Deneyap Kart Proje Yarışması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deneyap Kart Proje Yarışması
Abone ol
Yerli ve milli mühendislik imkanları kullanılarak üretilen ve geliştirilen Deneyap Kartlar ile projeni tasarla, yarışmaya katıl!

Yarışmanın kurucusu ve yürütücüsü olan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı olarak “Teknoloji geliştiren bir Türkiye Hedefi” ile araştırma-geliştirme projelerinin desteklenmesinden, yetenekli gençlerin tespit edilmesi ve eğitilmesi misyonu ile hareket etmekteyiz. Bu yarışma ile katma değeri yüksek, yerli ve milli olarak üretilen Deneyap Kart ile öğrencilerimizi bir araya getireceğiz. Yarışmaya sadece Deneyap Kartlarla (Deneyap Kart/Deneyap Kart 1A/Deneyap Kart Mini) geliştirdikleri projelerle katılım sağlanabilmektedir.

Yarışma iki aşamadan oluşmaktadır. Birinci aşamada yarışmacılar bulundukları illerde takım kurarak il temsilcisi olmak için yarışacaklardır. Öğrencilerden yarışma için belirlenen kategorilerden seçim yapılarak Deneyap kartla proje hazırlamaları beklenmektedir. Katılımcıların geliştirdikleri projelerin bilgilerini https://mth.tc/deneyapkart-yarisma sitesinde bulunan başvuru formuna eksiksiz doldurarak başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru formunda projelerini yazılı olarak anlatmaları gerekmektedir. Proje başvuru formundaki fritzing çizim veya proje görselinin, kullandıkları kodların ve videolu anlatımının eksiksiz olmalıdır. Video anlatımında takımın tanıtılması ve katılımcıların projelerini anlatıp, projenin çalışır halini göstermeleri gerekmektedir. Videolarını Youtube “liste dışı” ekleyerek linkini başvuru formuna eklemeleri gerekmektedir. İlk aşama için il bazında, hakem heyeti tarafından değerlendirilip sıralamalar açıklanacaktır. Dereceye giren Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencilerine ödüller verilecektir. İllerde Ortaokul, Lise ve Üniversite takımlarının birincileri il temsilci takımları olarak ikinci aşamaya girmeye hak kazanacaklardır. İkinci aşamada ise temsilci seçilen takımlar arasında Türkiye geneli bir yarışma düzenlenecektir. Temsilci seçilen takımlar bir sonraki aşamaya ilk turdaki projelerini geliştirerek katılacaklardır. Yapılan geliştirmelerde herhangi bir sınırlandırma yoktur.

Katılımcılar projelerinin geliştirilmiş halini tekrar https://mth.tc/deneyapkart-yarisma sisteme yüklemek zorundadırlar. Projeler hakem heyeti tarafından değerlendirildikten sonra Türkiye geneli sıralama açıklanacaktır. Dereceye giren takımlara ödüller verilecektir.

DENEYAPKART PROJE YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZUDENEYAPKART PROJE YARIŞMASI KURALLAR KILAVUZUDENEYAPKART PROJE YARIŞMASI

Kaynak:ogretmenler.net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEKNOFEST 2023 Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması Son Başvuru Tarihi Uzatıldı!Önceki Haber

TEKNOFEST 2023 Türkçe Doğal Dil İşleme Y...

TEKNOFEST 2023 Dikey İnişli Roket Yarışması Atışa Hazırlık Rapor Sonuçları Açıklandı!Sonraki Haber

TEKNOFEST 2023 Dikey İnişli Roket Yarışm...

Yorum Yazın

27 Nisan Cumartesi önemli gündem başlıkları
60 saniyede bugün (26 Nisan 2024) 60 saniyede Türkiye ve dünya gündemi
Okul Sporları Duyuruları
Türkiye-Arnavutluk Gençlik Değişimi Programı sonuçları
Türk üniversiteleri ve rektörlerden ABD’de Gazze’deki vahşeti protesto eden üniversite öğrencilerine yönelik şiddete tepki​
24 konuyu YÖK Kurum İdari Kurulu gündemine taşıdık
TEKNOFEST Montu Kazanan 10 Şanslı Kişi Belli Oldu!
İstihdama Yönelik Yüksek Lisans Burs Programı
Milli Eğitim Bakanlığı, Müfredat Değişiklikleriyle Neyi Amaçlıyor?
Öğretmene Şiddete Dair Boş Sözler Değil Yaptırım İstiyoruz!
Yeni Müfredatta "Türkçe" Derslerinde "Dört Dil Becerisi" Odaklı Köklü Değişiklik
"Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Müfredatla "Beceri" Temelli Sadeleştirilmiş Ve Derinlemesine Öğrenme Yaklaşımı
Dersimiz Futbol Temalı Futbol Gelişim Projesi Tanıtıldı
Talip Geylan'dan Önemli Açıklamalar
Genç Öğretmenlerimizin Mücadelesini Hiç kimse İstismar Edemez!
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" Yeni Müfredat Taslağı, Kamuoyunun Görüşüne Açıldı
Kadın Öğretmene Yumruk Atan Öğrenci Velisi Adalete Teslim Edildi
Bu ülkede hangi mesleğin ücretlisi var?
Eğitimin taşıyıcı kolonu öğretmendir!
Türk Eğitim Sen Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığına Koruma ve Güvenlik Görevlilerinin Ek Ödeme Oranı Alabilmesi İçin Talepte Bulundu