Kriz geçirip evi ateşe verdi, müdahale için gelen ekiplere ecel teri döktürdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kriz geçirip evi ateşe verdi, müdahale için gelen ekiplere ecel teri döktürdü
Abone ol
Antalya’nın Manavgat ilçesinde evde uyuşturucu krizine girdiği iddia edilen şahıs, kendisini içeride kilitledikten sonra ailesiyle birlikte yaşadığı apartman dairesini ateşe verdi. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını diğer dairelere yayılmadan söndürdü.

 

 

Olay, Yukarı Pazarcı Mahallesi 4033 Sokakta bulunan bir apartmanın çatı katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; ailesiyle birlikte oturduğu bildirilen Çağan E., kendisini içeride kilitledikten sonra evi ateşe verdi. Şahıs, evin yanmasına aldırış etmeksizin balkona çıkarak aşağıda toplanan vatandaşların üzerine balkondan söktüğü mermer korkulukları ve mutfaktaki tüpü attı.

 

 

Evden dumanlar yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Evin balkonundan girerek yangına müdahalede bulunan itfaiye ekipleri, yangını diğer dairelere ulaşmadan söndürdü.

 

 

Apartman sakinleri şahsın daha önce de uyuşturucu krizine girerek evi yakmaya çalıştığını, bu konuda defalarca şikayette bulunduklarını, evlerinde uyurken yanmaktan korktuklarını dile getirdiler.

 

 

Evde kendisini kilitleyen şahsın evden çıkarmak için apartmana giren polisler, apartman içerisindeki dumandan zehirlenme tehlikesi atlattı. Dumandan etkilenen polisler arkadaşları ve vatandaşların verdiği su ve ayran ile kendilerine gelmeye çalıştı.

 

 

Polisler tarafından aşağıya indirilen polisler tarafından zorla polis aracına bindirilerek önce hastaneye ardından da Cumhuriyet Polis Karakoluna götürüldü.

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Buz tutan menderesler çözülmeye başladıÖnceki Haber

Buz tutan menderesler çözülmeye başladı

Sivas’tan 101 sağlık personeli Maraş’a uğurlandıSonraki Haber

Sivas’tan 101 sağlık personeli Maraş’a u...

Yorum Yazın

Afet bölgesi eğitim faaliyetleri hakkında bakanlıktan açıklama
Öğretici: Torba Kanuna Çalışanların Sorunları Da Eklenmelidir
TEKNOFEST 2023 Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması Proje Detay Raporu Sonuçları Açıklandı!
TEKNOFEST 2023 2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı!
TEKNOFEST 2023 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı!
TEKNOFEST 2023 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı!
Torba kanunla eksiklikler tamamlanmalıdır
Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programını Başvuru Sonuçları Açıklandı
Meclis Kapanmadan Kamu Çalişanlarinin Sorunlari Torba Yasaya Girmeli!
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 16 Haziran'da Tamamlanacak, Uzatma Yapılmayacak
Gaziantep’te deprem nedeniyle idari izinli sayılan öğretmenlere ek ders ücreti ödenir mi?
Kamu yönetiminin, liyakat ve ehliyet yerine, mensubiyetler üzerinden tanzim edilmesi, doğrudan KUL HAKKI YEMEKTİR!
Avrupa Kupası Şampiyonu: Aybüke KILINÇ!
Afet ve acil durumlarda psikososyal destek hizmeti eğitimleri eğitimi uzaktan eğitim kapısında paylaşıma açıldı
Deneyap Kart Akademi Eğitimleri - 2 Başlıyor!
İşte Depremle ilgili yalan haberler ve gerçekler
Deprem Bölgesinde Açılan Halk Eğitimi Kurslarından 79 Bin 162 Vatandaş Yararlandı
Meclisteki Torba Kanuna; 1. Dereceye Yükselen Tüm Kamu Görevlilerine 3600 Ek Gösterge Verilmesi Eklenmeli Ve Memura Bayram İkramiyesi Unutulmamalıdır
YKS Sınavına girecek okul birincileri sisteme işlenecek
TEKNOFEST 2023 Ulaşımda Yapay Zeka Yarışması Çevrimiçi Yarışma Simülasyonu Sonuçları Açıklanmıştır!