Okul Sporları Duyuruları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okul Sporları Duyuruları
Abone ol
Okul Sporları Duyuruları

KANO TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YER DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Kano Spor Dalı Türkiye Birinciliği Yarışmaları Ordu  ilinden Eskişehir iline alınmak üzere il bazında güncellenerek Yarışma Takvimi içerisinde yayımlanmıştır.

GÜREŞ GENÇLER A-B / YILDIZLAR (KIZ) TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMA SONUÇLARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Güreş (Kız) Spor Dalı Gençler A-B / Yıldızlar kategorisi Türkiye Birinciliği Yarışma Sonuçları Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı- Yarışma Sonuçları içerisinde yayımlanmıştır.

BADMİNTON YILDIZLAR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMA SONUÇLARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Badminton Spor Dalı Yıldızlar kategorisi Türkiye Birinciliği Yarışma Sonuçları Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı- Yarışma Sonuçları içerisinde yayımlanmıştır.

ÖZEL SPORCULAR ATLETİZM GENÇLER-YILDIZLAR (ERKEK-KIZ) TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Özel Sporcular Atletizm Spor Dalı Gençler-Yıldızlar Kategorileri Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Ferdi Sporcu Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

ORYANTİRİNG GENÇLER A-B TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Oryantiring  Spor Dalı Gençler A-B (Erkek-Kız) Kategorisi Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Takım Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

HOKEY KÜÇÜKLER GRUP YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Hokey Spor Dalı Küçükler (Erkek-Kız) Kategorisi Grup Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Okul Takım Listesi Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

TRİATLON TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Triatlon Spor Dalı Küçükler, Yıldızlar ve Gençler A-B (Erkek Kız) Kategorisi Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Öğrenci Sporcu Listesi Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

RAGBİ KÜÇÜKLER (ERKEK-KIZ) GRUP YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Ragbi Spor Dalı Küçükler (Erkek-Kız)  Kategorisi Grup Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Okul Takım Listesi Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

SATRANÇ KÜÇÜKLER-YILDIZLAR-GENÇLER (GENEL-KIZ) TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Satranç Spor Dalı Küçükler-Yıldızlar-Gençler Kategorisi Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Okul Takım Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

HALK OYUNLARI GENÇLER KATEGORİSİ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Halk Oyunları Spor Dalı Gençler Kategorisi Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Takım Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

BOKS GENÇLER (B) TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Boks Spor Dalı Gençler (B) Kategorileri Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Sporcu Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

BİSİKLET GENÇLER (A-B) VE YILDIZLAR GRUP YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Bisiklet Spor Dalı Gençler A-B ve Yıldızlar (Erkek-Kız)  Kategorisi Grup Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Okul Takım Listesi Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

TENİS YILDIZLAR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMA SONUÇLARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Tenis Spor Dalı Yıldızlar Kategorisi Türkiye Birinciliği Yarışma Sonuç Listesi Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

RAGBİ YILDIZLAR (ERKEK-KIZ) TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Ragbi Spor Dalı Yıldızlar (Erkek-Kız) Kategorisi Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Takım Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

SU TOPU YILDIZLAR-GENÇLER (ERKEK-KIZ) TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Su Topu Spor Dalı Yıldızlar-Gençler  (Erkek-Kız) Kategorisi Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Takım Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

MUAY THAİ YILDIZLAR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Muay Thai Spor Dalı Yıldızlar Kategorisi Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Ferdi Sporcu Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

KRİKET KÜÇÜKLER VE YILDIZLAR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ HK.


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Kriket Spor Dalı Yıldızlar ve Küçükler Kategorileri Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Takım Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

MUAY THAİ GENÇLER A-B TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Muay Thai Spor Dalı Gençler A-B Kategorileri Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Ferdi Sporcu Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

SPOR TIRMANIŞI SPOR DALI YILDIZLAR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Spor Tırmanışı Spor Dalı Yıldızlar Kategorisi Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak  Takım ve Sporcu Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU GRUP YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Geleneksel Türk Okçuluğu Spor Dalı Gençler (A-B), Yıldızlar ve Küçükler (Erkek-Kız) Kategorileri Grup Yarışma Açıklamaları, Katılacak Okul Takım Listesi ve Öğrenci Sporcu Listesi Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

 

ESKRİM KÜÇÜKLER-YILDIZLAR-GENÇLER TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Eskrim Spor Dalı Küçükler-Yıldızlar-Gençler Kategorileri Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Ferdi Sporcu Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

SATRANÇ GENÇLER- KÜÇÜKLER-YILDIZLAR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI TARİH DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Satranç Spor Dalı Küçükler-Yıldızlar-Gençler Türkiye Birinciliği Yarışmaları 13-17 Mayıs 2024 tarihine alınmak üzere tarih bazında güncellenerek Yarışma Takvimi içerisinde yayımlanmıştır.

GÖRME ENGELLİLER GENÇLER-YILDIZLAR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Görme Engelliler Spor Dalı Yıldızlar-Gençler Kategorileri Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Ferdi ve Takım Sporcu Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

BOKS GENÇLER (A) TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Boks Spor Dalı Gençler (A) Kategorileri Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Sporcu Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

GÜREŞ KÜÇÜKLER (SERBEST-GREKOROMEN) GRUP YARIŞMA SONUÇLARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Güreş Küçükler Spor Dalı (Serbest-Grekoromen) (Erkek) Kategorisi Grup Yarışma sonuçları Yarışma Bilgileri -Yarışma Sonuçları- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

HOKEY KÜÇÜKLER GRUP YARIŞMALARI TARİH DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan HOKEY Spor Dalı Küçükler (Kız-Erkek) kategorisi Antalya (Alanya) ilinde yapılacak olan Grup  Yarışmaları 10-14  Mayıs 2024 tarihlerine alınmak üzere tarih bazında güncellenerek Yarışma Takvimi içerisinde yayımlanmıştır.

GÜREŞ KÜÇÜKLER (SERBEST-GREKOROMEN) TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Güreş Spor Dalı Küçükler (Serbest-Grekoromen) Türkiye Birinciliğine Katılacak Sporcu Listesi ve Yarışma Açıklamaları Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

İŞİTME ENGELLİLER GENÇLER-YILDIZLAR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan İşitme Engelliler Spor Dalı Yıldızlar-Gençler (Erkek-Kız) Kategorileri Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Takım ve Sporcu Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

KAYKAY TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Kaykay Spor Dalı Yıldızlar-Gençler Kategorileri Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Sporcu Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

RİTMİK CİMNASTİK TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ TARİH DEĞİŞİKLİĞİ


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Ritmik Cimnastik Spor Dalı Türkiye Birinciliği Yarışmaları 03-05 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılmak üzere tarih bazında güncellenerek Yarışma Takvimi içerisinde yayımlanmıştır.

 

 

TRAMPOLİN VE RİTMİK CİMNASTİK TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Trampolin ve Ritmik Cimnastik Spor Dalı Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Takım ve Sporcu Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

RAFTİNG TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Rafting Spor Dalı Gençler, Yıldızlar (Erkek-Kız-Karma) Kategorileri Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Takım Listesi Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

FLOOR CURLİNG KÜÇÜKLER TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Floor Curling Spor Dalı Küçükler (Erkek-Kız-Karma) Kategorileri Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Takım Listesi Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

3x3 BASKETBOL YILDIZLAR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan 3X3 Basketbol Spor Dalı Yıldızlar (Erkek-Kız) Kategorileri Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Katılacak Takım Listesi Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

TRİATLON TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ TARİH VE YER DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Triatlon Spor Dalı Türkiye Birinciliği Yarışmaları Küçükler-Yıldızlar-Gençler A-B (Kız-Erkek) kategorisi 12-13 Mayıs 2024 tarihlerinde Muğla (Fethiye) iline alınmak üzere yer ve tarih bazında güncellenerek Yarışma Takvimi içerisinde yayımlanmıştır.

TAEKWONDO YILDIZLAR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ HAKKINDA


Ekler

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan Taekwondo Spor Dalı Yıldızlar Kategorisi Türkiye Birinciliği Yarışma Açıklamaları ve Sporcu Listeleri Yarışma Bilgileri -Yarışma Talimatı- ilgili spor dalı içerisinde yayımlanmıştır.

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 eTwinning Projelerinde Üretken Yapay ZekâÖnceki Haber

 eTwinning Projelerinde Üretken Yapay Ze...

60 saniyede bugün (16 Nisan 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemiSonraki Haber

60 saniyede bugün (16 Nisan 2024) 60 san...

Yorum Yazın

Grafiklerle Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli 
Öğretmenler Odası toplantımız, bu hafta Diyarbakır’da!
OGM Materyal Soru Bankası
Öğrenci Liderliği Burs Programı
Eğitim Çalışanları Arasında Oluşan Ücret Farkları, Gün Geçtikçe Kangren Haline Geliyor
2024 YÖK Üstün Başarı Ödülleri için başvurular başladı
Okul Sporları Duyuruları
Yurt Dışında Görevlendirilecek Okutman ve Öğretmenlerin 2024 Yılında Yapılan Mesleki Yeterlilik Sınav Sonuç Bilgileri
Türk Eğitim-Sen Geçici Personel Olarak Çalışılan Sürelerin Kazanılmış Hak Aylığında Değerlendirilmesi İçin Dava Açtı
Deprem Nedeniyle Bölgeden Ayrılan Öğretmenlere Süre Şartı Aranmadan Geri Dönme Hakkı
Rehber Öğretmenlere Artırımlı Ek Ders Ücreti İle İlgili Verilen Olumlu Karar Kesinleşti
Türk Eğitim-Sen İdari Personelin Yer Değişikliği İçin Topladığı İmzaları YÖK’e İletti
“Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” Yeni Müfredat Taslağı Hakkında Öğretmen ve Akademisyen Görüşleri Araştırması
"Teknoloji Bağımlılığı" İle "Siber Zorbalık" Konuları Yeni Müfredatta
Bakan Tekin, Ülke Tv'de Eğitim Gündemini Değerlendirdi
Yakın zamanda öğretmen atama rakamları açıklanacak
Öğretmenlere becayiş geliyor
“Sorumluluklarını yerine getirmeyen hak talep edemez.”
Kariyerime sebep olsa da popülizmden uzak duracağım ve mülakattan vazgeçmeyeceğim
MÜLAKAT KALKACAK! Bunun üzerine yorum yapmak, sayın Cumhurbaşkanının sözünü havada bırakmak demektir.