MEB: Olgunlaşma Enstitüleri Müdürleri Toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MEB: Olgunlaşma Enstitüleri Müdürleri Toplantısı
Abone ol
Yenilenme çalışmaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın eşi Emine ERDOĞAN'ın himayesindeki proje kapsamında yürütülen olgunlaşma enstitülerinin etkinlik ve üretim kapasitesinin artırılmasına ilişkin faaliyetler devam ediyor.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sabahattin DÜLGER ve projenin gönüllü destekçisi, Millî Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER'in eşi Nebahat ÖZER, 30 olgunlaşma enstitüsünün müdürü ile bir araya geldi.

Beylerbeyi Sabancı Olgunlaşma Enstitüsünde gerçekleştirilen toplantıda olgunlaşma enstitülerinin yaptığı çalışmalar ve projede gelinen durum ele alındı.

Anadolu'nun kadim geleneğini dünyaya tanıtmak için çalışan olgunlaşma enstitülerinin hem etkinlikleri hem de sayılarının artırıldığına işaret eden DÜLGER, enstitülerin aynı zamanda birer AR-GE merkezi olarak da çok başarılı faaliyetler yürüttüğünü ifade etti.

Enstitüdeki tüm branş atölyelerini gezerek çalışmalar hakkında öğretmen ve usta öğreticilerden bilgi alan Nebahat ÖZER, Türkiye'nin her bölgesine yayılmış olan olgunlaşma enstitülerinin Anadolu'nun kültürünü geçmişten günümüze taşımak ve inovatif yaklaşımlarla zenginleştirerek dünyaya açmak için sarf ettikleri büyük çabanın her zaman destekçisi olduğunu belirtti. 

Programın ardından DÜLGER, Nebahat ÖZER ve enstitü müdürleri, olgunlaşma enstitülerinin markası "Bohça"nın geçtiğimiz günlerde Galataport'ta açılan ikinci mağazasını ziyaret etti.

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eğitim Sen’den “Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı”Önceki Haber

Eğitim Sen’den “Eğitimin Sorunları ve Çö...

MEB Günlük ProgramSonraki Haber

MEB Günlük Program

Yorum Yazın

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Bilim Şenliği ile Başladı!
Açık Öğretim Kurumları 2023-2024 Eğitim Ve Öğretim Yılı 1. Dönem Yazılı Sınav Duyurusu
Uygulama Anaokullarında Hangi Mevzuat Geçerlidir
Öğrenci nakillerine esas teşkil eden hastalıklar listesi güncellendi
Yardımcı hizmetler sınıfı çalışanları genel idare hizmetleri sınıfına geçirilmeli, özlük hakları iyileştirilmelidir
3600 Ek Göstergenin, 5534 ve 5510 Sayılı Kanuna Tabi Olanlar İçin Uygulamasına Dair Bilgilendirme
Belletici ve nöbetçi öğretmen görevlendirilmesinde istekli öğretmenlere öncelik verilmelidir
Öğretici: Öğretmenlerin Derdi Önlük Değil, İtibar
Kazanımları artırmanın, sorunları azaltmanın mücadelesini veriyoruz
İşte haftanın yalan haberleri
Öğretmenler Odası Buluşmaları Cuma Günü Konya'da
TEKNOFEST İzmir yarın başlıyor
Kod Haftası 2023 Yılı Uygulamalarında Nelere Dikkat Edilecek
Cumhurbaşkanı Erdogan’dan gençlerimize müjde!
Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Mezunları Uzman Öğretici Olarak Görevlendirilebilir mi?
Uzman Öğretmenlik Ve Başöğretmenlik Yazılı Sınav Başvuruları İle Sınavdan Muafiyet Başvuruları Başladı
Aralık İlçe Milli Eğitim Müdüründen Açıklama
Sınav Yerine, Biçimlendirici Değerlendirmeye Yönelik Örnek Ölçme Araçları Yayımlandı
Ali Kıran Baş Kesen Müdür İstemiyoruz!!!
Enflasyon Farkı Zam Değil, Geriden Gelen Gelir Kaybının Telafisi Ve Tazminidir!