Selçuklu Belediyesi Antakya ve İskenderun’da Çalışmalarını Sürdürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Selçuklu Belediyesi Antakya ve İskenderun’da Çalışmalarını Sürdürüyor
Abone ol
Başta tüm kamu kurumları olmak üzere Türkiye depremin yaralarını sarmak için tek yürek olmuş durumda. Selçuklu Belediyesi de bu kapsamda Antakya ve İskenderun’daki çalışmalara çevre temizliğinin  sağlanması  başta olmak üzere moloz kaldırma,  alt yapı çalışmaları gibi  faaliyetleriyle aralıksız destek oluyor.

 

11 ilimizde gerçekleşen ve tüm Türkiye’yi derinden sarsan depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Bölgede çalışmalarını Konya Büyükşehir, Karatay ve Meram Belediyesi iş birliğinde sürdüren Selçuklu Belediyesi Antakya ve İskenderun’da çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalarını titizlikle yürüten Selçuklu Belediyesi  bölgenin temizliği, çevre sağlığının temin edilmesi, konteyner kentlerin alt yapı çalışmalarına sağladığı katkılarla sahadaki faaliyetlerini sürdürüyor.

Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de çadır kent alanlarına çocukların  yüzlerinin bir nebze  gülmesi adına oyun grupları montajı da gerçekleştirdi.

Başkan Pekyatırmacı: “Bu yükün altından hep birlikte kalkacağız”

Antakya ve İskenderun’da çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “ Ülkemizi derinden sarsan ve tüm vatandaşlarımızın acısını hep birlikte hissettiğimiz depremin yaralarını sarmak için ilk günden beri devletimiz tüm organlarıyla deprem bölgesinde. Bizler de bu kapsamda elimizden geldiğince çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bölgede Konya Büyükşehir, Selçuklu, Karatay ve Meram Belediyesi olarak çalışmalarımızla Konya’nın orada olduğunu ve bundan sonra da tüm depremzede vatandaşlarımızın yanında olacağını hissettirmenin gayretindeyiz. Selçuklu Belediyesi olarak Fen İşleri ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ekiplerimizle  konteyner kentlerin alt yapı çalışmalarının yanı sıra, moloz temizliği, İskenderun’da bulunan 12 çadır kentin temizliği, cadde ve sokakların temizliği gibi çalışmaları aralıksız olarak yürütüyoruz.

Depremin yaralarının sarılması adına Konya olarak, Selçuklu Belediyesi olarak ne yapılması gerekiyorsa bunun için  her zaman hazırız. Bir taraftan da  şehrimizde depremzede ailelerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. onlar bizlere emanet ve aramızdaki bağ artık ilelebet devam edecek. Biz büyük bir devletiz bizim milletimiz birçok badire atlattı ve birlik olup depremin açtığı yaraların da üstesinden Allah’ın izniyle geleceğiz. Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için büyük bir özveriyle çalışan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. ” Şeklinde konuştu.  

 

 

Kaynak:BYZHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye Kızılay Derneği’nden AçıklamaÖnceki Haber

Türkiye Kızılay Derneği’nden Açıklama

Kahramanmaraş ve çevresindeki 40 köyde İzmir dayanışmasıSonraki Haber

Kahramanmaraş ve çevresindeki 40 köyde İ...

Yorum Yazın