Kocasinan’dan Türkoğlu’nda 16 bin sıcak ekmek dağıtımı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kocasinan’dan Türkoğlu’nda 16 bin sıcak ekmek dağıtımı
Abone ol
Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kardeş belediye Türkoğlu’nda mobil fırın ile her gün 16 bin sıcak ekmeği vatandaşlara dağıttıklarını söyledi.

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kardeş belediye Türkoğlu’nda mobil fırın ile her gün 16 bin sıcak ekmeği vatandaşlara dağıttıklarını söyledi.


Kahramanmaraş’ı ziyaret edip, kardeş belediye Türkoğlu’nda Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin çalışmalarını kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşlara ‘Geçmiş olsun’ dileğinde bulundu. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen mobil fırını inceledi. İlk çıkan sıcak ekmekleri çocuklara dağıtan Başkan Çolakbayrakdar, yaraları sarmak için bir yandan temizlik ve enkaz kaldırma çalışmaları sürerken bir yandan da her gün 3 öğün sıcak yemek ve 16 bin sıcak ekmek dağıttıklarını vurguladı.

Afet bölgelerine ve kardeş belediye Kahramanmaraş Türkoğlu için tüm imkanların seferber edildiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar; “Depremin ilk saatlerinden itibaren afet bölgelerinde gece gündüz demeden çalışmalarımız devam ediyor. Özelikle kardeş belediye Türkoğlu’nda temizlik çalışmalarının yanı sıra enkaz kaldırma çalışmaları ve depremzede kardeşlerimize, sıcak yemek ve sıcak ekmek ulaştırma konusunda canla başla çalışıyoruz.

 

 

Mobil fırın, mobil mutfak, mobil yatakhane, çadır, temizlik ve iş makineleri gibi ihtiyaç olan her alanda varız. Burada ihtiyaç olan ne varsa her alanda elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz. Elbistan’da ise hızlı bir şekilde ‘Kocasinan Yaşamkent’i kuruyoruz. ‘Kocasinan Yaşamkent’ inşallah Kültürel faaliyetlerin yanı sıra, işyerleri, kafeteryalar ve diğer donatılarıyla sosyal hayatın merkezi olacak. Elbistan’daki kardeşlerimize daha güzel bir ortamda vakit geçirebilecekleri ve onların bir nebze olsun içinde bulundukları psikolojiyi düzeltecek, yaralarını saracak bir ortam sağlayabilirsek bizim için ne mutlu. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte bu zor zamanları aşacağız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri geride bırakacaklarını sözlerine ekledi.

 

Kaynak:IGFA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Deprem bölgesine Çamaşır Yıkama MerkeziÖnceki Haber

Deprem bölgesine Çamaşır Yıkama Merkezi

2 terörist etkisiz hale getirildiSonraki Haber

2 terörist etkisiz hale getirildi

Yorum Yazın

Kamu yönetiminin, liyakat ve ehliyet yerine, mensubiyetler üzerinden tanzim edilmesi, doğrudan KUL HAKKI YEMEKTİR!
Avrupa Kupası Şampiyonu: Aybüke KILINÇ!
Afet ve acil durumlarda psikososyal destek hizmeti eğitimleri eğitimi uzaktan eğitim kapısında paylaşıma açıldı
Deneyap Kart Akademi Eğitimleri - 2 Başlıyor!
İşte Depremle ilgili yalan haberler ve gerçekler
Deprem Bölgesinde Açılan Halk Eğitimi Kurslarından 79 Bin 162 Vatandaş Yararlandı
Meclisteki Torba Kanuna; 1. Dereceye Yükselen Tüm Kamu Görevlilerine 3600 Ek Gösterge Verilmesi Eklenmeli Ve Memura Bayram İkramiyesi Unutulmamalıdır
YKS Sınavına girecek okul birincileri sisteme işlenecek
TEKNOFEST 2023 Ulaşımda Yapay Zeka Yarışması Çevrimiçi Yarışma Simülasyonu Sonuçları Açıklanmıştır!
TEKNOFEST 2023 Tarım Teknolojileri Yarışması Proje Detay Raporu Sonuçları Açıklandı!
Torba Kanunda SGK Çalışanları Unutulmasın!
Sadâ Kültür Sanat Ve Edebiyat Programı Proje Başvuruları Başlıyor
Memura Bayram İkramiyesi Torbaya Girsin
MEB, Özellikle Lgs Ve Yks'ye Hazırlanan Öğrenciler İçin Sınıf Rehberlik Programlarını Destekleyici Ve Kariyer Danışmanlığı El Kitapları Hazırladı
KPSS-2023/4 Tercih Kılavuzu yayımlandı
45 Bin Öğretmen Alımına İlişkin Atama Takvimi Ve Branş Bazında Kontenjan Dağılımı Açıklandı
Yurtiçi geçici görev yolluğu taleplerinde dikkat edilecek hususlar
Üniversite Kapısında Yığılma Nasıl Önlenir?
Şube müdürlerimizin yetki ve sorumluluklarıyla mütenasip özlük ve ekonomik hakları bir an önce sağlanmalıdır
Deprem bölgesinde 27 Martta eğitim öğretime başlayacak il ve ilçeler açıklandı