Bilecik’te Edebali Stadyumu için imzalar atıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilecik’te Edebali Stadyumu için imzalar atıldı
Abone ol
Bilecik Edebali Stadyumu yapım sözleşmesi, yüklenici firma ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında Bilecik Valiliği himayesinde imzalandı.

Bilecik Edebali Stadyumu yapım sözleşmesi, yüklenici firma ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında Bilecik Valiliği himayesinde imzalandı.

 Sözleşmenin imzalanmasının ardından Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ve yüklenici firma yetkilileri inşaatın yapılacağı alanda inceleme yaparak değerlendirmede bulundu.

173.323.323 Lira bedelle ihale edilen stadyum yapımının Bilecik için oldukça önemli bir proje olduğunu vurgulayan Vali Dr. Kemal Kızılkaya; “Proje süresinin 480 gün olarak belirlenmesine rağmen yüklenici firmadan daha erken bitirme sözü aldık.

Nasipse seneye 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını Edebali Stadyumunda kutlayacağız. Proje tamamlandığında örnek bir spor tesisi olarak içerisinde; doğal çim saha, toplamda 5 bin kişilik tribün, açık ve kapalı iki tenis kortu, 8 antreman salonu, 6 kulvar tartan atletizm pisti, sırıkla atlama, disk, çekiç, gülle atma alanlarıyla modern ve donanımlı bir spor kompleksiyle hemşehrilerimize hizmet edecek. Memleketimize hayırlı olsun.” diyerek destekleri için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’na ve Milletvekili Selim Yağcı’ya şükranlarını sundu.

Kaynak:IGFA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kocaeli İzmit’te ağaçlandırma çalışmasıÖnceki Haber

Kocaeli İzmit’te ağaçlandırma çalışması

İZMEK’li kadınlar depremzedeler için eşofman üretiyorSonraki Haber

İZMEK’li kadınlar depremzedeler için eşo...

Yorum Yazın

3 Bin 500 Engelli Öğretmen Ataması İçin Başvurular 3 Nisan'da Başlayacak
Ramazan-ı Şerif 2023
Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2022 Yılı Faaliyet Raporu
TEKNOFEST 2023 Robotaksi-Binek Otonom Araç Yarışması Özgün Araç Kategorisi Kritik Tasarım Rapor Sonuçları Açıklandı!
Deprem bölgesinde yapılan çalışmalar Türkiye Tek Yürek
TEKNOFEST 2023 Akıllı Ulaşım Yarışması Proje Detay Rapor Sonuçları Açıklandı!
Öğretici: Mart Ayı Açlık Ve Yoksulluk Sınırı Açıklandı. Sabit Gelirliler Açlık Sınırında Geçinemiyor!
TEKNOFEST 2023 Çip Tasarım Yarışması Detay Tasarım Rapor Sonuçları Açıklandı!
TEKNOFEST 2023 TEKNOFEST Drone Şampiyonası Ön Eleme Sonuçları Açıklandı!
Öğretici: Banka Promosyonu Adaletsizliği Son Bulmalıdır
Deprem Bölgesinde LGS Ve YKS'ye Hazırlık İçin 809 DYK Noktası Oluşturuldu
Afet Bölgesinde Açılan Halk Eğitimi Kurslarından 102 Bin 29 Vatandaş Yararlandı
ÖSYM’den 4 il için YKS kararı
Bakanlık alan değişikliği bekleyen meslektaşlarımızı daha ne kadar bekletecek?
Deprem Sonrasında MEB Tarafından Atılan Politika Adımları
MTSK Direksiyon eğitimi dersi uygulama sınavları ertelendi
Deprem Bölgesinden Diğer İllere Nakil Olan 14 Bin 73 Öğrenci, Kendi İllerine Geri Döndü
TEKNOFEST 2023 Roket Yarışması Kritik Tasarım Rapor Sonuçları Açıklandı!
İşte Depremle ilgili yalan haberler ve gerçekler
TEKNOFEST İstanbul Spotter Kule Başvuruları Başladı!