Engelliler Komisyonu’nda Bayrak Değişimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Engelliler Komisyonu’nda Bayrak Değişimi
Abone ol
Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Eşref Karaaslan, görevi Ahmet Dönmez’e devretti. Memur-Sen Genel Sekreteri Mahmut Faruk Doğan’ın katıldığı devir teslim töreninde Dönmez, yönetimi devralarak görevine başladı.

Engelliler Komisyonu Başkanlığı’nı yürüten Eşref Karaaslan Memur-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen devir teslim töreniyle görevi Ahmet Dönmez’e devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Memur-Sen Genel Sekreteri Mahmut Faruk Doğan, Eşref Karaaslan ve yönetimine emekleri ve çalışmaları için teşekkür ederek “Bu bir bayrak yarışı… Her birimiz bu makamlarda emanetçiyiz. Asıl amacımız ve görevimiz sahip olduğumuz görevlerde işimizi en iyi şekilde yaparak bize düşen sorumluluğu yerine getirmektir. Eşref başkanımız ve yönetimi geride bıraktığımız sürede bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirdi. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Engelliler Komisyonu Başkanlığına getirilen Ahmet Dönmez ise Memur-Sen Yönetimine ve Engelliler Komisyonu Eski Başkanı Eşref Karaaslan’a teşekkür ederek “Engelliler Komisyonumuzun çalışmalarıyla hem kamuda çalışan engellilerin sorunlarını çözmek için hem de toplumun bu konuya olan bakışını değiştirmek ve farkındalığı artırmak için çalışmalar yürüteceğiz. Engellilerin farklı bir konumda görünmelerini biz doğru bulmuyoruz. Toplumsal yaşamın her alanında engellilere yer açmak ve yaşamlarını kolaylaştırmak için tekil çözümler üretmek yerine toplumsal yaşamı bütünüyle engellilerin de rahat bir şekilde sürdürebileceği bir düzeye çıkarmak gerekiyor” ifadelerini kullandı.

engellikomisyon1Engelliler Komisyonu olarak iki yılı aşkın süredir Memur-Sen Konfederasyonu bünyesinde memnuniyetle çalışmalar yürüttüklerini belirten Karaaslan, engelliler için yapılacak çalışmaların artırılması gerektiğini söyledi.

Toplumun engelli bireylere yönelik farkındalığının artırılması ve engelli kamu görevlilerinin çalışma hayatındaki sorunlarının çözümü için Memur-Sen bünyesindeki çalışmaların önemine değinen Karaaslan “Engellilerin sorunlarının çözümü için yolun başındayız ama şimdiye kadar önemli bir mesafe katettiğimizi düşünüyorum. Bizler, komisyonumuzdaki arkadaşlarımızla birlikte belli bir aşamaya getirdik, Ahmet Dönmez Başkanımız inşallah bunu daha da ileriye götürecektir. Memur-Sen yönetimine bizlere bugüne kadar gösterdikleri destek için teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Engelliler Komisyonu Başkanı Ahmet Dönmez, görevi devraldığı Eşref Karaaslan’a çiçek takdiminde bulunarak emekleri için teşekkür etti.
Törende Eşref Karaaslan’la birlikte çalışan Engelliler Komisyonu Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Azerbaycan heyetinden Türk polis memuruna madalyaÖnceki Haber

Azerbaycan heyetinden Türk polis memurun...

60 saniyede bugünSonraki Haber

60 saniyede bugün

Yorum Yazın

Hiç kıvırmayın!
Türkçemizin hazinelerini keşfetmeye devam ediyoruz
Engelsiz Onarım Merkezleri
82 adet felsefi kavram sözlüğü
İşte kendinizi geliştirmeniz için online eğitimler
Etkileşimli Ders Kitapları
16. MEB Robot Yarışması Erzurum'da yapılacak
"Oryantiring" Eğitim Anketi
Devletin Sözü Yere Düşmez
2024-İSG/1: Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları Yayımlandı
Alan/Bölüm, Atölye ve Laboratuvar Şeflerine, Planlama ve Bakım-Onarım Görevi Ek Ders Ücreti Nasıl Dağıtılır?
Kamu Görevlilerinin Sosyal Medya Kullanımında Gözetmesi Gereken Etik İlkeler Nelerdir?
Biliyor musunuz; yüzbinlerce öğretmenimizin feda edebilecekleri bir kariyeri yok!
Kadın için Teknoloji Projesi Teknoloji Okuryazarlığı Eğitimi 
Shakespeare’in eserleri podcast serisi
Google Araçları Eğitimi
Uluslararası Caribou İngilizce Matematik Yarışması Dünya Birincisi İmam Hatipten
Sürü İHA Yarışması Ön Değerlendirme Sunumu Sonuçları Açıklandı!
Türkiye Yüzyılında Kadın Emeği Çalıştayı/Paneli yapıalcak
Tüketici Fiyat Endeksi Nisan 2024