Akşener: Olmadı, olamadı! İmamoğlu ve Yavaş’a ’Millet’ çağrısı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akşener: Olmadı, olamadı! İmamoğlu ve Yavaş’a ’Millet’ çağrısı!
Abone ol
İYİ Parti'de Genel İdare Kurulu toplantısı ardından kameraların karşısına geçen Genel Başkan Meral Akşener, kritik kırılmada millet sizi göreve çağırıyor diyerek Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı açık çağrıda bulundu. 6'lı masanın artık milletin iradesini yansıtmadığını ifade eden Akşener, İYİ Parti'nin kıskaca alındığını söyledi.

İYİ Parti'de Genel İdare Kurulu toplantısı ardından kameraların karşısına geçen Genel Başkan Meral Akşener, kritik kırılmada millet sizi göreve çağırıyor diyerek Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı açık çağrıda bulundu. 6'lı masanın artık milletin iradesini yansıtmadığını ifade eden Akşener, İYİ Parti'nin kıskaca alındığını söyledi.

Dün gerçekleşen altılı masa toplantısı sonrasında İYİ Parti’nin ek Genel Merkez binasında gerçekleştirilen toplantı ardından bugün Genel İdare Kurulu üyeleri görüşme yapan Genel Başkanı Meral Akşener açıklama yapıyor.

Biz ceketimi assam kazanırım diyenin karşısında olduklarının altını çizen Meral Akşener, dayatmalara boyun eğmeyeceklerini söyledi.

"ŞAHSİ HIRSLAR TERCİH EDİLMİŞTİR"

Dünkü toplantıda, 5 parti olarak "Kılıçdaroğlu aday olsun" dediğini ifade eden Akşener, biz işin başından bu yana Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın ismini sunmuştuk. Yani milletimizin haklı beklentilerini masaya yansıtma çalışmalarımız reddedildi. Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edilmiştir" diye konuştu.

Aziz milletimiz biz İYİ Parti'yi bunun için kurmadık, "Önce ben, İYİ Parti  demedik. Bir kez bile milletimize verdiğimiz sözden duymadık, caymadık. Yeri geldi şahsi hedeflerimizi kenara itip milletimiz için hakarete uğradık, dişimizi sıktık. Linç edildik, yıkılmadık. Ancak olmadı, olamadı." dedi.

"NOTER VE KUMAR MASASINDA OLMAYACAĞIZ"

"6'lı masa artık milletin iradesini yansıtmıyor" diyen Akşener, "İlk gün olduğu gibi inatla ben değil, biz demeye devam edeceğiz. Milletin sesini tüm Türkiye'ye duyurucağız" dedi.

YAVAŞ VE İMAMOĞLU'NA AÇIK ÇAĞRI

İmamoğlu ve Yavaş'a bir çağrıda bulunan Akşener, "Değerli başkanlarım tüm engellemelere rağmen çok çalıştınız. Görevinizi en iyi şekilde yaptınız. Enkazda bile milletimizi yalnız bırakmadınız. Milletimiz sizleri sevdi ve bağrına bastı. Kritik bir dönemde sizi millet göreve çağırıyor. Kurumlarımız yıpratılıp içleri boşaltılırken, size de ateşten bir gömlek giymeyi vazife kılmıştır. Bu vazife sadece bir seçimi değil, geleceğimizin tüm seçimlerini kazanma vazifesidir. Bu vazife millet iradesini yeniden hakim kılma vazifesidir. Kritik kırılmada tarih sizi göreve çağırıryor" diye konuştu.

Bu arada Meral Akşener, İl Başkanları ile bugün 17'de toplantı yapacak.

Hatırlanacağı gibi, dünkü toplantı sonrasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayını 6 Mart Pazartesi günü açıklayacağını duyurmuştu. Aday konusunda uzlaşının sağlandığı ifade edilirken İYİ Parti lideri Meral Akşener, Genel İdare Kurulu'nu toplama kararı almıştı.

Kaynak:IGFA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İki üniversitenin birlikte yürüttüğü 10 araştırma bilim dünyası ile paylaşıldıÖnceki Haber

İki üniversitenin birlikte yürüttüğü 10...

Muğla ’yatay mimari’ ile örnek gösterilen şehirSonraki Haber

Muğla ’yatay mimari’ ile örnek gösterile...

Yorum Yazın

Afet bölgesi eğitim faaliyetleri hakkında bakanlıktan açıklama
Öğretici: Torba Kanuna Çalışanların Sorunları Da Eklenmelidir
TEKNOFEST 2023 Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması Proje Detay Raporu Sonuçları Açıklandı!
TEKNOFEST 2023 2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı!
TEKNOFEST 2023 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı!
TEKNOFEST 2023 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları Açıklandı!
Torba kanunla eksiklikler tamamlanmalıdır
Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programını Başvuru Sonuçları Açıklandı
Meclis Kapanmadan Kamu Çalişanlarinin Sorunlari Torba Yasaya Girmeli!
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 16 Haziran'da Tamamlanacak, Uzatma Yapılmayacak
Gaziantep’te deprem nedeniyle idari izinli sayılan öğretmenlere ek ders ücreti ödenir mi?
Kamu yönetiminin, liyakat ve ehliyet yerine, mensubiyetler üzerinden tanzim edilmesi, doğrudan KUL HAKKI YEMEKTİR!
Avrupa Kupası Şampiyonu: Aybüke KILINÇ!
Afet ve acil durumlarda psikososyal destek hizmeti eğitimleri eğitimi uzaktan eğitim kapısında paylaşıma açıldı
Deneyap Kart Akademi Eğitimleri - 2 Başlıyor!
İşte Depremle ilgili yalan haberler ve gerçekler
Deprem Bölgesinde Açılan Halk Eğitimi Kurslarından 79 Bin 162 Vatandaş Yararlandı
Meclisteki Torba Kanuna; 1. Dereceye Yükselen Tüm Kamu Görevlilerine 3600 Ek Gösterge Verilmesi Eklenmeli Ve Memura Bayram İkramiyesi Unutulmamalıdır
YKS Sınavına girecek okul birincileri sisteme işlenecek
TEKNOFEST 2023 Ulaşımda Yapay Zeka Yarışması Çevrimiçi Yarışma Simülasyonu Sonuçları Açıklanmıştır!