Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Elemanı alım ilanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Elemanı alım ilanı
Abone ol
- Üniversitemize “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Görevlileri ve Araştırma Görevlileri alınacaktır.

 İlanda belirtilen kadrolara başvuru için gerekli bilgi, belge ve sonuçlara üniversitemiz internet sayfası www.cumhuriyet.edu.tr adresinden ulaşılabilir.
- Başvuruların ilgili Birimlere şahsen veya posta yoluyla yapılması gerekmektedir. İnternetten yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Son Başvuru Tarihi : 16.01.2023 mesai bitimi

UnvanBirimBölümAnabilim Dalı /
Programı
AdetAçıklama
Araştırma
Görevlisi
Eczacılık FakültesiEczacılık Meslek Bilimleri BölümüFarmasötik Kimya1Eczacılık  Fakültesi  lisans  mezunu  olup,  Farmasötik  Kimya ABD lisansüstü eğitim yapıyor olmak.
Araştırma
Görevlisi
Edebiyat FakültesiPsikoloji BölümüDeneysel Psikoloji1Psikoloji    bölümü    lisans    mezunu    olup,Psikoloji    veya Rehberlik  ve  Psikolojik  danışmalık  ABD  lisansüstü  eğitim yapıyor olmak.
Araştırma
Görevlisi
Eğitim FakültesiTemel Eğitim BölümüOkul Öncesi Eğitimi1Okul Öncesi Öğretmenliği lisans mezunu olup, ilgili alanda tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Araştırma
Görevlisi
Fen FakültesiKimya BölümüAnorganik Kimya1Kimya alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Araştırma
Görevlisi
İktisadi ve İdari
Bilimler Fakültesi
Uluslararası Ticaret ve Lojistik BölümüLojistik1Uluslararası Ticaret ABD tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Araştırma
Görevlisi
İlahiyat FakültesiTemel İslam Bilimleri BölümüKur'an-ı Kerim Okuma ve Kırâat İlmi1İlahiyat Fakültesi veya dengi lisans mezunu olup,  ilgili alanda tezli  yüksek  lisans  yapıyor  olmak.Diyanet  İşleri  Başkanlığı onaylı Hafızlık Belgesine sahip olmak.
Araştırma
Görevlisi
İlahiyat Fakültesiİslam Tarihi ve Sanatları
Bölümü
Türk İslam Sanatları
Tarihi
1İlahiyat Fakültesi veya dengi lisans mezunu olup,  ilgili alanda tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Araştırma
Görevlisi
İletişim FakültesiHalkla İlişkiler ve
Tanıtım Bölümü
Reklamcılık ve Tanıtım1İletişim  Fakültesi  lisans  mezunu  olup,  Halkla  İlişkiler  ve Tanıtım,  Halkla  İlişkiler  ve  Reklamcılık  ya  da  Reklamcılık ABD birinde tezli yüsek lisans yapıyor olmak
Araştırma
Görevlisi
Mühendislik FakültesiBilgisayar Mühendisliği
Bölümü
Bilgisayar Mühendisliği Kuramsal Temeller1Bilgisayar Mühendisliği lisans mezunu olup, ilgili alanda tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Araştırma
Görevlisi
Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelik BölümüRuh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği1Hemşirelik   Bölümü   lisans   mezunu   olup,   ilgili   alanda lisansüstü eğitim yapıyor olmak.
Araştırma
Görevlisi
Şarkışla Uygulamalı Bilimler yüksekokuluBilişim Sistemleri ve Teknolojileri BölümüBilişim Sistemleri ve Teknolojileri1Bilişim   Sistemleri   ve   Teknolojileri,      Yönetim   Bilişim Sistemleri,  Bilgisayar  Mühendisliği,  Yazılım  Mühendisiliği veya Elektrik Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olup, bu alanlardan birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Araştırma
Görevlisi
Teknoloji FakültesiYazılım Mühendisliği
Bölümü
Yazılım Mühendisliği1Yazılım Mühendisliği veya Bilgisayar Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olup, bu alanlardan birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Araştırma
Görevlisi
Turizm FakültesiGastronomi ve Mutfak
Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak
Sanatları
1Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü lisans mezunu olup, lisansüstü eğitim yapıyor olmak.
Araştırma
Görevlisi
Veteriner FakültesiVeteriner Hekimliği
Temel Bilimler Bölümü
Veterinerlik Histoloji ve Embriyoloji1Veteriner Fakültesi mezunu olup, ilgili alanda lisanüstü eğitim yapıyor olmak.
Öğretim Görevlisi (Ders Verecek)Cumhuriyet Sosyal Bilimler MYOYönetim ve Organizasyon BölümüSağlık Turizmi
İşletmeciliği
1Sağlık  Yönetimi  Bölümü  lisans  mezunu  olup,  ilgili  alanda tezli  yüksek  lisans  yapmış  ve  Yükseköğretim  kurumlarında ders vermiş olmak.
Öğretim Görevlisi (Ders Verecek)İlahiyat FakültesiTemel İslam Bilimleri BölümüArap Dili ve Belagati1İlahiyat Fakültesi veya dengi lisans mezunu olup,  ilgili alanda tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Öğretim Görevlisi (Ders Verecek)Sağlık Bilimleri FakültesiFizyoterapi ve Rehabilitasyon BölümüFizyoterapi ve Rehabilitasyon1Fizyoterapi  ve  Rehabilitasyon  Bölümü  lisans  mezunu  olup, tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Öğretim Görevlisi (Ders Verecek)Sağlık Hizmetleri MYOTıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümüİlk ve Acil Yardım1Hemşirelik  bölümü  lisans  mezunu  olup,  hemşirelik  esasları
ABD tezli yüksek lisans yapmış olmak
Öğretim Görevlisi (Ders Verecek)Şarkışla Âşık
Veysel MYO
Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri BölümüÇocuk Gelişimi1Çocuk Gelişimi Bölümü lisans mezunu olup, Çocuk Gelişimi
ABD tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Öğretim Görevlisi (Ders Verecek)Türk Müziği Devlet KonservatuvarıTürk Müziği BölümüTürk Sanat Müziği1Müzik Bilimleri Bölümü lisans mezunu olup, Müzik ile ilgili bir alanda tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Ses  alanında  çalışmaları  ve  Yükseköğretim  Kurumlarında
ders verme tecrübesi bulunmak.
Öğretim Görevlisi (Ders Verecek)Yabancı Diller YOYabancı Diller Bölümüİngilizce3İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dil Bilimi, İngilizce Mütercim Tercümanlık, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı (İngilizce), Çeviribilim (İngilizce) lisans mezunu olup, tezli yüksek lisans yapmış olmak.
Öğretim Görevlisi (Ders Verecek)Yıldızeli MYOFinans-Bankacılık ve
Sigortacılık Bölümü
Bankacılık ve
Sigortacılık
1Bankacılık,   İşletme   veya   İktisat   Bölümü   lisans   mezunu olup,Bankacılık alanında tezli yükseklisans yapmış olmak.En az 5 yıl bankacılık sektöründe deneyimi ve   Yükseköğretim Kurumlarında ders verme tecrübesi bulunmak.
Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)RektörlükRektörlük Kurumsal İletişim Merkezi1Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü lisans mezunu olup, Radyo,  Televizyon  ve  Sinema  ABD  tezli  yüksek  lisans yapmış  ve  belgelendirmek  kaydıyla  en  az  1  yıl  Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışmış olmak.

Başvuru Başlama Tarihi : 31.12.2022
Son Başvuru Tarihi : 16.01.2023
Ön Değerlendirme Sonuçları İlan Tarihi : 18.01.2023
Giriş Sınavı Tarihi : 23.01.2023
Sonuç Açıklama Tarihi : 25.01.2023
Başvuru Adresi :
Merkez Kampüs başvuruları için yazılacak genel adres; T.C. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü, (….İlan verilen yere….) Kayseri Caddesi, Yenişehir Mahallesi, 58140, Merkez Kampüs/SİVAS
Rektörlük Kurumsal İletişim Merkezi için; Rektörlük Yazı İşleri Müdürlüğü - Kampüs / SİVAS

Araştırma Görevlileri Fakültelere alımlar için : …………….. Fakültesi Kampüs / SİVAS

Şarkışla Uygulamalı Bilimler Araştırma Görevlisi için : Şarkışla Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü. Şarkışla / SİVAS

İlahiyat Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlileri başvuruları için; ilgili Fakültelere

Yabancı Diller YO için; Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne (Öğretim Görevlisi Alım İlanı Başvurusu) Kampüs / SİVAS

Cumhuriyet Sosyal Bilimler MYO için; Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Kampüs / SİVAS (Öğretim Görevlisi Alım İlanı Başvurusu)

Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi için ilgili Konservatuvar Müdürlüğüne (Öğretim Görevlisi Alım İlanı Başvurusu)

Sağlık Hizmetleri MYO için; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Kampüs / SİVAS (Öğretim Görevlisi Alım İlanı Başvurusu)

Şarkışla Âşık Veysel MYO için; Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Şarkışla / SİVAS (Öğretim Görevlisi Alım İlanı Başvurusu)

Yıldızeli MYO İçin; Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Yıldızeli / SİVAS (Öğretim Görevlisi Alım İlanı Başvurusu)

Sonuçların Açıklanacağı İnternet Adresi : www.cumhuriyet.edu.tr

Genel Şartlar
- 657 Sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak
- ALES’ten en az 70, Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak gerekir.( yükseköğretim kurumlarının uluslararası ilişkiler ile yabancı diller yüksekokulunda istihdam edilecek öğretim görevlisi atamalarında, en az bir dilde Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 85 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip olma şartı aranır.) Merkezi sınav muafiyetinden yararlanmayı talep edenlerin ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında ALES puanı 70 olarak kabul edilir.
- Ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak 4’lük ve 5’lik not sistemlerinin 100’lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir.
Özel Şartlar
- Araştırma görevlisi kadrolarına başvurularda tezli yüksek lisans, doktora veya sanatta yeterlik eğitimi öğrencisi olmak gerekir.
- Araştırma Görevlisi kadrosuna yapılacak atamalar 2547 Sayılı Kanunun 50/d maddesine göre yapılacaktır.
- Lisansüstü eğitim öğrencilik azami süresi dolan ve ilgili Yönetmelikler gereğince azami süreleri yeniden başlayanlar ile azami sürelerinin dolması nedeniyle kadro ile ilişkileri kesilen araştırma görevlileri ilan edilen araştırma görevlisi kadrolarına müracaat edemezler.
- Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak adaylarda en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak veya lisans ve yüksek lisans derecesini birlikte veren programlardan mezun olmak şartı aranır. Meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarındaki öğretim görevlisi kadrolarına başvuracak adaylarda en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak ya da lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla alanında en az iki yıl tecrübe sahibi olmak şartı aranır.

Başvuruda İstenen Belgeler:
1- Başvuru Formu
2- Özgeçmiş,
3- Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge
4- Lisans / Lisansüstü mezuniyet belgelerinin onaylı fotokopisi veya E-Devlet çıktısı (Yurtdışından alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.)
5- Transkript fotokopisi (ilgili kurumdan onaylı ) veya E-Devlet çıktısı (Lisans eğitimi ile ilgili),
6- Lisansüstü Eğitim gördüğüne dair onaylı belge veya E-Devlet çıktısı (Araştırma Görevlileri için)
7- ALES Sonuç Belgesi,
8- Yabancı Dil Belgesi, (Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrolarına başvuran adaylar hariç),
9- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
10- Fotoğraf (2 adet resim, 1 tanesi Başvuru formuna yapıştırılacaktır.)
11- Onaylı Hizmet/Tecrübe Belgesi (Önemli Notlar kısmında ayrıntıları yer almaktadır.)

Önemli Notlar:
1- Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar başvuru yapılacak birime ulaşması gerekmektedir.
2- Adaylar ilan edilen kadrolardan ancak birine başvuru yapabilir, aynı ilan dönemi içinde birden fazla kadroya başvuran adayların başvuruları değerlendirilmez.
3- Onaylı Hizmet/Tecrübe belgesi (isteniyorsa); hizmetin yerine getirildiği kamu kurum ve kuruluşu/şirket/firmadan hizmet belgesi ve onaylı bir yazı ve Sgk pirim ödeme gün sayısına göre sgk dökümü ile belgelendirilmelidir.
4- Lisansüstü Eğitim yapıyor olmak şartı yer alan ilanlarda, öğrenci belgesi eklenerek gönderilmesi zorunludur.
5- İlan özel şartında sertifika/belge istenmiş ise bu belge ve/veya sertifikalarında eklenerek gönderilmesi gerekmektedir.
6- Süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar değerlendirmeye alınmayacaktır.
7- Postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.
8- Üniversitemiz sınav takviminde zorunlu hallerde değişiklik yapma ve İlanın her aşamasını iptal etme hakkını saklı tutar. Üniversite web sayfasından yapılan tüm duyurular tebligat mahiyetindedir. Kişilere ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.
9- Lisansüstü Eğitim aşamasında kayıt dondurma işlemi yapıp pasif öğrenci görünenlerin müracatları kabul edilmeyecektir.

Üniversitemizin aşağıda yazılı birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak olan adayların Profesör ve Doçent kadroları için Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi kadroları için ilgili birimlere şahsen veya posta ile başvurmaları gerekmektedir. Adayların Üniversitemiz web sitesinde yayınlanan Akademik Personel Yükseltilme/Atanma Başvuru ve Değerlendirme Koşullarını sağlıyor olmaları gerekmektedir.
Profesör kadrosu için : Dilekçe, özgeçmiş ve 6 takım bilimsel yayın dosyası
Doçent kadrosu için : Dilekçe, özgeçmiş ve 6 takım bilimsel yayın dosyası.
Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için: Dilekçe, özgeçmiş, doktora ya da uzmanlık belgesi 4 takım bilimsel yayın dosyası.
Adaylar bilimsel yayın dosyalarının 1 (bir) nüshasını basılı olarak, diğer nüshalarını elektronik ortamda (taşınabilir bellek, cd vs.) teslim edebilirler.
Son başvuru tarihi: 16.01.2023 mesai bitimi

BİRİMİBÖLÜMANABİLİM DALI/ PROGRAMUNVANADAÇIKLAMA
Cumhuriyet SBMYOMülkiyet Koruma ve GüvenlikSosyal GüvenlikDoçent1Doçentliğini  Muhasebe  bilim  alanından  almış olup,   kalite   maliyetleri   üzerine   çalışmaları bulunmak
Diş Hekimliği FakültesiKlinik BilimlerPedodontiDr. Öğr. Üyesi1Uzmanlığını   ilgili   alandan   almış   olup,   çürük
teşhis yöntemleri üzerine çalışmış olmak
Diş Hekimliği FakültesiKlinik BilimlerPeriodontolojiDr. Öğr. Üyesi1Uzmanlığını   ilgili   alandan   almış   olup,   peri- implant üzerine çalışmaları bulunmak
Eczacılık FakültesiTemel Eczacılık BilimleriAnalitik KimyaProfesör1Doçentliğini  Kimya  alanından  almış  olup,  DNA küçük  molekül  etkileşimleri  üzerine  çalışmış olmak
Eczacılık FakültesiTemel Eczacılık BilimleriBiyokimyaDr. Öğr. Üyesi1Farmasötik Biyokimya alanında doktora yapmış
olup, fotodinamik terapi üzerine çalışmış olmak
Eczacılık FakültesiEczacılık Meslek BilimleriFarmakognoziDr. Öğr. Üyesi1Eczacılık  Fakültesi  mezunu  ve  Farmakognozi ABD doktora yapmış olup, kanser ve alzheimer üzerine çalışmış olmak
Edebiyat FakültesiAlman Dili ve EdebiyatıAlman Dili ve EdebiyatıProfesör1Doçentliğini  ilgili  alandan  almış  olup,  kolonyal edebiyat üzerine çalışmış olmak
Edebiyat FakültesiAlman Dili ve EdebiyatıAlman Dili ve EdebiyatıDr. Öğr. Üyesi1Alman   Dili   ve   Edebiyatı   alanında   doktora yapmış  olup,  çokkültürcülük  üzerine  çalışmış olmak
Edebiyat FakültesiÇağdaş Türk Lehçeleri ve EdebiyatıSibir LehçeleriDoçent1Doçentliğini   Türk   Dili   bilim   alanından   almış olup,  Türkçenin  söz  varlığı  üzerine  çalışmaları bulunmak
Edebiyat FakültesiSosyal HizmetBirey ve Toplumsal SorunlarDr. Öğr. Üyesi1Yüksek   lisans   ve   doktorasını   Sosyal   Hizmet alanında yapmış olup, STK, internet bağımlılığı ve uyum üzerine çalışmaları bulunmak
Edebiyat FakültesiSosyal HizmetToplumsal Gelişme ve Sosyal PolitikaProfesör1Modernleşme,   engelliler   ve   yaşlılık   üzerine
çalışmaları bulunmak
Edebiyat FakültesiSosyal HizmetToplumsal Gelişme ve Sosyal PolitikaProfesör1Adalet  mekanizması,  suçlular  ve  mağdurlara
yönelik farkındalık üzerine çalışmış olmak
Edebiyat FakültesiTürk Halk BilimleriEl Sanatları GeleneğiDoçent1Doçentliğini  ilgili  alanından  almış  olup,  20.  ve
21. yy Türk halk şiiri üzerine çalışmış olmak
Eğitim FakültesiEğitim BilimleriEğitim Programları ve
Öğretim
Profesör1Doçentliğini Eğitim Programları ve Öğretim bilim alanında almış olup, kaynaştırma uygulamaları ve yanal düşünme üzerine çalışmaları bulunmak
Eğitim FakültesiEğitim BilimleriEğitim Programları ve
Öğretim
Profesör1Doçentliğini   Eğitim   Programları   ve   Öğretimi bilim alanında almış olup, gerçekçi matematik öğretimi  yöntemi  ve  modelleme  yaklaşımları üzerine çalışmaları bulunmak
Eğitim FakültesiEğitim BilimleriEğitim YönetimiProfesör1Doçentliğini Eğitim Yönetimi bilim alanında almış olup, bilgi yönetimi ve hayat boyu öğrenme üzerine çalışmaları bulunmak
Eğitim FakültesiEğitim BilimleriRehberlik ve Psikolojik
Danışmanlık
Dr. Öğr. Üyesi1Doktorasını     ilgili     alandan     yapmış     olup, psikolojik danışma öz yeterliği ve süpervizyonu üzerine çalışmış olmak
Eğitim FakültesiEğitim BilimleriEğitimde Ölçme ve
Değerlendirme
Dr. Öğr. Üyesi1Doktorasını Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme veya   İlköğretim   Matematik   Eğitimi   alanında yapmış    olup,    ölçek    geliştirme    ve    grafik materyalleri üzerine çalışmaları bulunmak
Eğitim FakültesiMatematik ve Fen Bilimleri EğitimiKimya EğitimiDoçent1Doçentliğini   Kimya   Eğitimi   alanından   almış olup, kimya eğitiminde imaj ve argümantasyon üzerine çalışmaları bulunmak
Eğitim FakültesiMatematik ve Fen Bilimleri EğitimiFen Bilgisi EğitimiDr. Öğr. Üyesi1Doktorasını   Biyoloji   Eğitimi   alanında   yapmış olup,  uzaktan  çevre  eğitimi  üzerine  çalışmış olmak
Eğitim FakültesiTürkçe ve Sosyal Bilimler EğitimiSosyal Bilgiler EğitimiProfesör1Doçentliğini  ilgili  bilim  alanından  almış  olup, sosyal  bilgiler  eğitiminde  teknoloji  kullanımı üzerine çalışmaları bulunmak
Eğitim FakültesiYabancı Diller Eğitimiİngiliz Dili EğitimiDr. Öğr. Üyesi1Doktorasını  İngilizce  Eğitimi  alanında  yapmış olup, dil eğitimi politikaları üzerine çalışmaları bulunmak
Fen FakültesiBiyokimyaBiyokimyaDr. Öğr. Üyesi1Doktorasını   Moleküler   Biyoloji   ve   Genetik alanında    yapmış    olup,    CRISPR    ve    kanser metabolizması üzerine çalışmış olmak
Fen FakültesiBiyolojiZoolojiDr. Öğr. Üyesi1Biyoloji  lisans  mezunu  olup,  yüksek  lisans  ve doktorasını  Zooloji  alanında  yapmış  ve  balık parazitleri,   sistematiği   ve   ekolojisi   üzerine çalışmış olmak
Fen FakültesiMoleküler Biyoloji ve GenetikMoleküler Biyoloji ve GenetikDoçent1Doçentliğini Moleküler Biyoloji ve Genetik bilim alanından almış olup, karbonhidrat esterleri ve enzimatik sentez üzerine çalışmış olmak
Fen FakültesiMoleküler Biyoloji ve GenetikMoleküler Biyoloji ve GenetikDr. Öğr. Üyesi1Lisans, yüksek lisans ve doktorasını Biyoloji ABD yapmış    olup,    makromantarların    moleküler sistematiği    ve    kimyasal    içerikleri    üzerine çalışmaları bulunmak
Hafik Kamer Örnek MYOÇocuk Bakımı ve Gençlik HizmetleriÇocuk GelişimiDr. Öğr. Üyesi1Lisans,   yüksek   lisans   ve   doktorasını   Ebelik alanında   yapmış   olup,   bakım   planı   üzerine çalışmış olmak
Hafik Kamer Örnek MYOFinans-Bankacılık ve SigortacılıkBankacılık ve SigortacılıkDr. Öğr. Üyesi1Yüksek    lisans    ve    doktorasını    Yönetim    ve Organizasyon     ABD     yapmış     olup,     banka çalışanlarında örgütsel sapma üzerine çalışmış olmak
Hafik Kamer Örnek MYOTıbbi Hizmetler ve TekniklerÇevre SağlığıDr. Öğr. Üyesi1Doktorasını Gıda Mühendisliği alanında yapmış olup, atık bitkisel ürünler ve protein modifikasyonu üzerine çalışmış olmak
Hukuk FakültesiKamu HukukuCeza ve Ceza Muhakemesi HukukuProfesör1Doçentliğini ilgili alandan almış olmak
Hukuk FakültesiKamu HukukuMilletlerarası HukukDr. Öğr. Üyesi1Hukuk Fakültesi mezunu olup, ilgili alanda doktora yapmış olmak
İktisadi ve İdari Bilimler FakültesiBankacılık ve FinansBankacılıkDr. Öğr. Üyesi1Bankacılık ve Finans ABD doktora yapmış olup, Basel   kriterleri   ve   cam   tavan   konularında çalışmış olmak
İktisadi ve İdari Bilimler FakültesiÇalışma Ekonomisi ve Endüstri
İlişkileri
Çalışma EkonomisiDr. Öğr. Üyesi1Çalışma  Ekonomisi  ve  Endüstri  İlişkileri  ABD doktora  yapmış  olup,  çalışan  refahı  ve  çocuk işçiliği üzerine çalışmış olmak
İktisadi ve İdari Bilimler FakültesiEkonometriYön EylemDoçent1Doçentliğini    Nicel    Karar    Yöntemleri    bilim alanından   almış   olup,   yöneylem   araştırması üzerine çalışmış olmak
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİktisatİktisadi Gelişme- Uluslararası İktisatProfesör1Doçentliğini Uluslararası İktisat bilim alanından almış olup, deregülasyon ve yoksulluk üzerine çalışmaları bulunmak
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİktisatİktisadi Gelişme- Uluslararası İktisatDoçent1Doçentliğini Uluslararası İktisat bilim alanından almış  olup,  döviz  kuru  ve  ticari  dışa  açıklık üzerine çalışmış olmak
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİktisatİktisat TarihiDoçent1Doçentliğini İktisat Tarihi bilim alanından almış olup,   temettuat   defterleri   üzerine   çalışmış olmak
İktisadi ve İdari Bilimler FakültesiKamu YönetimiSiyaset ve Sosyal BilimlerProfesör1Doçentliğini Siyasal Hayat ve Kurumlar bilim alanından almış olup, Türkiye'de politik kutuplaşma üzerine çalışmış olmak
İktisadi ve İdari Bilimler FakültesiMaliyeMali HukukDoçent1Doçentliğini  ilgili  bilim  alanından  almış  olup, vergi   bilinci   ve   vergi   harcamaları   üzerine çalışmış olmak
İktisadi ve İdari Bilimler FakültesiUluslararası Ticaret ve LojistikLojistikDr. Öğr. Üyesi1Yüksek lisans ve doktorasını İktisat ABD yapmış olup, gümrük rejimleri ve tersine lojistik üzerine çalışmış olmak
İktisadi ve İdari Bilimler FakültesiYönetim Bilişim SistemleriBilişim TeknolojileriDr. Öğr. Üyesi1Elektrik   ve   Bilgisayar   Mühendisliği   alanında doktora    yapmış    olup,    makine    öğrenmesi üzerine çalışmaları bulunmak
İlahiyat Fakültesiİslam Tarihi ve SanatlarıTürk Din MusikisiDr. Öğr. Üyesi1İslam Tarihi ve Sanatları alanında doktora yapmış olup, 15.yy musikisi ve çalgıları üzerine çalışmış olmak
İletişim FakültesiGazetecilikBilişimDr. Öğr. Üyesi1Temel  iletişim  Bilimleri  ABD  doktora  yapmış olup,   sosyal   medya,   sesli   içerik   üretimi   ve popüler kültür üzerine çalışmış olmak
İletişim FakültesiGazetecilikBasın Yayın TekniğiDr. Öğr. Üyesi1Gazetecilik  ABD  doktora  yapmış  olup,  sosyal medya,  dijital  emek  ve  insan  hakları  üzerine çalışmış olmak
İletişim FakültesiGazetecilikGenel GazetecilikDr. Öğr. Üyesi1Lisans,  yüksek  lisans  ve  doktorasını  Sosyoloji alanında yapmış olup, toplumsal algı, aile-kadın ve dezavantajlılık üzerine çalışmış olmak
İletişim FakültesiGazetecilikBasın Ekonomisi ve
İşletmeciliği
Dr. Öğr. Üyesi1Gazetecilik  ABD  doktora  yapmış  olup,  imaj, dijital  oyunlar  ve  internet  reklamcılığı  üzerine çalışmış olmak
İletişim FakültesiHalka İlişkiler ve TanıtımKişiler Arası İletişimProfesör1Doçentliğini İletişim Çalışmaları bilim alanında almış   olup,   göstergebilim   ve   söylem   analizi üzerine çalışmaları bulunmak
İletişim FakültesiHalka İlişkiler ve TanıtımHalkla İlişkilerDr. Öğr. Üyesi1Halkla   İlişkiler   ABD   doktora   yapmış   olup, reklam kuramları, reklam denetimi ve kısa film reklam üzerine çalışmış olmak
İletişim FakültesiRadyo, Televizyon ve SinemaRadyo ve TelevizyonDoçent1Doçentliğini  Güzel  Sanatlar-Sinema  alanından almış olup, korku sineması ve belgesel üzerine çalışmaları bulunmak
İletişim FakültesiRadyo, Televizyon ve SinemaSinemaDr. Öğr. Üyesi1Sanatta yeterliğini Sinema alanında almış olup, senaryo,    oyunculuk    ve    figüranlık    üzerine çalışmaları bulunmak
İletişim FakültesiRadyo, Televizyon ve SinemaSinemaDr. Öğr. Üyesi1Radyo   Televizyon   ve   Sinema   ABD   doktora yapmış   olup,   sinema   felsefesi   ve   belgesel sinema üzerine çalışmaları bulunmak
İletişim FakültesiYeni Medya ve İletişimYeni Medya SanatlarıDr. Öğr. Üyesi1Radyo   Televizyon   ve   Sinema   ABD   doktora yapmış  olup,  internet,  sosyal  medya  ve  yalan haber üzerine çalışmış olmak
Mimarlık, Güz. San. Ve Tas. FakültesiŞehir ve Bölge PlanlamaBölge PlanlamaDr. Öğr. Üyesi1Şehir  Bölge  Planlama  veya  Mimarlık  alanında doktora      yapmış      olup,      sürdürülebilirlik, yürünebilirlik    ve    kompakt    kentler    üzerine çalışmış olmak
Mühendislik FakültesiÇevre MühendisliğiÇevre BilimleriProfesör1Doçentliğini   Çevre   Bilimleri   ve   Mühendisliği bilim   alanında   almış   olup,   elektrokimyasal arıtma prosesleri üzerine çalışmış olmak
Mühendislik FakültesiElektrik- Elektronik MühendisliğiDevreler ve SistemlerDoçent1Doçentliğini Elektrik-Elektronik Mühendisliği bilim alanında almış olup, sinyal işleme ve robotik cerrahi üzerine çalışmış olmak
Mühendislik FakültesiElektrik- Elektronik MühendisliğiElektrik TesisleriDr. Öğr. Üyesi1İlgili alanda doktora yapmış olup, güç sistemleri optimizasyonu üzerine çalışmış olmak
Mühendislik FakültesiEndüstri MühendisliğiEndüstri MühendisliğiDr. Öğr. Üyesi1İlgili   alanda   doktora   yapmış   olup,   makine öğrenmesi   ve   sezgisel   algoritmalar   üzerine çalışmaları bulunmak
Mühendislik FakültesiEndüstri MühendisliğiYön EylemDr. Öğr. Üyesi1Endüstri   Mühendisliği   lisans   mezunu   olup, tedarik    zinciri    ve    işyeri    güvenliği    üzerine çalışmış olmak
Mühendislik Fakültesiİnşaat MühendisliğiHidrolikDr. Öğr. Üyesi1İlgili   alanda   doktora   yapmış   olup,   karayolu
drenajı üzerine çalışmaları bulunmak
Mühendislik FakültesiNanoteknoloji MühendisliğiNanoteknoloji
Mühendisliği
Doçent1Doçentliğini  Fizik  bilim  alanından  almış  olup, MOCVD  ile  büyütülen  LED  üzerine  çalışmaları bulunmak
Mühendislik FakültesiNanoteknoloji MühendisliğiNanoteknoloji
Mühendisliği
Doçent1Doçentliğini  Fizik  bilim  alanından  almış  olup, femtosaniyeli   lazer   sistemler   ve   harmonik üretimi üzerine çalışmaları bulunmak
Sağlık Bilimleri FakültesiBeslenme ve DiyetetikBeslenme ve DiyetetikDoçent1Doçentliğini   Tıbbi   Biyokimya   bilim   alanında almış   olup,   antidiabet   ve   obezite   üzerine çalışmaları bulunmak
Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelikHalk Sağlığı HemşireliğiDr. Öğr. Üyesi1Hemşirelik   bölümü   lisans   mezunu   ve   Halk Sağlığı alanında lisansüstü eğitim yapmış olup, Covid19,  çevre  sağlığı  ve  sağlık  okuryazarlığı üzerine çalışmaları bulunmak
Sağlık Bilimleri FakültesiFizyoterapi ve RehabilitasyonFizyoterapi ve RehabilitasyonDoçent1Doçentliğini Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bilim alanından   almış   olup,   geriyatrik   postür   ve ortopedik     rehabilitasyon     üzerine     çalışmış olmak
Sağlık Bilimleri FakültesiFizyoterapi ve RehabilitasyonFizyoterapi ve RehabilitasyonDoçent1Doçentliğini Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bilim alanından    almış    olup,    ısınma    egzersizleri üzerine çalışmış olmak
Sağlık Hizmetleri MYOEczane HizmetleriEczane HizmetleriDr. Öğr. Üyesi1Lisans, yüksek lisans ve doktorasını Kimya alanında yapmış olup, manyetik katı faz ekstraksiyonu üzerine çalışmaları bulunmak
Sağlık Hizmetleri MYOTıbbi Hizmetler ve TekniklerAnesteziDoçent1Doçentliğini   Fizyoloji   bilim   alanından   almış
olup, deneysel epilepsi üzerine çalışmış olmak
Sağlık Hizmetleri MYOTıbbi Hizmetler ve TekniklerOptisyenlikDoçent1Doçentliğini Fizik Eğitimi alanından almış olup, optik ve optisyenlik öğretimleri üzerine çalışmış olmak
Sivas Teknik Bilimler MYOElektronik ve OtomasyonElektronik TeknolojisiDoçent1Doçentliğini  Fizik  bilim  alanından  almış  olup, yarıiletken    doyurulabilir    soğurucu    aynalar üzerine çalışmış olmak
Spor Bilimleri FakültesiAntrenörlükSpor Sağlık BilimleriDr. Öğr. Üyesi1Beden    Eğitimi    ve    Spor    Bilimleri    alanında doktora yapmış olup, kort tenisi ve antrenman bilimleri üzerine çalışmaları bulunmak
Spor Bilimleri FakültesiBeden Eğitimi öğretmenliğiSporda Psikososyal AlanlarDoçent1Doçentliğini   Spor   Bilimleri   temel   alanından almış olup, spor bilimleri üzerine çalışmış olmak
Spor Bilimleri FakültesiSpor YöneticiliğiSpor Yönetim BilimleriDoçent1Doçentliğini   Spor   Bilimleri   temel   alanından almış  olup,  sporda  yönetim  ve  organizasyon üzerine çalışmış olmak
Suşehri Sağlık YOHemşirelikHemşirelikDr. Öğr. Üyesi1Doktorasını  Hemşirelik  alanında  yapmış  olup, adölesanlarda      öfke      ve      şiddet      üzerine çalışmaları bulunmak
Suşehri Sağlık YOHemşirelikHemşirelikDr. Öğr. Üyesi1Doktorasını  Hemşirelik  alanında  yapmış  olup, motivasyonel      görüşme      terapisi      üzerine çalışmaları bulunmak
Suşehri Sağlık YOHemşirelikHemşirelikDr. Öğr. Üyesi1Doktorasını Hemşirelik alanında yapmış olup, bariatrik cerrahi üzerine çalışmış olmak
Şarkışla Âşık Veysel MYOPazarlama ve ReklamcılıkHalkla İlişkiler ve TanıtımDr. Öğr. Üyesi1Lisans,  yüksek  lisans  ve  doktorasını  Sosyoloji alanında yapmış olup, mekânsal ayrışma, uyum ve çatışma üzerine çalışmış olmak
Şarkışla Uygulamalı
Bilimler YO
Bilişim Sistemleri ve TeknolojileriBilişim Sistemleri ve TeknolojileriDr. Öğr. Üyesi1Yüksek lisans ve doktorasını Sayısal Yöntemler alanında   yapmış   olup,   dematel   ve   bulanık doğrusal programlama üzerine çalışmış olmak
Teknoloji Fakültesiİmalat MühendisliğiÜrün Montaj ve KonstrüksiyonDr. Öğr. Üyesi1Lisans ve yüksek lisansını Makine Mühendisliği alanında   yapmış   olup,   sürtünme   karıştırma kaynağı üzerine çalışmış olmak
Teknoloji FakültesiYazılım MühendisliğiYazılım MühendisliğiDr. Öğr. Üyesi1Doktorasını   Bilgisayar   Mühendisliği   alanında yapmış olup, yazılım güvenliği üzerine çalışmış olmak
Tıp FakültesiCerrahi Tıp BilimleriBeyin ve Sinir CerrahisiDoçent1Chiari   malformasyonlarında   posterior   fossa anatomik varyasyonları üzerine çalışmış olmak
Tıp FakültesiCerrahi Tıp BilimleriGöz HastalıklarıDoçent1Kırım kongo kanamalı ateşi olan çocuklarda göz bulguları üzerine çalışmış olmak
Tıp FakültesiCerrahi Tıp BilimleriKadın Hastalıkları ve
Doğum
Doçent1Türkiye   jinekolojik   kanser   trendleri   üzerine
çalışmış olmak
Tıp FakültesiCerrahi Tıp BilimleriKadın Hastalıkları ve
Doğum
Profesör1Perioperatif    intraperitoneal    kemoterapi    ve endometriozis üzerine çalışmış olmak
Tıp FakültesiCerrahi Tıp BilimleriPlastik ve Rekonstrüktif CerrahiDr. Öğr. Üyesi1Uzmanlığını ilgili alanda almış olmak
Tıp FakültesiDahili Tıp BilimleriÇocuk Ergen ve Ruh
Sağlığı Hastalıkları
Dr. Öğr. Üyesi1Çocuk      ve      ergenlerde      göz      hareketleri duyarsızlaştırma   ve   yeniden   işleme   eğitimi almış olmak
Tıp FakültesiDahili Tıp BilimleriHalk SağlığıDoçent1Tıp   Fakültesi   mezunu   olup,   meme   kanseri
taraması üzerine çalışmaları bulunmak
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleriİç HastalıklarıDoçent1İç hastalıkları uzmanı olup, Covid 19, kolon ve mide kanseri üzerine çalışmış olmak
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleriİç Hastalıkları
(Endokrinoloji)
Doçent1Endokrinoloji    yan    dal    uzmanı    olup,    kafa travmasının     hipofiz     fonksiyonlarına     etkisi üzerine çalışmış olmak
Tıp FakültesiDahili Tıp Bilimleriİç Hastalıkları
(Endokrinoloji)
Doçent1Endokrinoloji      yan      dal      uzmanı      olmak. Hipotiroidli olgularda osteopontin düzeyleri ve kardiyovasküler    risk    parametreleri    üzerine çalışmış olmak
Tıp FakültesiDahili Tıp BilimleriKardiyolojiDr. Öğr. Üyesi1By-Pass ameliyatı geçirmiş hastalarda safen ven greftine  perkutan  girişim  üzerine  çalışmaları bulunmak
Tıp FakültesiDahili Tıp BilimleriTıbbi FarmakolojiProfesör1Transgenik   deney   hayvan   modelleri   üzerine
çalışmış olmak
Tıp FakültesiTemel Tıp BilimleriFizyolojiDoçent1Tıp  Fakültesi  mezunu  olup,  deneysel  epilepsi modeli üzerine çalışmaları bulunmak
Veteriner FakültesiKlinik BilimlerVeteriner İç HastalıklarıProfesör1Doçentliğini ilgili alandan almış olup, neopterin üzerine çalışmış olmak
Veteriner FakültesiKlinik BilimlerVeterinerlik CerrahisiDr. Öğr. Üyesi1Veteriner  Fakültesi  mezunu  olup,  köpeklerde torakal lezyonlar üzerine çalışmış olmak
Veteriner FakültesiKlinik Öncesi BilimlerVeterinerlik Farmakoloji ve ToksikolojisiDr. Öğr. Üyesi1Veteriner  Farmakoloji  ve  Toksikoloji  alanında doktora  yapmış  olup,  antikanserojenik  ilaçlar üzerine çalışmış olmak
Veteriner FakültesiKlinik Öncesi BilimlerVeterinerlik VirolojiDoçent1Doçentliğini ilgili alandan almış olmak
Veteriner FakültesiTemel BilimlerVeteriner Histoloji ve EmbriyolojiProfesör1Doçentliğini ilgili alandan almış olmak
Veteriner FakültesiZootekni ve Hayvan BeslemeHayvan Besleme ve Beslenme HastalığıDr. Öğr. Üyesi1Veteriner  Hayvan  Besleme  alanında  doktora yapmış  olup,  ruminant  beslemesi  ve  yağların invitro fermantasyonu üzerine çalışmış olmak
Yıldızeli MYOÇocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri BölümüÇocuk GelişimiDr. Öğr. Üyesi1Çocuk   Gelişimi   lisans   mezunu   olup,   Eğitim Programları  alanında  doktora  yapmış  ve  oyun tabanlı öğrenme üzerine çalışmış olmak
Yıldızeli MYOGıda İşlemeGıda TeknolojisiDr. Öğr. Üyesi1Lisans,   yüksek   lisans   ve   doktorasını   Biyoloji alanında  yapmış  olup,  nanoteknoloji,  alg  ve bitki      biyoteknolojisi      üzerine      çalışmaları bulunmak
Yıldızeli MYOPazarlama ve ReklamcılıkHalkla İlişkiler ve TanıtımDr. Öğr. Üyesi1Lisans,   yüksek   lisans   ve   doktorasını   Kamu Yönetimi alanında yapmış olup, göç politikaları ve   göçmen   entegrasyonu   üzerine   çalışmış olmak
Yıldızeli MYOYönetim ve OrganizasyonSağlık Kurumları İşletmeciliğiDr. Öğr. Üyesi1Lisans,  yüksek  lisans  ve  doktorasını  İşletme alanında    yapmış    olup,    anfis    yöntemi    ve malmquist endeksi üzerine çalışmış olmak
Yıldızeli MYOYönetim ve OrganizasyonSağlık Kurumları İşletmeciliğiDr. Öğr. Üyesi1Lisans  ve  doktorasını  İşletme  alanında  yapmış olup, hayat sigortası, sağlık sektöründe hata ve Covid-19 üzerine çalışmış olmak
Zara Ahmet Çuhadaroğlu
MYO
Yönetim ve OrganizasyonYerel YönetimlerDr. Öğr. Üyesi1Yüksek   lisans   ve   doktorasını   İşletme   ABD yapmış olup, örgütsel adalet, örgüt ve yönetim tarihi üzerine çalışmış olmak
Zara Veysel Dursun
Uygulamalı Bilimler YO
Finans ve BankacılıkFinans ve BankacılıkDoçent1Doçentliğini   Bankacılık   ve   Sigortacılık   bilim alanında   almış   olup,   bulanık   regresyon   ve bulanık  hedef  programlama  üzerine  çalışmış olmak
Zara Veysel Dursun
Uygulamalı Bilimler YO
SigortacılıkSigortacılıkDr. Öğr. Üyesi1Doktorasını    Sigortacılık    ABD    yapmış    olup, sigorta sektöründe performans analizi üzerine çalışmaları bulunmak
Zara Veysel Dursun
Uygulamalı Bilimler YO
SigortacılıkSigortacılıkDoçent1Doçentliğini  Matematik  bilim  alanında  almış olup,    ters    problemler    üzerine    çalışmaları bulunmak

Not : Kadroya başvuran adaylardan atanmaya hak kazananların atamaları Yükseköğretim Kurulunun Üniversitemize vermiş olduğu atama izni kontenjanı dahilinde yapılacak olup atama izni kontenjanını aşan hiçbir atama gerçekleştirilemeyecektir.

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ

14 ALACAK ( 31 Aralık - 14 Ocak)

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Boğaziçi Üniversitesi Araştırma Görevlisi, Öğretim Üyesi ve Sözleşmeli Personel Alım İlanıÖnceki Haber

Boğaziçi Üniversitesi Araştırma Görevlis...

Dokuz Eylül Üniversitesi 246 Öğretim Üyesi ve 27 Öğretim Elemanı Alım İlanıSonraki Haber

Dokuz Eylül Üniversitesi 246 Öğretim Üye...

Yorum Yazın

19 Nisan Cuma önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (18 Nisan 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemi
e-YÖKDİL Başvuruları Alınıyor
Gençler Kadim Şehirlerde Buluşuyor
Okul Sporları Duyuruları
İşte MEB'de 2023 Yılında Ödül Alan 22226 Personelin Listesi
BİLSEM Öğrenci Tanılama Sonuçları Açıklandı
İstiklal Marşı bağımsızlığımızın, devletimizin kurucusu ve kurucu değerleri de milletimizin birliğinin timsalidir.
Türk Robotik Takımları, 2024 Fırst Robotıcs Competıtıon Dünya Şampiyonasında
YÖK mesnetsiz bazı ifade ve paylaşımlar dolayısıyla açıklama yapma gereği duyulmuştur
Emeklilik Sistemi Yeniden Ele Alınmalıdır. 1 Gün Geç Başlamanın Bedeli 17 Yıl Olamaz!
BT Rehber Öğretmenlerine Görevleri Dışında Verilen Görevler Karşılığında Ek Ders Ücreti Ödenmesiyle İlgili Yürütmeyi Durdurma Kararı
Geçici görevle il dışında görevlendirilenler öğretmenevlerinden nasıl yararlandırılır?
Vakıf üniversiteleri tarafından verilen "Kantin İşletmeciliği Eğitim Belgesi" ile okul kantini kiralanabilir mi?
İşimiz Sayın Mehmet Şimşek‘e kalmışsa; eyvah ki eyvah!
Savaşan İHA Yarışması Teknik Yeterlilik Formu Sonuçları Açıklandı!
Model Uydu Yarışması Planlama ve Organizasyon Şeması Raporu Sonuçları Açıklandı!
​Kimyasal Silahların Yasaklanması Teşkilatı (KSYT) eğitim etkinlikleri düzenlenecektir
2023 Yılı Sağlık ve Güvenlik Hizmetleri Değerlendirme Raporu
Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Gerçekleştirilen Faaliyetler Özet Kitapçığı Yayımlandı