmeciliği A.B.D.


1

 

 

Doçentlik unvanını Hayvan Sağlığı Ekonomisi ve İşletmeciliği alanında almış olmak. Atlarda sancının
maliyeti ve tavuk etlerinde tüketici tercihleri konularında çalışmalar yapmış olmak.

DELİCE MESLEK YÜKSEKOKULU / BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ



Organik Tarım Programı

 

 



1

Doktorasını Biyoloji alanında yapmış olmak. Süt ürünlerinde kalıntıların oksidatif stres ve immun cevapların araştırılması ve bal ürünlerinin ağır metal
birikiminin halk sağlığı açısından değerlendirilmesi konularında çalışmalar yapmış olmak.

DELİCE MESLEK YÜKSEKOKULU / SOSYAL HİZMET VE DANIŞMANLIK BÖLÜMÜ


Sosyal Hizmetler Programı

 

 


1

Doktorasını Sosyal Hizmet alanında yapmış olmak. Aile, kadın ve yaşlılık konularında çalışmalar yapmış
olmak.


Sosyal Hizmetler Programı

 

 


1

Doktorasını Sosyal Hizmet alanında yapmış olmak. Çocuk refahı, tek ebeveynli aileler ve yaşlılık
konularında çalışmalar yapmış olmak.

DELİCE MESLEK YÜKSEKOKULU / VETERİNERLİK BÖLÜMÜ



Laborant ve Veteriner Sağlık Programı

 

 



1

Doktorasını Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları alanında yapmış olmak. Kanatlı hayvan beslenmesinde yağ ve yağ asitlerinin etkileri ve
silajlara melas ve inokulant ilavesinin sindirilebilirliğe etkisi konularında çalışmalar yapmış olmak.

FATMA ŞENSES SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / MUHASEBE VE VERGİ BÖLÜMÜ


Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı

 

 


1

Doktorasını Muhasebe ve Finansman alanında yapmış olmak. Bağımsız denetim ve kalitesi, kurumsal yönetim ve kariyer yönetimi konularında çalışmalar
yapmış olmak.

FATMA ŞENSES SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / TOPTAN VE PERAKENDE SATIŞ BÖLÜMÜ


Emlak Yönetimi Programı

 

 


1

Doktorasını    İşletme     alanında     yapmış     olmak.
Pazarlama performansı, müşteri ilişkileri ve müşteri tercihleri konularında çalışmalar yapmış olmak.

FATMA ŞENSES SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / YÖNETİM VE ORGANİZASYON BÖLÜMÜ


İşletme Yönetimi Programı

 

 


1

Doktorasını Endüstri Mühendisliği alanında yapmış olmak. Bozulma ve öğrenme etkileri altında çizelgeleme problemleri ve etkin teknoloji yönetimi
konularında çalışmalar yapmış olmak.

HACILAR HÜSEYİN AYTEMİZ MESLEK YÜKSEKOKULU / MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ



İş Sağlığı ve Güvenliği Programı

 

 



1

Doktorasını Biyoloji alanında yapmış olmak. Hibrit nanofiber tabanlı yara örtüsünün antimikrobiyal ve sitotoksik etkileri ve nanopartiküllerin antikanser ve
analjezik etkileri konularında çalışmalar yapmış olmak.

KESKİN MESLEK YÜKSEKOKULU / PAZARLAMA VE REKLAMCILIK BÖLÜMÜ


Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı


1

 

 

Doçentlik unvanını Pazarlama alanında almış olmak. Hissedarlık ve müşteri olma eğilimi ve belediye hizmet pazarlamasında yerel katılım konularında
çalışmalar yapmış olmak.


Pazarlama Programı

 


1

 

Doçentlik unvanını Pazarlama alanında almış olmak.
Marka, gösteriş tüketimi ve nezaketsizlik konularında çalışmalar yapmış olmak.

KESKİN MESLEK YÜKSEKOKULU / TEKSTİL, GİYİM, AYAKKABI VE DERİ BÖLÜMÜ


Giyim Üretim Teknolojisi Programı

 

 


1

Doktorasını Resim-İş Eğitimi alanında yapmış olmak. İmgesel resim ve klasik sanat eserlerinin ortaya çıkardığı duygular konularında çalışmalar yapmış
olmak.


Giyim Üretim Teknolojisi Programı

 

 


1

Doktorasını Tekstil Tasarımı alanında yapmış olmak. 3D baskı tekstiller ve tekstil ve moda tasarımında
dijital dönüşüm konularında çalışmalar yapmış olmak.

KESKİN MESLEK YÜKSEKOKULU / YÖNETİM VE ORGANİZASYON BÖLÜMÜ


Yerel Yönetimler Programı

 


1

 

Doçentlik unvanını Yönetim ve Strateji alanında almış olmak. Örgütsel sapma ve dijital liderlik konularında
çalışmalar yapmış olmak.

KIRIKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU / ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ


Elektronik Teknolojisi Programı

 

 


1

Doktorasını Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında yapmış olmak. Bilişsel radyo ağları ve kompozit malzemelerin iletkenliği konularında
çalışmalar yapmış olmak.

KIRIKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU / GÖRSEL, İŞİTSEL TEKNİKLER VE MEDYA YAPIMCILIĞI BÖLÜMÜ

Radyo ve Televizyon Programcılığı Programı

 

 


1

Doktorasını Gazetecilik alanında yapmış olmak. Dijital ve görsel medya, protez bellek ve sinema
konularında çalışmalar yapmış olmak.

KIRIKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU / MOTORLU ARAÇLAR VE ULAŞTIRMA TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ


Otomotiv Teknolojisi Programı

 


1

 

Doçentlik unvanını Makine Mühendisliği alanında
almış olmak. Roket motor ve yakıtları, motor tasarımı ve imalatı konularında çalışmalar yapmış olmak.

Raylı Sistemler Makine Teknolojisi Programı

 

 


1

Doktorasını Bilgisayar Mühendisliği alanında yapmış
olmak. Derin öğrenme, görüntü işleme ve gömülü sistemler konularında çalışmalar yapmış olmak.

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU / TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER BÖLÜMÜ


İlk ve Acil Yardım Programı

 

 


1

Doktorasını Beslenme ve Diyetetik alanında yapmış olmak. Engelli bireyler ile şizofreni hastalarında beslenme ve pandemide sağlık çalışanlarına yönelik
çalışmalar yapmış olmak.



Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı

 

 



1

Doktorasını Fizik alanında yapmış olmak. Hadronterapide ikincil nötronların monte carlo simülasyonu ve silikat bazlı malzemelerin hidrasyon reaksiyonu analizi konularında çalışmalar yapmış
olmak.


Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı

 

 


1

Doktorasını Fizik alanında yapmış olmak. Lepton hızlandırıcısı için enerji öteleyici halka ve sönümleme
halkası konularında çalışmalar yapmış olmak.


Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı

 


1

 

Doçentlik unvanını Biyoloji alanında almış olmak.
Araknoloji ve araknid zehirleri alanında çalışmalar yapmış olmak.

TOPLAM

8

17

44

 


 

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ek Zamma İlave ”Seyyanen” Ek Bir Adım İstiyoruzÖnceki Haber

Ek Zamma İlave ”Seyyanen” Ek Bir Adım İs...

Maarif Okulları Mezunları Türkiye’de Denklik İşleminden Muaf TutulacakSonraki Haber

Maarif Okulları Mezunları Türkiye’de Den...

Yorum Yazın

BİLSEM Öğrenci Tanılama Sonuçları Açıklandı
İstiklal Marşı bağımsızlığımızın, devletimizin kurucusu ve kurucu değerleri de milletimizin birliğinin timsalidir.
Türk Robotik Takımları, 2024 Fırst Robotıcs Competıtıon Dünya Şampiyonasında
YÖK mesnetsiz bazı ifade ve paylaşımlar dolayısıyla açıklama yapma gereği duyulmuştur
Emeklilik Sistemi Yeniden Ele Alınmalıdır. 1 Gün Geç Başlamanın Bedeli 17 Yıl Olamaz!
BT Rehber Öğretmenlerine Görevleri Dışında Verilen Görevler Karşılığında Ek Ders Ücreti Ödenmesiyle İlgili Yürütmeyi Durdurma Kararı
Geçici görevle il dışında görevlendirilenler öğretmenevlerinden nasıl yararlandırılır?
Vakıf üniversiteleri tarafından verilen "Kantin İşletmeciliği Eğitim Belgesi" ile okul kantini kiralanabilir mi?
İşimiz Sayın Mehmet Şimşek‘e kalmışsa; eyvah ki eyvah!
Savaşan İHA Yarışması Teknik Yeterlilik Formu Sonuçları Açıklandı!
Model Uydu Yarışması Planlama ve Organizasyon Şeması Raporu Sonuçları Açıklandı!
​Kimyasal Silahların Yasaklanması Teşkilatı (KSYT) eğitim etkinlikleri düzenlenecektir
2023 Yılı Sağlık ve Güvenlik Hizmetleri Değerlendirme Raporu
Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Gerçekleştirilen Faaliyetler Özet Kitapçığı Yayımlandı
Aile Eğitimi Kitap Seti'nin İlki Olan "Zihin Yetersizliği Aile Eğitimi Kitap Seti" Yayında
İşte kendinizi geliştirmeniz için online eğitimler
Demirel: "Maaşlar 48 Saat İçinde Bitiyor."
Açık Öğretim Kurumları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2. Dönem Sınav Sonuçları Açıklanmıştır
Okul Sporları Duyuruları
Bakan Tekin'den "öğretmen ataması" açıklaması