Yarıyıl Şenliği Coşkulu Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yarıyıl Şenliği Coşkulu Başladı
Abone ol
Beylikdüzü Belediyesi’nin ara tatile giren çocuklar için hazırladığı Yarıyıl Şenliği başladı. Birbirinden eğlenceli ve öğretici oyun ve atölyelerin olduğu şenliklere katılarak çocukların mutluluklarına ortak olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Çocukları çok seviyorum. Onlar için çalışan bir belediye başkanı olmaya söz vermiştim. Çocuklar için çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

 

Beylikdüzü Belediyesi’nin 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısını tamamlayan öğrenciler için hazırladığı Yarıyıl Şenliği başladı. Renkli görüntülerin yaşandığı şenliğe gelen çocuklar keyifli anlar yaşadı.

Atölye çalışmalarından sinema ve tiyatro gösterimlerine kadar birçok etkinliğin ücretsiz olarak sunulduğu şenliğe karneleriyle gelen öğrencilere kitap hediye edildi. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Özgecan Aslan Kültür Merkezi, Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi ve Galeri Beylikdüzü olmak üzere 5 ayrı merkezde gerçekleşen etkinliklerde çocuklar, yaratıcı drama, mandala boyama, maske boyama, ritim atölyesi, animasyon gösterimi, tiyatro ve Planetaryum Uzay Sinema Çadırı ile yarıyıl tatilinin ilk gününü eğlenip öğrenerek geçirdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da oğlu Denizhan ile birlikte etkinliklere katılarak öğrencilerin coşkusuna ortak oldu. Öğrenciler ve aileleriyle sohbet eden Başkan Çalık, etkinliğe gelen çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

“Çocuklar için çalışmaya devam edeceğim”

Çocukların karne heyecanına ortak olmak için pek çok etkinlik yaptıklarını dile getiren Mehmet Murat Çalık, “Çok renkli ve eğlenceli atölyelerimiz var. Çocuklar hayallerini daha da öteye taşısın arzusundayız. Günümüz Türkiyesi’nde çocukların hayalleri dar bir alana sıkışmış durumda. Eğitici, öğretici ve çocukların hayal gücünün gelişmesine katkıda bulunacak şenliklerimiz tatil süresince devam edecek. Amacımız çocuklarımızın güzel vakit geçirmesi. Çocuklar mutlu olursa aileleri de mutlu olur. Toplumu huzurlu bir noktaya taşımak zorundayız. Çocukları çok seviyorum. Onlar için çalışan bir belediye başkanı olmaya söz vermiştim, çocuklar için çalışmaya onların kalbine dokunmaya devam edeceğim.” diye konuştu.

Tüm yarıyıl programları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, belediyenin www.beylikduzu.istanbul ve sosyal medya adreslerini ziyaret edebilir.

 

 

Kaynak:BYZHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lise Medeniyet Akademisi’nde Yusuf Kaplan zamanıÖnceki Haber

Lise Medeniyet Akademisi’nde Yusuf Kapla...

Şehir Kütüphanesi İzmitlilerin hizmetindeSonraki Haber

Şehir Kütüphanesi İzmitlilerin hizmetind...

Yorum Yazın

20 Nisan Cumartesi önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (19 Nisan 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemi
4688 Sayılı Kanun’a İlişkin Hazırladığımız Rapor Seti
Devletimize, Milli Birliğimize Ve Ay Yıldızlı Bayrağımıza Yönelik Bu Hain Girişimleri Şiddet Ve Nefretle Kınıyoruz
Açık Öğretim Okulları 3. Dönem Sınavları İçin Kayıt Yenileme Duyurusu
Türkçe ve Dil Eğitiminde İyi Uygulamalar Konferansı Başvuru Sonuçları Açıklandı
OGM Materyal YKS Çıkmış Sorular Çözüm Videoları
Okul Sporları Duyuruları
GSB Medya Kampı Katılımcı Listesi
2023 Yılı Merkez ve Taşra Teşkilatı Memur, Şef, Sayman ve İl/İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürü Kadroları İçin Görevde Yükselme Suretiyle Atama Sonuçları
Can Ataklı'ya Karşı Hukuk Mücadelemiz Sürüyor
ÖRS:Ortak Ve Senaryolu Sınavlar Kaldırılmalı
BİLSEM'lerde Bireysel Değerlendirme Uygulamaları 27 Mayıs'ta Başlayacak
MEB’den Dört Beceride Türkçe Dil Sınavı
Toplu sözleşme ikramiyesi kanun teklifi bakana sunuldu
Yalçın toplu sözleşme ikramiyesi talebini Bakan Işıkhan'a iletti
Banka promosyon sözleşmesinin güncellenmesine dair Ombudsman’dan tavsiye kararı
19 Nisan Cuma önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (18 Nisan 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemi
e-YÖKDİL Başvuruları Alınıyor