Eğitim konusu tüm yönleriyle ele alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eğitim konusu tüm yönleriyle ele alındı
Abone ol
Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Cumhuriyet’in 100. Yılında Eğitim” adlı panel gerçekleştirildi.

 

 

Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç ve Prof. Dr. Ali Öztürk, Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç, Düzce TED Koleji öğretmenleri ve öğrencileri ile Düzce Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.

 

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayarak sözlerine başladı. Her şeyi göze alan ve hiçbir yerden destek görmeden milletimizin fedakarca mücadelesi sonunda Cumhuriyetimizin bugünlere geldiğini belirten Koç, bugünden yapacağımız çalışmaların da gelecek yüzyıllar için belirleyici olduğunu vurguladı. Değişmeyen tek şeyin öğretmenlerin niteliği ve öğrencilerinin kalbine dokunma becerisi olduğunu dile getiren Prof. Dr. Koç, programda emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

 

 

Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Düzce Üniversitesi’nin, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri dahilinde yoğun bir program uyguladığını ifade etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ülkemizi sağlam zemine oturttuğuna ve ileriyi görerek Cumhuriyeti kurduklarına dikkat çeken Prof. Dr. Genç, Cumhuriyetimizin gelişimini sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

 

 

Bu coğrafyada ayakta durmanın kolay olmadığını belirten Genç, her alanda idealist olmamız gerektiğinin altını çizdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretmenlere hitaben, “Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır!” sözünün önemine değinen Genç, eğitim-öğretim birliğinin Mustafa Kemal’in en önemli hamlelerinden biri olduğuna işaret ederek onları saygı ve rahmetle andı.

 

 

Açılış konuşmalarının sonrasında programın panel bölümü gerçekleştirildi. Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aslıhan Kuyumcu Vardar’ın moderatörlüğündeki programda; Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taner Atmaca “Öğretmenlik Mesleğinin Toplumsal Yönü ve Değişimi", Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Feyzullah Şahin “Dünden Bugüne Özel Eğitim”, Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yahya Aydın “100 Yılda Cumhuriyet, Roman ve Eğitim” ile Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Beyhan Bayrak ise “Cumhuriyetten Günümüze Eğitimde Felsefi Yönelimler” başlıklı sunumlarını katılımcılarla paylaştı.

 

Eğitim konusu tüm yönleriyle ele alındı

Eğitim konusu tüm yönleriyle ele alındı

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu caminin elektrik ihtiyacı güneş panellerinden karşılanıyorÖnceki Haber

Bu caminin elektrik ihtiyacı güneş panel...

Ataşehir’de aracıyla drift atan sürücüye 20 bin 342 TL cezaSonraki Haber

Ataşehir’de aracıyla drift atan sürücüye...

Yorum Yazın

Kahramanlar İş Başında
Yükseköğretim Kurulu tarafından verilen b​urs ve destekler;
Mevlana Değişim Programı Nedir?
Farabi Değişim Programı Nedir ?
"Özel" Çocuklara Özel İlgi Gösteren Mobil Uygulama
İşte Harezmi eğitim modeli
İşte MEB, e sınav merkezleri
Açık Öğretim Okulları Sınav Arşivi
Açık Öğretim Okulları Ders Kitapları
Açık Öğretim Okulları Belge, Form Ve Dilekçe Örnekleri
“Öğretmen ve Ebeveyn Buluşmaları” Etkinliği
BİLSEM'lerden Büyük Başarı!
81 ilimizde yarın Gençlik ve Spor Festivalleri düzenlenecek
Harezmi Eğitim Modeli Sempozyumu
2024 Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandı
Öğretmenler, Yaz Dönemi Mesleki Çalışma Programına İstedikleri İllerde Katılabilecek
İradesini Ve İmzasını İnkâr Eden Bürokratlar O Gün Hepiniz Oradaydınız
Kamuda Tasarruf Ve Verimlilik Paketi Gözden Geçirilmelidir
Beceri Temelli Kitaplar
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Öğretim Programları